diskretne dame udate

Diskretne Dame

Upoznavanje Srbija

Diskretne dame su dame koje zahtevaju sigurnost, anonimnost i poverenje. U vreme kada je sve dostupno i transparentno, to im nije olakšano. Malo je lakše onim ženama koje su u velikom gradu. Žene iz manjih mesta moraju biti duplo opreznije ako traže diskreciju. One su diskretne i u stvarnom i u virtuelnom svetu društvenih mreža i sajtova za upoznavanje.

Razlozi za diskreciju.

Razlozi mogu biti razni. Diskretne dame teže anonimnosti jer su recimo u vezi, udate, razvedene. Neke žele da sakriju u potpunosti svoj identitet, druge pak odaju neke sitnice (ime ili nadimak, mesto življenja, godine…). Neke nemaju poverenje u druge, neke imaju već loša iskustva sa tim, neke se prosto plaše. Zanimljivo je, velika većina diskretnih dama ne ulaze u akciju sa mladim momcima jer im manje veruju.

Diskretne dame su intrigantne. neverna diskretna dama

Kada vam je žena otvorena kao knjiga, tada se gubi draž intrige i tajanstvenosti. Nemate želju da je dublje upoznajete jer vam je sve već rekla. Diskretne dame su obavijene velom tajne, one su mistične i misteriozne. To je svakako zanimljivije i interesantnije. Tada imate samo koricu knjige, a sadržaj unutra je pred vama da ga polako otkrivate.

Udate diskretne dame.

Jedan od osnovnih razloga želje za diskrecijom jeste brak ili veza. Tu nema potrebe mnogo da objašnjavamo. Ona želi zabavu sa strane ali ne želi da se sazna, ne želi da remeti vezu. One su apsolutno 100% disretne i maksimalno oprezne. One traže samo ozbiljne muškarce, zrele, koji se neće izlanuti nikome.

Slobodne diskretne dame.

Slobodne žene traže svoju privatnost. Što se kaže – ono što ja radim u spavaćoj sobi tiče se samo mene. One su spremne da otkriju neke svoje osobine, čak i fizički izgled, ali ipak traže diskretnu vezu ili sex. One su odrasle, slobodne da rade šta im je volja i ne žele da im se drugi mešaju u život.

Udate koje traže oženjene.

Ako bi napravili skalu diskretnosti gde je 1 najmanja a 10 najveća diskrecija, ova grupa spada na sam vrh – 10! Udate žene koje traže oženjenog muškarca su uvek najopreznije i najdiskretnije. Ovde vlada potpuni mrak. Zašto? Pa logično je – nije u igri samo njihov brak, već i partnerov. Dupla šansa za katastrofu. One retko otkrivaju čak i svoje godine.

Slobodne dame koje traže oženjene. diskretne dame u krevetu

Sada se malo spuštamo na našoj skali, ali ne previše. Slobodne dame koje vole oženjene su između 6-9. Opuštenije su jer znaju da su slobodne, ali ipak imaju određen teret. Ne žele da budu obeležene kao one koje se mešaju u tuđu vezu/brak. Ali i da se desi nešto ne predviđeno, one su ipak slobodne i imaju manje toga da izgube.

Stidljivost kao deo diskrecije.

Nije svaka osoba zadovoljna svojim izgledom, svojom ličnošću. One su nesigurne, stidljive, povučenije. Zbog toga se nekada opredeljuju za diskretan pristup. U fazonu – daj da se ja tebi svidim na nevidjeno, pa ako se zbližimo otkriću ti se. To je naravno legitimno, iako ja smatram da niko ne treba da se stidi sebe i svog tela.

Da zaključimo, diskretnost je pravo svakoga, a takođe može i biti veoma seksi. Diskretne dame biraju taj put jer ima je tako lepše, lakše i sigurnije. One imaju svoje razloge, i treba to poštovati. Diskreciju gledajte kao na normalnu pojavu koja može biti veoma zabavna i uzbudljiva.

IZVOR: https://erotskioglasi.com

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!