sperma, guza, anal

Dobre komšije

Upoznavanje Srbija

Kada sam krenuo u završni razred srednje škole doselio sam se sa bratom u grad, igrom slučaja dobili smo u nasledstvo stan baba-tetke, medjutim kada smo došli bili smo veoma razočarani. Zgrada je bila veoma stara i neodržavana da smo gotovo zažalili što smo se doselili. U samom stanu nameštaj je bio starinski i sve se lagano ali sigurno raspadalo. Sve u svemu prava katastrofa. Škola je počela, a brat i ja smo se trudili da se puno ne obaziremo gde živimo i da se više posvetimo drugim stvarima.

Osobni oglasi

Jednog vikenda napunio sam kadu punu tople vode i legao da se opustim, i sve je bilo ok, dok se u jednom trenutku ormarić u kupatilu nije otkačio i razvalio svom snagom o pod i raspao. To me je pošteno trglo iz nirvane u koju sam upao. Odlučio sam da završim kupanje i onda počistim. Kada sam krenuo da uklanjam rasute delove, primetio sam da je i pod samog kupatila krenuo da se raspada na ivici. Uklonio sam parče betona koje je štrčalo u ćošku i gle čuda, rupa je bila tolika da se kroz nju komotno moglo videti u stan ispod. Nisam mogao da verujem, sve se raspada, želeo sam da se odselimo odatle.

najlonke seksi carape stiklice

Medjutim nekoliko dana kasnije čuo sam neko šuštanje, tražio sam odakle dolazi, i na kraju shvatio da se radi o rupi na podu, sklonio sam pločicu koju sam stavio na nju čisto estetike radi i provirio. U stanu ispod se kupala prelepa gospodja bujnih grudi, duge plave kose. Ležala je u kadi a njene velike grudi su plutale površinom vode. Pena u kadi je prekrivala veći deo njenog tela, ali sam jasno mogao videti njene uspravljene bradavice i mehuriće pene kako puckaju po njima. I danas mi se ukruti kada se setim te scene. Podizala je noge i trljala ih sapunicom lagano. Ležao sam na podu, gotovo ne dišući pokušavajući da vidim što veći deo njenog tela. Videh kako uzima brijač i lagano prelazi njime po nogama. A zatim je izdigla kukove lagano i pred mojim očima se ukazala njena pica, koju je ubrzo počela da sapunja, a zatim i brije laganim potezima. Videlo se da to često radi, potezi su bili laki, a nije bilo ni puno čega da se obrije. Pogledao sam je malo bolje. Imala je negde oko 45 godina ali joj je telo bilo prilično negovano. Nisam očekivao da žena tih godina brije svoju picu, ali me je to iskreno oduševilo. Bila je dosta starija od mene, tačnije bila je starija i od moje mame, ali me je tako palila u tom trenutku da sam mislio da ću pući.

Nekoliko dana kasnije sreo sam je kako se vraća iz grada sa puno kesa, hteo sam da joj se što više približim i hitro sam doskočio kako bih joj otvorio vrata od ulaza zgrade i pomogao da odnese stvari do svog stana. Iz blizine je izgledala još lepše nego kroz onu rupu u zidu. Bila je veoma prijatna i nakon što sam joj uneo stvari u stan me je pozvala da sednem i ponudila sa sokom. Stan je bio u dosta boljem stanju nego naš, ali ipak zgrada je bila trošna i nije vredelo puno se trudi sredjujući ga. Primetila je da razgledam.

„Živim sama“ rekla je. Zvučala je nekako tužno u tom trenutku, ali sam odmah promenio priču, i krenuo da joj pričam kako smo se brat i ja tu nedavno doselili i tako. Želeo sam pričom da joj se približim ali ujedno ne i previše, da ne misli da vidim u njoj majčinsku figuru. Nisam siguran kako je sve izgledalo sa njene strane, ali bio sam potpuno pogubljen, pokušavajući da ne gledam u njene bujne grudi, mada po njenom smeškanju sam shvatio da je uhvatila nekoliko mojih pogleda.

Prošlo je par nedelja. Tih dana kiša je lila ko iz kabla, bili smo u frci i brat i ja jer smo morali stalno pregledati po stanu da negde ne curi voda jer je kako se sve raspadalo to nas ni na koji način ne bi iznenadilo. U jednom trenutku nestalo je i struje.

„E sad je stvarno dosta“ rekoh. Seli smo za sto i pričali. Brat je dve godine stariji od mene i pričao mi je o devojkama sa faksa, ali me je uglavnom samo palio kakve su, tako da sam sve njegove priče uzimao sa velikom rezervom. A njegov faks nikad i nije bio poznat po nekim ribama.

Odjednom začulo se kucanje na vratima. Bila je to komšinica. Bila je u crvenoj kućnoj haljini a duga plava kosa joj je bila puštena. Bilo je veče a kako nije bilo struje jedva smo se videli, ali smešak na njenom licu je bio dovoljan da znam da joj je drago što me vidi.

„Dobro je da ste tu momci. Kod mene se razbio prozor i sad kiša nabija unutra, treba mi pomoć da pomerim i spasim stvari“.

Obojica smo brzo strčali dole. Prozor je skroz puka i tepih je već bio natopljen, krenuli smo da prenosimo stvari u druge sobe kako se ne bi sve uništilo, a ona nam je pomagala. Toliko je nabijalo da smo ubrzo postali veoma mokri, te smo se skinuli do pojasa i nastavili sa poslom. Primetio sam da nas posmatra obojicu dok nosimo. Nismo trenirali ništa posebno, niti smo imali vremena za teretanu, ali smo ipak bili solidno razvijeni. Osim pogleda primetio sam kako se trudi da se očeše o nas dok prolazi, ali smo se i brat i ja pravili da to ne primećujemo. Vremenom je i njena haljina počela da se natapa, a bradavice su postale uočljivije. Bile su joj iskočile što od hladnoće, što od uzbudjenja.

Konačno preneli smo sve stvari i sklonili tepih, a zatim nas je ponudila sokom. Sedeli smo polugoli u stolicama a ona se pojavila noseći poslužavnik sa 3 čaše. Kada se nagla da mi doda čašu, njene velike grudi su se zatalasale, a meni se opet ukrutio kao i kada sam ih prvi put video. Provocirala je. Namerno se nameštala tako da mogu da ih vidim i pratila šta ću učiniti. Isto to je radila i bratu, što je počelo da me čini ljubomornim. Želeo sam je za sebe a ne za njega.

Sela je preko puta mene, pila sok lagano, a noge je pomerala lagano ih šireći i skupljajući, a njene bele gaćice su probijale put do mojih očiju. Počela je da priča sa nama šta je sve radila kao srednjoškolka i posle na faksu, a mi smo je pažljivo slušali. Opuštala se ona a i mi.

„Vi momci ipak pijete nešto žešće, zar ne?“ pitala nas je, a mi smo samo klimnuli glavama.

Pojavila se ubrzo sa flašom vina, pomislih, pa to je samo vino, medjutim, kada ga je sipala, ubrzo su nam se jezici razvezali i alkohol je počeo da deluje. Smejali smo se dogodovštinama koje smo prepričavali, osećali smo se kao da nam je ona jedna od drugarica, jer se tako i ponašala. Sela je izmedju nas dvojice i trudila se da posveti pažnju obojici, a ujedno se trudeći da ovaj drugi može da zaviri u njen dekolte. „Parili smo oči“ a njoj je to veoma prijalo. Dok je pričala sa mojim bratom i smejala se, spustila je svoju šaku na moju natkolenicu i lagano je pomerala. Digao mi se istog momenta, a ona je to tako lagano radila, polako podižući ruku sve više uz moju nogu. Zatim je to krenula da radi i bratu. Obojica smo se pravili da ne primećujemo i prećutno joj to dozvoljavali. Odjednom izraz lica joj se promenio, video se neki žar u njenim očima. Krenula je rukama da prelazi po gornjem delu naših tela, a zatim je krenula da se lagano da skida kućnu haljinu. Razvezala ju je a ona je samo spala na pod, a ona je ostala potpuno gola izmedju nas dvojice. Uhvatila nas je šakama za glavu i nabila nam glave na svoje grudi.

„Sisajte dečaci moji“. I bome sisali smo svom snagom. Ona je uzdisala i nabijala nam glave jače na svoje grudi. Vukao sam njene bradavice svom snagom, grickao ih lagano pazeći da ih ne povredim a ona je samo uzdisala. Spustila je svoje šake na sveže obrijanu picu i trljala se. Sparina u njenom stanu je bila velika, svi smo brzo počeli da se znojimo i postajali smo napaljeniji svo troje.

sperma, guza, analSvoje šake je zatim prebacila medju naše noge i lagano nas dirala, ovaj put direktno meseći naše kurčeve. Raskopčala je prvo mene, a zatim njega, izvukla ih napolje i nastavila da obradjuje rukom. Rasli su u njenim rukama. Bila je zadovoljna onim što vidi. Spustila se na pod, klekla ispred nas a zatim krenula da puši, prvo malo bratu, a zatim meni. Nabijala se jako, trudeći se da ih proguta što više. Bila je crvena u licu i vidno napaljena. A ja sam samo pokušavao da mislim o nečem drugom kako ne bih svršio pre vremena.

Sabila nas je da stojimo jedan kraj drugog i dok joj je jedan bio u grlu drugog je obradjivala rukom. Bila je puna strasti i želje za seksom a nama je imponovalo što to radi upravo sa nama.

Pitala je brata „Jesi li probao ikad u guzu?“, klimnuo je glavnom da nije, rekla je zatim „Pa eto sada ćeš moći“ i nasmejala se a kurac mu je još više odskočio.

Pljunula je na svoju šaku, protrljala je preko guze i nekoliko puta zarila prste duboko u nju. Još jednom mu ga je dobro navlažila i zatim mu je okrenula ledja govoreći „sada ga samo lagano uguraj“. Krenuo je lagano, a ona je dahtala, sve jače i jače. Uhvatila me je za kurac i privukla sebi i počela da mi puši dok joj je brat lagano rasturao guzu. Drugom rukom trljala je svoju nabreklu picu, a njeni sokovi su se slivali niz butine.

Rekla je zatim bratu da sedne u fotelju i zatim je sela njemu u krilo nabijajući se guzom još više na njegov ukrućeni kurac, koji samo što nije eksplodirao podigla je noge tako da ih je oslonila na njegova kolena i pozvala me da pridjem.

„Ti ulaziš napred“. Zario sam ga u nju. Osetio sam kako brat i ja prodiremo zajedno u nju i cepamo njeno napaljeno telo. Bradavice su joj bile ukočene i ona ih je grizla sama sebi dok smo ulazili naizmenično u nju. Slušao sam priče da su „matorke“ dobre, ali ovo je bila najbolja na svetu za mene. Nije mi smetalo što je delim sa bratom, a njoj je bilo drago što je rasturamo zajedno, a bila je toliko napaljena da sam mislio da joj ni nas dvojice nećemo biti dovoljno.

„Jebite me dečaci moji“ vrištala je svršavajući dugo. Njeno telo se treslo a mi smo nastavljali da je cepamo.

Brat je svršio prvi napunivši joj guzu. Izvadio ga je, a sperma joj se slivala niz noge.

Pogledala me je u oči i rekla „slobodno unutra, sterilna sam“ i krenula jače da se nabija na mene. Svršio sam obilno u nju i izvukao ga. Uhvatila ga je rukom i krenula da ga čisti lizanjem i sisanjem, trudeći se da pokupi sve do poslednje kapi.

Uzela je peškir sa obližnje stolice i brisala se, stojeći gola pred nama i posmatrala nas. Iako smo svršili, ostali su da nam stoje blago ukrućeni. „Vidim momci vi bi ste mogli još jedan krug“ i smeškala se. Otišli smo do kupatila da se osvežimo i operemo. Kad sam se vratio ona je i dalje bila skroz gola i tako se šetala po stanu.

Prišla mi je lagano i gurnula me da sednem u fotelju, raširila mi je noge i dohvatila ga rukama.

Podigla ga je prema gore a zatim zabila svoju glavu ispod krenuvši da mi liže jaja i guzu. Osećaj je u prvi mah bio neprijatan ali je ona to tako dobro radila da sam se brzo opustio i krenuo da uživam. Osetio sam njen jezik kako prodire u moju guzu, a ona ga je lagano obradjivala. Brat je i dalje bio u kupatilu, on je bio čistunac a anal baš nije bio po njegovoj meri, mada nije ništa odbio. Lizala je sve brže, i jače gurajući jezik, a onda je krenula da mi ga puši, a prst njene ruke završio je lako u mojoj navlaženoj guzi. Bila je nežna, znala je da to sigurno nisam ranije nikad radio i lagano je ulazila sve dublje, ujedno se trudeći da ga sa druge strane nabije što dublje u svoja usta. Nije mi trebalo dugo i svršio sam najobilnije u svom životu. Sperma se slivala po njemu a ona ga je cimala rukom, i dalje držeći prst u mojoj guzi. Uzela je zatim i polizala i progutala sve, nekoliko puta pljujući spermu napolju i skupljajući je ponovo. Iako ispražnjen do kraja palio sam se i dalje ali jednostavno više nisam mogao. Palilo me je da je gledam kako se sa zadovoljstvom hrani sokovima moga tela. Ostavila me je da sedim i otišla da se osveži.

Brat je i dalje bio u kupatilu. Prišla mu je sa ledja. Bio je mrak u kupatilu. Osetio je kako njene ruke klize niz njegova ledja, a zatim ga je opalila po guzi.

„Čistunac, aaa ???“ rekla je. „Sada ćemo mi to da počistimo“. Spustila se na kolena, raširila njegove guzove rukama i počela da liže, ulazeći dublje i dublje.

„Volim da čistim mlade guze“ rekla je smejući se, „a volim i ovo“. Posisala je svoja dva prsta i zarila ih u njegovu guzu. Vrisnuo je, ali se trudio da ja ne čujem. Masirala ga je iznutra prstima a drugom rukom je muzla njegov nabrekli kurac. Verovatno je bio ljubičaste boje od silnog naprezanja, a ona je sve jačim pokretima činila da se kožica sve više nateže a prsti ulaze sve dublje u njega. Svršio je obilno i jako u njen lavabo, a ona je olizala ostatke koji su curili iz kurca i rekla „slatka je kao kod brata, niste loši“. Nije bio svestan da je meni upravo učinila istu stvar.

Konačno smo se našli svi u istoj sobi ponovo. Struja je došla. Videli smo jedni drugima i dalje napaljena ali istrošena tela. Svi smo se smeškali i gledali. Čekali smo ko će prvi progovoriti.

„Znači sutra ti mali u guzu, a ti ćeš malo da se sladiš picom“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!