jebem je prstima

Djevojka više voli cure

Njeno priznanje da zapravo više voli cure, unatoč svim znacima donekle me iznenadilo. Unatoč tome bio sam spreman razmisliti, bismo li se i nadalje družili kao par – bar dok ne skupi hrabrost i otkrije to roditeljima. U Marinu sam se zaljubio već nekako treći dan nakon toga što sam utvrdio da smo oboje brucoši na bibliotekarstvu. Mislio sam da se najvjerojatnije sviđa samo meni, jer po izgledu nije bila ništa posebno; najradije je nosila uniseks hlače, sportske majice, a kosi ili make-upu nije uopće posvećivala nikakvu pažnju. A isijavala je ludu privlačnost, mogao sam osjetiti njenu toplinu i uvijek mi je mirisala na jednu te istu stvar – seks. Marina je imela vrlo uske rupice, jedna je mirisala po lubenicama, a druga po divljim travnjacima – bar sam si tako zamišljao. Kada sam je prvi puta pofukao, što je bilo u WC-u jednog lokala, uplašio sam se da je djevica, ali se samo podsmjehnula.

Lijepa je večer, idemo zajedno na brucošijadu; Marina nije ništa uređenija nego inače – no, samo joj je kosa svježe oprana. Držimo se za ruke, s kažiprstom crtam nježno kružiće na njen dlan kroz neko vrijeme me pogleda s lagano pritvorenim očima kroz svoje male naočale. Pogled je pun obećanja. Na brucošijadi plešemo tijesno pripijeni, moje nabreknuće se povećava od njenih pokreta. Zatim je gledam naslonjen na šank kako pleše sa suučenicom Žanom. Žana je vitka djevojka s obojenom crvenom kosom i božanstvenom guzom. Isprepliću noge, Žanine u uskim hlačama su vrlo seksi, a Marinine gole u kratkim hlačama se nježno trljaju uz njih. Narajcati me želi, pomislih. Marina klizi rukama po razgolićenim leđima suučenice i na kraju klizne na njene bokove. Uhvativši je za savršene hljepčiće, pogleda me izazivački. Pjesma završi i Marina sva crvena ode prema WC-u. Pođoh za njom i uhvatih je upravo dok je zatvarala vrata. Otvorih ih uz nešto guranja. Marina se nonšalantno popiški bez namjere da nakon toga navuče gaćice. Odlučno odvede moju ruku do svog voljnog svjetlog grmića. S uzdahom se zakopah među njene oštro usječene stidne usne. Kada dodirnuh klitoris, glasno zastenja.

jebem je prstima»Tiho, da nas netko ne bi čuo,« upozoravam je i dalje istražujem. Njena se mala rupica cijedi od svježih sokova. Želim je istražiti, i to odmah. S prstom prodrem u nju, Marina se trgne. Nekoliko puta se pomaknuh unutra i van, a Marina izgleda prilično indiferentno. Pomirisah i oblizah prst, svjetlucajući od vlažnosti njene mačkice. Oči joj se mrvicu jače zaiskre i spuštam se na koljena. Dlanovima joj donekle proširujem stidne usne i jezikom odlutam do nabreklog klitorisa. Cijelo joj se tijelo streslo. Prisisavam se na njen ustobočeni klitoris. Dam joj da osjeti zube, nežni gumbić lupkam s tvrdim jezikom i opet joj guram prst u usku, vruću pičkicu. Rukom me čvrsto grabi za kosu i pomiče mi glavu gore i dole, a ja ostajem prisisan uz nju. Po disanju, što ga prekidaju stenjajući zvuci zaključujem da će joj uskoro doći. Zaustavljam se i ustajem. Ljutito me gleda, no ljutnju rastjerujem poljupcem. Guram joj jezik duboko u usta, a pri tome prstom kružim po njenoj uskoj, vrućoj rupici. Kada zastenje, otgnuh se od nje i podigoh joj sportsku majicu. Pod njom me čekaju napete kruškice s tamnim bradavicama. Zagrizoh u jednu i Marina ne može zatomiti krik ogorčenja, ali znam da je i to uzbuđuje. Od tog šoka prelazim na poput pera lagano oblizivanje. Marina želi više, stenje, moju glavu si pritišče na prsa i kruži s bokovima, a moj se prst zabija u sve stijenke njene mačkice.

Otvaram svoj šlic i svlačim bokserice. Marina hvata mog pjetlića bez gledanja. Njeni su pokreti za mene prenježni, zato snažno obuhvaćam njenu ruku svojom i diktiram joj tempo. Gledamo se u oči, već pogledi su dovoljno uzbudljivi. »Hoćeš li ga uzeti u usta?« pitam je raznježeno. Bez razmišljanja se spusti na koljena i uzima me u mala usta. Primam ju za glavu i nježno, pažljivo fukam u usta. U dlanu drži moja jaja. Htio bih već jednom osjetiti njenu pičku, pa se zaustavljam i ližem je. Jednu nogu joj dižem i naslanjam na poklopac zahodske školjke. Želim prodrijeti u nju od sprijeda, ali odmahuje i okreće se. Namješta svoju guzu pred mene i počne se milovati po klitorisu. Širim njene guzove i na trenutak uživam u pogledu, a zatim pažljivo prodirem u nju. Od alkohola su moja osjetila donekle zamagljena, pa mi ne dolazi već od samog prodiranja u tu nevjerojatno usku pičku. Marina se temeljito miluje i stenje dok ju polagano i oprezno fukam.

»Jesi li u redu?« pitam je. Potvrdi oteglo. »Samo, velik ti je,« reče nekako kroz zube. »Ne boli te?« Odmahne i doda: »Pa to je dobra bol.« Dolazi mi u njoj, zadnjih nekoliko pokreta je za nju prebrzo i preduboko, a pijan si ne mogu pomoći da se ne zarinem u nju onoliko koliko želim. Topla, bijela tekućina cijedi joj se po unutarnjoj strani bedara, dok ga izvlačim iz nje. Obrazi su joj crveni i oči gotovo da su suzne. »Oprosti,« govorim i počinjem je milovati po glavi, a drugom rukom se prihvaćam njenog klitorisa koji je još niti sada nije doveo do orgazma. Oslanja se na mene i prepušta se mojoj ruci, koja ju napokon vinu preko ruba. Čak se i njeno sitno tijelo oslonjeno na mene trza od naslade.

I sada stojim pred klubom s njom i njenim prijateljicama i prijateljima, koji se seksaju pretežno s pripadnicima istog spola. Gledam ih, sasvim obični mladići i djevojke, samo što su te večeri obučeni nešto zanimljivije nego inače. Njihovi mi razgovori počinju biti dosadni, zatvaram uši za tu muziku.

Na drugoj strani kluba susrećem se sa zanimljivim, jako namazanim i ponešto kosim očima. Na trenutek se pogledi zaustave, zatim se oči pomaknu, i uhvatih bljesak bijelih, jako oblih obraza i punih usana. Vrata se konačno otvore i počesmo se gurati prema zaštitarima.

besplatan sms

1 thought on “Djevojka više voli cure

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!