jebanje milf doktorice

Doktorica za Sex

1.

Nedavno sam morao na operaciju palca na nozi, nezgoda na radu. Prije same operacije morao sam kod svog doktora po uputnicu, jer nije bio hitan slučaj, pa sam se trebao naručiti. Kako već dugo nisam bio kod doktora iznenadilo me kad sam vidio da na vratima ordinacije žensko ime.. Dolores, sa svim onim titulama.

Upitao sam jednog od pacijenata gdje je doktor Kožul, a on mi je rekao da je već tri godine u mirovini, ali da je doktorica super. Slegnuo sam ramenima i ušao te ostavio zdravstvenu kod sestre koja je i sama bila za mirovinu. Čekao sam nekih dvadesetak minuta i onih troje ispred mene je bilo brzo gotovo što me ugodno iznenadilo jer sam mislio da ću čekati u nedogled.

 

Čuo sam ugodan ženski glas kako izgovara moje ime i ušao sam u ordinaciju šepajući. Prvo što sam ugledao bile su njene duge noge ispod kratke suknje i bijele kratke bluze. Bila mi je okrenuta leđima i na one noge nastavila se jaka guza. Duga valovita kosa je padala do pola leđa, a kad se ispravila i okrenula skužio sam da je sa klompama na nogama visoka skoro kao i ja.

– Dobar dan. -pozdravio sam uljudno usput se nasmiješio, a ona uzvratila.

– Dobar dan. Kakav problem imate?

Objasnio sam joj što me muči, a cijelo vrijeme je moj pogled lutao od njenih nogu do usana iz kojih je izlazio tako ugodan glas. Pogledala mi je nogu, a dok sam skidao i poslije obuvao tenisicu pogled mi je odlutao uz njene butine do bijelih gaćica koje su se vidjele ispod suknje. nova jebozovna doktorica

Prebacio sam nogu preko noge kako se ne bi vidjela moja erekxija, ali nisam baš bio siguran da nije primijetila. Napisala mi je uputnicu i ja sam otišao ispraćen njezinim osmijehom, te pogledom koji je otkrivao da zna šta se dešava u mojim preponama. Čim sam došao doma otišao sam ga izdrkati i svršio sam obilno puneći umivaonik spermom.

Dva dana kasnije sam operirao palac, jer su me odmah primili i sad sam ležao proklinjući sve živo, pošto tablete protiv bolova nisu djelovale, a lokalne anestezije su popustile, pa nisam znao kud bih sa sobom. Mislio sam na doktoricu i usprkos bolovima kurac mi se digao, ali nisam ga mogao izdrkati jer bi me i najmanji trzaj noge bacao u delirij. Treći dan nakon operacije sam otišao kod kirurga na kontrolu, premotao sve i rekao mi da se javim svom doktoru za tjedan dana kako bi skinuli šavove.

Dva dana kasnije me počelo boljeti, pa sam otišao kod doktorice. Skinula je zavoje i vidjela da se napravila upala. Očistila mi je lagano ranu, a ja sam skoro doživio orgazam od njenih dodira. I naravno, opet mi se digao, ali sad to nisam krio. Pogledala me i samo se nasmiješila. Pripisivala mi je antibiotik i onda mi rekla da sjednem na onaj priručni krevet/stol kakve vidiš po ordinacijama. Nisam znao zašto, ali sam to napravio, a ona je otišla do sestre i kad se vratila sjela je za svoj stol. Uskoro sam čuo kako se vrata ordinacije od sestre zatvaraju i zaključavaju, a ona je ustala i prišla.

– Skini hlače.. -tiho je rekla, a ja sam poslušao, dok je ona nastavljala- .. da sad vidimo i tu upalu..

Zatim mi je povukla bokse na niže i mojih dvadeset centimetara poludignutog mesa se našlo na slobodi. Zamumljala je zadovoljno i u sljedećem trenutku njeni prsti su milovali kurac i moja jaja. U trenu je bio tvrd kao kamen, a ja crven u licu kao paradajz. Šutio sam dok me ona gledala u oči i drkala mi kurac.

Zatim se sagnula i moj kurac je nestao iza valova njene duge smeđe kose, a onda sam osjetio njen jezik na njemu i njene usne, te toplinu cijele njene usne šupljine. Glava je išla lagano gore dolje, a onda je samo cmaknula kad je pustila moj kurac i digla glavu. Bio je slinav i sa malo njenog ruža po sebi, a onda je ona podigla suknju i skinula si gaćice.

Danas je imala crne čipkaste, te se popela na onaj krevet i polako namjestila svoju obrijanu pičku iznad mog kurca. Namjestila ga na ulaz i samo skliznula po njemu skoro odmah do jaja. Uzdahnuo sam duboko kad sam osjetio toplinu njene pice na svom kurcu.

jebanje milf doktoriceNamjestila se na koljena i oslonila na moja prsa, te počela sa nabijanjem na moj kurac. Onaj metalni krevet je lagano škripuckao i iskreno sam se nadao da vani nema nikoga pred vratima. A uskoro o tome više nisam ni razmišljao, jer me dovodila do vrhunca. Ona je lagano ubrzavala i sve više mi stezala kurac svojom pičkom, te se počela lagano grčiti i gristi si usnice, dok su joj nokti probijali kroz moju majicu u moje meso.

Ubrzo je doživjela orgazam i tako mi stisla kurac da nisam mogao mrdnuti, a u trenu kad je otpustila stisak i ja sam počeo špricati svoju vrelu spermu u njenu pičku. U tom trenu nisam mislio da bi mogla ostati u drugom stanju, baš kao ni ona, već smo se samo prepustili.

Kad sam se prestao trzati polako je sišla sa mene dok se moj sad opušteni i sav sluzavi kurac prevalio na trbuh. Uzela je neki papir i obrisala me, a onda sa novim komadom papira i sebe. Dok sam se oblačio navukla je sebi gaćice i popravila suknju, te napisala nešto na papirić koji mi je dala. Pozdravila me i ispratila van, a vani su sjedili dvoje staraca koji su razgovarali, ali nas na svu sreću nisu čuli dok smo se jebali.

Kad sam izašao van iz zgrade pogledao sam papirić i vidio njen broj mobitela i poruku: “Nazovi me poslije 19 sati, voljela bi pobliže pogledati taj tvoj ‘palac’. ” Nasmiješio sam se i veselo otišao kući čekajući da dođe.

 

2.

Čim sam došao kući uhvatio sam se spremanja i nakon dva sata je sve bilo čisto i uredno, dapače, mirišljavo. Mokar od znoja i sa bolnim palcem sam se zavalio u fotelju čeakjući da malo predahnem, a onda sam se napokon ustao, jer je bol u palcu popustila, pa sam otišao da se otuširam pazeći da ne namočim one zavoje ne nozi. Već me nerviralo ovo navlačenje najlonice na nogu kako bi se mogao otuširati i jedva sam čekao da skinem zavoje, ali sam morao biti strpljiv.

Naročito sam bio dobro oprao kurac koji je i dalje, iako ga je Dolores obrisala, imao tragove moje sperme i njenih sokova po sebi. Odlučio sam malo i obrijeti onih nekoliko dlaka koje su izbile na jajima, pa sam bio vrlo pažljiv dok sam to radio.

 

Nakon toga sam ga namazao losionom, a kad me prestalo peći, namazao sam jaja i kurac kremom. Sad je sve bilo glatko i sjajilo se, pa sam se samo nasmiješio, jer je i Dolores imala izbrijanu pičku. Piće je bilo u frižideru, spremio sam i neke grickalice, te sad nestrpljivo čekao da dođe. Čuli smo se prije petnaestak minuta i objasnio sam joj kako do mene iako je imala adresu.

Kad je pozvonila veselo sam došepao do vratiju i otvorio. Bila je bez šminke i meni puno ljepša tako, a široka haljina je naglašavala njene duge noge i bujnu kosu. Široki osmijeh koji mi je uputila, a onda i vrući poljubac su govorili više od riječi. Uveo sam ju u dnevni i ponudio ju sa pićem, a onda se i ja sjeo kraj nje. Malo smo gledali TV, a više pričali.

 

O sebi, o životu, o propalim vezama, te je rekla da vidi malo taj moj palac, jer ipak previše šepam. Donio sam čiste zavoje, alkohol, hidrogen i flastere, te škare. Još jednom mi je očistila palac, a vidjelo se da i antibiotici djeluju, pa mi ga je ponovo premotala.

 

Nakon toga se zavalila na trosjed i stavila mi bose noge u krilo pa sam joj odmah počeo masirati tabane i nožne prste. Opustila se i lagano sklopila oči, ali sam znao da me promatra, a kad je počela petama lagano micati naprijed natrag po mom kurcu bio sam siguran da nećemo više moći izdržati. A kad je tiho rekla:


– Daj da vidim taj drugi ‘palac’.. -samo sam se nasmiješio i polako ustao sa trosjeda, te ju poveo u spavaću sobu.

Spustila se na krevet, a ja kraj nje i krenuli smo sa poljupcima, grljenjem i laganim milovanjem. Ubrzo se moja ruka spustila niz njeno tijelo i ušla je pod njenu haljinu, dok je ona spremno raširila noge i moja ruka je završila na njenim gaćicama. Milovao sam joj pičku preko gaćica i bivala je sve mokrija.

Onda sam odmaknuo gaćice u stranu i ušao prstima u nju, a ona je samo uzdahnula. Malo sam ju trljao prstima dok se ona sve više uvijala, a onda sam stao i počeo se skidati. Malo ju je iznenadilo, ali se i ona počela skidati, te smo uskoro bili posve goli i sad sam vidio njene lijepe sise sa tvrdim bradavicama, mali trbuščić, koji je bio nevjerojatno sexy na njoj i njenu predivnu guzu. doktorica mu sedi picom na licu

Povukao sam ju na sebe i sad je pritisla svojim tijelom moj kurac, dok su njene sise milovale moja prsa. Zatim se na uspravila, malo mi drkala kurac, a onda me opkoračila i sjela mi sa svojom pičkom na lice. Mirisala je predivno, a ja nisam nimalo čekao, već sam ju odmah počeo lizati. Malo se trljala na meni, a onda se ona spustila do mog kurca koji je uskoro nestao u njenim ustima.

Malo sam stao sa lizanjem njene pičke kako bih uživao u njenom jeziku na svom kurcu, a onda sam nastavio. Oboje smo stenjali i uzdisali od užitka koji smo pružali jedno drugome. Nakon par minuta se ustala, te se okrenula i polako primila moj kurac i uvela si ga u pičku. Uz duboki uzdah se spustila niz moj kurac i onda počela lagano vrtiti svoje kukove.

Primio sam joj sise i počeo ih lagano mijesiti dok se ona i dalje vrtila na meni, a onda se malo nagnula prema meni i počela sa nabijanjem na moj kurac. Polako ispočetka, da bi sve više ubrzavala i uskoro se skoro odizala toliko da sam mislio da će mi kurac ispasti iz njene pičke. Nije joj trebalo dugo da svrši i da njeni sokovi krenu iz njene pičke po mom kurcu i niz moja jaja.

Opustila se ne meni nakon orgazma, ali kako ja nisam još svršio, samo sam ju okrenuo sa sebe na leđa, na što je samo ciknula i smjestio se između njenih nogu. Malo me presjeklo kad sam zamotanim palcem zastrugao po krevetu, ali sam ga brzo odmakao van madraca, pa se opet zavukao kurcem u njenu pičku i uz dosta napora nastavio ju jebati.

Raširila je noge koliko je mogla dok sam se ja oslonjen na krevet zabijao do jaja u njenu pičku. Trebalo mi je skoro pet minuta da napokon svršim i ponovo se ispraznim u njenu pičku, a onda se samo izvalim na krevet teško dišući uz osjećaj boli koji je dolazio iz palca. Okrenula se prema meni i poljubila me, te šapnula:

– Stvarno moraš malo pripaziti sa tim palcem -pa me ponovo poljubila ne davši mi da dođem do riječi, a onda se krenula spuštati usnama niz moja prsa sve do mojeg kurca kojeg je počela lizati i ljubiti.

doktoricino duboko grloGledao sam ju i shvatio da jako dugo nije imala seksa ili stvarno obožava pušiti kurac. Uskoro više nisam razmišljao jer je počelo najbolje pušenje koje sam doživio do sada, a bilo ih je dosta. Njen jezik, usne i zubi su bili dobitna kombinacija, jer mi je kurac uskoro opet bio spreman za nastavak.

Uspravila se i poljubila me uvalivši mi jezik u usta, tako da sam mogao osijetiti okuse naših sokova na njemu. Zatim se ponovo popela na mene, ali mi ovaj put okrenuvši leđa, pa sam sad gledao svoj kurac kako nestaje kroz razmak između njenih dviju polutki. Nabijala se neko vrijeme tako, a onda na moje iznenađenje pustila ga van iz pičke, pa ga primila rukom i namjestila ga na guzni ulaz.

Polako ga je primala, a onda joj je napokon glavić ušao u guzu i samo je zastenjala, da bi malo zastala, te se onda nasadila na njega. Bilo je usko i kad je krenula sa nabijanjem znao sam da ću ovaj put brzo svršiti, jer mi je dobrano stiskala kurac. I bio sam u pravu, jer je nakon desetak minuta krenulo svršavanje u njenu guzu. Trzao sam se i praznio u nju dok je ona tiho jecala svaki put kad bi joj ga zabio, a onda se odigla sa mene i shvatio sam da nije svršila. Pozvao sam ju da mi sjedne na lice i nastavio sa lizanjem njene pičke.

Grickao sam joj klitoris dok se sperma iz njene guze cijedila na moju bradu, ali nisam ju puštao dok nije napokon svršila i njeni sokovi krenuli po mom licu. Tresla se na meni, a onda polako spustila na krevet, dok sam se ja brzo ustao i odšepao na wc, jer me pritisnuo mjehur. Iskoristio sam to za umivanje i skidanje naših sokova sa lica. A onda se i ona pojavila u kupaonici, te me zagrlila i upitala za tuširanje.

Zajedno smo se otuširali iako se smijala mom stavljanju najlon vrećice na palac, ali sam joj poslije dobrano istrljao pičku i guzu dok sam joj grickao bradavice pod tušem. I ona meni kurac i jaja, a to nam je bila samo uvertira za burnu noć koja je slijedila nakon toga. A i ovih nekoliko mjeseci koliko smo skupa.

Obožava kad dođe sa posla sva izmorena da joj izmasiram stopala i onda joj poližem pičku, pa ju dobro izjebem. Jedino kad je menstruacija na rasporedu jebem ju u guzu, mada sam rekao da ću joj jednom pičku rasturiti kad bude imala menstruaciju, za sada mi to ne da.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!