Dobro je biti bogat, kad mores da platis kurvu, droljuuuu

Dobro je biti bogat, kad mores da platis kurvu, droljuuuu
Ponudio joj je pare ona je poludila kad je cula da hoce za pare da je jebe pila je toliko ponizena kurva.

Haris joj je ponudio da dodze kod njega i da je jebe za lovu. I ako ona obaozava velke kurcev rekla je da. Ali je prvo pitala koliko placas….
Dosla sam kod njega, nije joj ponudio piće. Ponudio joj je samo jedno – svoj ukrućen, uspravljen kurac. I ona ga je uzela. Klečala je pred njim i polako ga oblizivala, njen jezik klizio je niz njegov kurac, pa sam uronila u tu kurcinu, da bi konačno progutala čitavu spravu.
– Lezi droljo – naredio je pokazujući mi prstom na prostran krevet. Tiho ga je poslušala. Očaran njome, raširio joj je na grun nacin noge pa se primakao licem njenoj vlažnoj pici. Liznuo ju je lagano, uživajući u njenim sokovima, a potom krenuo agresivnije, obuhvatio je klitoris usnama, pa ga stao ubrzano dražiti sa jezikom. Neumorno je lizao, sve dok moji prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana jos jaci užitka. Tada je prestao, pa legao na menei prislonio mi tvrd kurac debeli na ulaz u željnu pičku.
– Daj mi ga. – molila sam. ne kurve treba udara ti
Nije poslušao. Samo je milovao kurcem moju picku sa zeljom da udje u nju, dražio me i uživao u mojim iščekivanju, u sluzi koja je tekla iz moje picke po njegovom tvedom penisu.
– Daj mi. Ohhh. Trebam ga. Trebam da me jebes. – saputala sam.


Opreznim pokretom ušao je u nju, ali svega nekoliko centimetara, pa se ponovo zaustavio i izašao. Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva – tri centimetra.
– Što mi to radiš. Ohh. Jebi me, jebi me. Želim te. – gotovo se tresla.
Čekao je još malo, samo jedva osjetno pomičući kurcinu u mojoj ljepljivoj, mokroj , a onda, konačno, oštro ta kurcina duboko usla u moju picu. Oteo joj se vrisak užitka, a on je nastavio divljim, žestokim kretnjama rasturati njenu unutrašnjost. Tako sam se tresla kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. A on je jebavao kao konj. Probudio je u meni strast i osjećao se moćno – nije želio biti samo jedna od njenih mušterija, jadnik koji plaća seks.
Želio je da ona svrši, da ga zapamtim, da ga želim.
I jebavao je me je kao životinja uživajući u svakom mome jecaju, u svakoj kapi pickini sokova koji su iz nje tekle u potocima.
I uživao je kada je poceo da jebe u moj supak – ne tu – dok je polako prodirao u moj supak pocela sam da molim ne rekao je sta ne Jasna sad si moja kurva i ja jebem gdje ja hocu. Rastvarala se pred njim i on je ulazio u taj šupak, ispunjavajući ju svojom kurcinom. Guzio me je grubo, gledajući kako mi se lice izvija u grimasu strasti, i tek kada se zgrčila i uz vrisak svršila, tek tada dopustio je da iz njegovog kurca poteče rijeka sperme

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!