Dok maštam o koleginici

Viđao sam je svaki dan, ali gotovo da je nisam primećivao.

Ali tog jesenjeg dana, obukla je nekakav dzemperak (ili kako se to već zove?) krpicu koja ima rukave, pokriva ramena i ledja, ali ne i prednji deo. Linija kroja strmoglavo se spušta sa ramena i odmah ispod pazuha nestaje ka leđima, ističući tako grudi koje jedva da su bile skrivene tesnom, tananom, gotovo providnom bluzom. Formalno, bila je obučena pristojno, ali nije bilo tog muškog oka koje bi u njenom prisustvu taj dan moglo da vidi bilo šta drugo sem tih uzvrpoljenih sisa.
I ja sam ih primetio i jedan slatki dah miline, kao gutljaj toplog čaja, spustio mi se niz grlo do stomaka i međunozja. Poželeo sam još tog ukusa. Zapitao sam se gde su mi oči do sada bile? Ko li jebe ovo luče? Da li je svesna muških pogleda, da li je to uzbudjuje?

Od tog dana počeo sam da primećujem nove detalje na njoj, savršen vrat i kose oči, ali te divne, okrugle sise, u tesnim bluzama, postale su centar moje paznje. Ne znam da li sam je više želeo kada bih video ocrtan brushalter, ili kada bih primetio da ga nema. Kada bih prolazio do ostave ili toaleta imao sam na trenutak divan pogled na njen dekolte dok se nagnuta nad tastaturom zamišljeno igra minđušom ponekad dodirujući vrat. Postao sam providan kao tinejdžer, prolazio sam tuda toliko puta da sam siguran da je primetila moj pogled koji redovno uleće medju njene sise, davi se medju njima, i ne može da izroni, otima se sa ta dva topla živa bića, pokušavajući da se domogne bradavice i gricne je.

I da je ovo erotska priča, sada bi sigurno usledili opisi njenih čežnjivih pogleda i scene jebanja na fotokopir mašini. Ali istina je malo istinitija, i realnost malo realnija: sa koleginicom nisam progovorio više od par reči, ako se ne broje svi oni bezobrazluci koje joj govorim dok je u mislima pritiskam uz zid, zadižem joj suknju, i nabijam kurac u vrelinu medju njenim nogama.
Svu tu napaljenost kojom me je obdarila, počeo sam da prepakujem u erotske mejlove mojoj ženi-domaćici, koje sam joj slao sa posla, očekujući da ću da je napalim i onda opalim kad dođem kući. A kad se to dešava, onda ženi skupljam kosu u rep dok mi puši, da me podseti na koleginicu; diram joj vrat i igram se sa njenim minđušama dok je nabadam položenu na leđa; tražim joj da oblači tesne majice koje ističu sise, a onda ih lovim i mesim, uzivam u njihovom koprcanju dok je jebem od pozadi… maštajući o koleginici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!