drkanje, ledja, sperma

Dobre djevojke

Upoznavanje Srbija

Osim radoznalih tinejdžerki, zahtjevnih ledenih kraljica, ljubaznih susjeda, starih razvratnica, seksi prijateljica i slučajnih nimfomanki najviše volim dobre cure. Dobre su djevojke uvijek uređene, zadovoljne s prirodnom bojom kose, završavaju na vrijeme studij i nakon toga se udaju, imaju dvoje djece i prosječno radno mjesto. Dobre djevojke vole knjižničare koji im uvijek nađu pravu knjigu. Posuđuju knjige o vrtlarstvu, društvene romane, knjige o porodu, a one o seksu samo kradom prelistavaju.

Dobru je djevojku teže dobiti u krevet nego ledenu kraljicu. Njih morate zaista dobiti u krevet. Skriveni WC-i ili zadnja sjedala automobila ne dolaze u obzir.

Tanja, moja dugogodišnja prijateljica, takva je dobra djevojka. Zaposlena kao učiteljica razredne nastave, uvijek uštirkana u svojim pastelnim haljinicama, nenametljivo našminkana. Kosa joj je prirodno pšenične boje i miriši na dječji šampon. Jako je mršava, ali pri tome ne izgleda neishranjeno. Tanja osim toga što je dobra djevojka ujedno je i zaručena. Jasno da sam je već zamišljao golu, prsa ima najvjerojatnije manja nego što izgledaju, jer sigurno nosi podstavljen grudnjak. Guza joj baš nije najbolja, ali Tanja ima lijepe duge noge.

drkanje, ledja, spermaPozvala me na piće u petak kasno popodne, jer njezin zaručnik Gregor nije tu, pa konačno ima vremena za mene. Već je pocrnjela od sunca, a bijela haljinica samo to još više naglašava. Naručili smo voćni koktel i razgovaramo o banalnostima. Primjećujem kako nesvjesno lupka pocrnjelim koljenima. Kad mi je dosta besmislenog razgovora, stavim joj ruku na nemirno koljeno, koje ustreperi kao plaha životinja.
»Tanja, što nije u redu?« pitam je i pri tome je pozorno gledam u oči.
Sramežljivo se nasmiješi i nešto promrmlja. Kad je molim da to ponovi, tvrdoglavo odbija. Situaciju brzo rješavam i naručujem još dva jaka alkoholna koktela. Već se mrači. U tišini pijemo velike gutljaje svježeg koktela, a moj dlan počiva na njenom koljenu, jer ga ni jedno od nas dvoje ne želi maknuti. Moji prsti počinju nesvjesno kliziti po čvrstom unutarnjem dijelu njezinog bedra. Osjećam kako su joj se naježile sitne dlačice. Meni se već dignuo.

»Hoćeš li mi reći što ti je?« povjerljivo pitam. Polumrak ublažuje naše poglede i mislim da će mi se sada povjeriti. Uopće mi nije jasno, kako to da već nije pobjegla od moje ruke. Tanja se sagne do mog uha i pri tome me po nesreći dotakne vlažnim usnama, hladnim od koktela. Zamiriše njezin cvjetni parfem pomiješan s toplinom tijela.

»S Gregorom ne mogu doživjeti orgazam,« prošapuće. Ok, u toj je rečenici jedno muško ime previše, ali unatoč tome sva mi krv poleti prema pimpaču. U hlačama je prilično napeto. Suzdržano, ali sa svjesno spuštenim glasom je pitam: »Zašto ne možeš? Sama se znaš zadovoljiti?«

Slegne ramenima. Počinjem joj govoriti o svemu što može učiniti za bolji seks. Ne, tablete ne uzima. Obrijana je. Obrijana je. Japanske kuglice su bez veze. Grijući lubrikant je peče. Gregor ima dovoljno velikoga. Ok, to nisam želio znati. Ne zna je niti polizati. Ok, tu se zaustavljam. »Pa što radi takva žena kao što si ti s takvim lolekom-bolekom? Da mu donesem neku suvremenu kamasutru?«

Tanja se fatalistički osmjehne. Ostanemo sjediti, a moja ruka postaje sve aktivnija. Milujem njezina bedra, koja otvara upravo dovoljno za moj dlan.
»Matej… « reče i već mislim da će me pokušati zaustaviti. »Ti imaš prilično iskustva… A što ako nešto nije u redu sa mnom?«

»Želiš provjeriti?« pitam je, ali ne pokazujem previše entuzijazma, da se ne prestraši. Pomilujem je po licu i tiho kažem: »Mogu te poševiti.«

Tanja pocrveni i pogleda oko sebe je li nas netko čuo. Sagnem se k njenom uhu i prošapućem: »Jako ću se potruditi za tvoj užitak.« Pri tome vlažnim usnama namjerno dodirujem rub njenoga uha koje gori kao u vrućici. Moja je. Uzmem je za ruku i povedem je do auta. Na puti k meni kući slušamo neku jaku uzbuđujuću muziku.

Čim smo ušli počinjem je ljubiti, najprije po vratu tako da je sva meka i cvileći uzdiše. Među poljupce dodajem i senzualne ugrize i tek kad je pošteno razgrijana, dugo je i meko poljubim u usta i veoma polako je jezikom istražujem. Onda je opet iznenadim te joj jednim potezom zarolam haljinicu prema gore. Trenutak za divljenje zbog dugih pocrnjelih nogu, a zatim joj svučem bijele tangice i zakopam se u njezino posve obrijano međunožje. Kladio bih se da se je kod tog divljačkog poteza prestrašila da ni ja nemam pojma.

Znam kakav okus ima pa joj se sada mogu u miru posvetiti. Kao princezu je odvedem do svog velikog, udobnog i svježe presvučenog kreveta. Otkopčam joj haljinicu i svučem je. Podstavljeni grudnjak odbacila je sama. Mala čvrsta prsa smješkaju mi se u brk. Obasipam poljupcima te pocrnjele sisice, opet stenje, a ja se po glatkom trbuščiću spuštam prema lolita pičkici.

Jednom rukom je rastvorim, a pri tome rubom dlana masiram venerin brežuljak. Ružičasto meso svjetluca od vlage, a klitoris se sam nudi. Kružim oko njega jezikom. Tanja se uvije. Posvećujem se stidnim usnicama, a izbjegavam klitoris. Jezik si vlažim njezinim izdašnim sokovima. Dobro odmjerenim lizanjem dovodim je do toga da gubi razum, ali pazim da je ne dotaknem tamo gdje si najviše želi.

»Poševi me,« zaječi. Dobra djevojka je izrekla riječ ševa. Koja budala ne bi izvršila to naređenje? Odlučno prodirem u nju i zastajem. Čekam da se njezini bokovi prvi pomaknu. Počinje kružiti. Još se više pritisnem uz nju da se gotovo ne može micati. »Daj,« moli me.
»Kako se kaže?«

»Molim te, poševi me,« zastenje, zacrvenjela, raskuštrana, mokra. Počinjem ulaziti i izlaziti, polako i svaki puta do ruba. »To ti se sviđa, ha?« dražim je. »Voliš imati debelog pimpača u svojoj mokroj pičkici.«
Zjenice joj se šire, a obrazi su joj sve crveniji. Zgrabim je za kosu. »Sviđa ti se kad osjetiš moja jaja kako udaraju u tvoju guzu.« Čitavo je vrijeme na rubu orgazma. »Okreni se,« zapovjedim joj.
Postavi mi se kao pohotna životinjica. »Miluj se,« naređujem joj. Uživam u pogledu na svog đoku, koji nestaje u njezinim dubinama. Vlažnim prstom klizim po njezinom nedužnom anusu. Kad dosegne vrhunac, grči se kao luda i padne na krevet. Neka uživa u blaženstvu. Izdrkam ga na njezina vitka leđa.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 1]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!