erotske price dlakava picka

Dici triba jebat matesad me, jebi-r da budu dobra

Upoznavanje Srbija

Tako bi rekli kod nas i ispostavilo se na vlastitoj koži da je tako. Bura je fijukala i sakrili smo se iza ugla na djelu ulice na koji je dopiralo zimsko zubato sunce. Po običaju trljali smo i nabrajali o milijun stvari. Cilo to vrijeme oko nas su skakala jurila vikala djeca. Bezbroj puta smo ih opominjali vikali na njh da ne divljau. Ali sve je bilo uzalud. U jednom momentu kad je cika postala zaglušujuća svi smo povikali ali ništa.
erotske price dlakava picka– Ma ko će smirit bandu. . – netko je dodao.
– Triba in jebat mater da budu dobri. . Okrenuo sam se prema toj dječurliji kao iz zemlje iznikla je ženska u bunndi gledajući me pravo u oči podrugljivo me mjerkajući
– Uvik Vama muškima nešto treba a nikad ništa od Vas. – posprdno me gledala okrenula glavi i krenula dok smo ostali „ko trice“. Stvarno me je oladila ali vrag ne da mira.
– Kako znaš ako nisi probala?- trenutno se okrenula ljutito me mjerkajući. E jebi ga pomislim opet će te koštat jezičina ali za čudo istina ne blago polako je rekla.
– Dođi- pokretom ruke mi dala znak. Ostali su se počeli podrugljivo cerekat očekujuči da mi razvali pljsuku. Sad je bilo kasno. Krenuo sam kao osuđenik. napravila je još par koraka zastala čekajući da joj priđem. Vrlo vrlo pažljivo me ispitivački mjerila:
– I. . šta bi bilo kad bi probala?!- opet sam ostao iznenađen. Sad sam bio stvarno ljut ne na nju već na sebe jer sam sam sebi lićio na“maloga od kužine“.
– Perje bi letilo na sve strane- i ona je za trenutak ostala zatečena znatiželjno me motreći. Prije nego je izustila ugrizla se za donju našminkanu usnu.
– Jesi li sigura da bi perje letilo. . ili se. samo- naglasila je- „hrabro spasavaš“?- opet sam bio matiran.
– Ne možeš znat dok ne probaš. . . nekoliko trenutaka me pažljivo vrlo pažljivo gotovo dubinski skenirala a onda sam joj vidio u očima prelomila je i odlučno mi gotovo naredila.
– Koji ti je broj mobitela?- od toga je prošlo gotovo desetak dana sve sam zaboravio jer sam mislio ženska nije ni zapisala moj broj samo ga je jednom ponovila. a onda zimski mrak brzo pada i baš se. zanočalo zazvoni moj mobitel. Nikad nemam običaj zurit u brojeve koji me zovu jer kasnije sam vidi broj je bio skriven i možda od revolta ne bi ni odgovorio. Na moju ogromnu sreću javio sam se.

Sat kasnije vozila me u mamin stan koji joj stoji prazan. Vožnja je bila kratka a razgovor nevezan. Ušli smo u ugrijan boravak. moram reći da je nisam puno imao priliku zagledati jer je bila u dugoj bundi. Lice joj je odavalo oko 35- 40. ljepih. crta njegovane kože uredno frizirane plave kose. Čim smo ušli u topli boravak išla je ispred mene par koraka a onda me izbacila iz takta. Najjednostavnije skinula je dugu bundu okrenuta mi leđima stoječi samo u crnim čarapama koje je držao crni halter gole guze sa nevidljivim tangama koje je progutala velika dobro oblikovana guza. Zurio sam u njene guzove i butine.

– Dođi- pozvala me i krenuo sam za njo u sobu. Odmah je legla na leđa raširila butine lagano trljajući dlakavu pičku koja je progutala tange. Velike sise sakrila je u crni grudnjak. Oduzeto kao da prvi put vidim pičku u tom momentu bio sam prototip sjebanog promašenog slučaja. Ukočio sam se kao bakalar.
– Da vidi kako leti perje. . – sa uzbuđenim glaom poglededala je u moj kurac koji je u tom trenutku bio sve ne samo kurac koji je mora jebat. Taj njen pogled pun nade i išćekivanja me razdrma. Uzdahnuo sam brzo skinuo farmerka promješao kurac koji je još bio manji od crva. Da bi spasio stvar kleknuo sam ispred nje tako da mi je njena pička bila bukvalno na nosu. Počela je akcija da se spasim. Ne puštajući oka sa njene dlakave pičke koju je ona dirala zabio sam glavu na njen stomak. Polako namjerno polako sam je ljubio i jezikom lizao. Uzdahla je.
Vrlo polako i odmjereno usnama sam se spuštao na jednu stranu njenih prepona ljubio ih lizao pa bradom namjerno očešao njenu pičku dok sam se prebacio ljubeči i ližući drugu stranu prepona. Kako sam sve više i više vrlo polako ustima prilazio njenoj pički sve više je puhala uzdisala a kada sam izvadio tange koje joj je pička progutala lagano sam joj jednom rukom rastvorio mokru vruću pičku. Cijelo ovo vrijeme sam polako drkao da mi se kurac digne. Dizao se. Onda sam joj sa obe ruke skinuo tange njima joj obrisao mokru pičku raširio je sa obe ruke da se mogu ustima dočepati njenog klitorisa. Držeći joj rukama otvorenu pičku gornjom usnom uhvatio klitoris tako ga držao a jezikom uhvatio ritam i lizao joj klitoris sa druge strane. Gotovo trenutno je provrištala deriući se trzajući cijelim tijelom nabijajući mi glavu u pičku.

. . . Ššš. . štš. . . mi. . mi. . to. . radiš- – a onda je vriskajući počela svršavati. Nisam stao u istom ritmu dalje sam joj
lizao klitoris. Trzala se bacala vikala nerazumljivio. .
. . . Stani stani srce će mi puknut. . Ti si luđak mozak mi se zamutio stani . . – namjerno sam nastavio.
– . . Stani idiote. . stani dobit ću infarkt. . cvilila je ali nije mi puštala glavu nabijenu u njenu pičku. . Puknut ću. .
nisi normalan. . svršavam u valovima ne stajem. . stani- Drkajući kurac mi je bio spreman. prestao sam sa lizanjem ona se tresla
. . . Ti si luđak noge mi se tresu . još svršavam u valovima. . ubit češ me. . – za to vrijema zgrabi sam jastuk stavio joj noge na ramena podigao guzove sa obe roke držeći je ispod koljena raskerečoi joj noge i zabio kurac. Jauknula je tresla glavo noktima grebući po krevetu.
– – Uu. zabio si mi ga jako. . zabij mi jako jako. . – Držeči je za raširene noge sebi sam prilagodio ritam jebuči je kratkim i dugim zabadanje do jaja Cvilila je stenjala vikala zatvorenih očiju
– . . Ooo oopet. . opet. . svršavam. . . valovi. . valovi mi dolaze svršavam. . . opet svršavam. . . Bila je mokra od znoja jaukala a unda sam je okrenuo s guza kleknula je pušući. Raširila je noge polako drkao sam gledajući je u toj pozi kratko pomilovao po otvorenoj pički uvukao joj kurac i natežući je za bokove pa za sise svršio sam prazneči se u njenu pičku Kad sam polako izvadio pali kurac još sam sa guštom gledao njene guzice.
– Ti si manijak. . . prošaptala je napola ležući na meni spustila je glavi i gledala mi u kurac dok se rukom poigravala sa njim- jebo te cijela se tresem. . noge mi drhte glava mi puca čovječe pa koju si ti jebačku školu
završio?!
– Js sam samouk. . – grleno se nasmijala.
– Koje pičke su te ovo naučile. . – ponovno je upitala ne prestajući se igrati sa opuštenim kurcok. . ma daj reci mi.
– Ja sam ti ovako suosječajan pa sam pomagao udanim ženama kojima se uvatila rđa u pički jer muževi više vole lokat pivo nego ih jebavat. . . pa sam vježbao sa udovicama i raspuštenicam i curama koje su željele bit je bački školovane. . smijala se.
– Jesi li guzio Japanke one žute crne!
– Ti si radoznala a- klimnula je glavom. – Pusti da pogodim. . ti maštaš da te kurati crnčuga izjebe- klimnula je glavom. Nastavi sam ili da ti ga zabiju u obe rupice- uzdahnla je.
– Pukla bi da mi utira i jedan onu ogromnu kurčinu Jesi li ti jebao crnkinje?- dok smo pričali nije prestajala sa drkanjem i nekoliko puta je pušila-
– Ooohho evo ga. čvrsto ga je stisnula- spreman. .
– Još nije- pogledao sam dolje na svoj kurac.
– Kako nije?! Vidi koliki je!?
– Još ga moraš malo napalit da bude tvrđi-
– Kako? Šta ću radit?
– Ispričaj mu kako si se jebavala. . – malko se dvoumila a ona pričala- Ima još.
– A sad me jebi Zabij mi ga do jaja da opet cvilim- Na njeno iznenađenje digao sam se i ubrzo vrati držeći kremu za ruke.
– Crkla sam od. straha. Mislila sam da sam te naljutila. . . vidjevši da nosim kremu oprezno je upitala- Krema? Za što- naglo je zastala ugrizla usnu razmišljajući- . . nečeš. . nećeš me valjda jebat u guzu?!- kad sam potvrdno klimnuo glavom ostala je otvorenih usta.

– Je li stvarno. . jebat češ me u guzicu?. rekao sam da se namjesti na bok tako da joj guza bude visila van kreveta podignuta na jstuk. Brzo se namjestila uzbuđeno dahtući. Noge sam joj podigao prema gore. Dok sam joj polako podmazivao čmar stenjala je od uzbuđenja. Zabijene glave u krevet.
– . . Ovo ovo sam. . čekala cio život. . . nikad me nisu jebali u guzu. . – Kada sam je pripremio sebi sam kremom namazao glavić- Jednom rukom sam joj raširio rupcu drugom polako počeo gurati kurac. Jako se proderala stenjala ali nije odmakla guzicu.
– – – Uuu bo boli polako polako. . . Milimetar po milimetar uz jauke i stenjane zabi sam joj kurac do jaja. Prvih par minuta na svaki moj ubod trzala se jaukala a onda se smirila uzdisala
– – – Šta je ovo?Šta je ovo. . pa. . svršavam tiho je stenjala. . svršavam u pički i guzi nemoj stat nemoj stat. . . još. .
Još . . samo. samo. malo- i opet je vriskala derala se tresla dok je nekoliko puta svršila
– Jesi li. . – upitao sam jebući. – . .
– Aaaha raspala sam se. . . raspameti si me. . nisam nikad mogla zamisli. . . ovo. . a ti. Je li svršavaš?- a onda je rekla onako izazovno.
– Znaš kad sam bila mlađa išli smo kod tete na selo. Moja tete se žalila svojoj sestri mojoj mami da nije godinama jebena jer se tetku kurac ne diže. Sakrivena ispod prozora kuhinje sve sam slušala. Moja teta je nagovorila moju mamu da pokaže pičku teku da mu se kurac digne. moja mama se bunila ako je tetak jebe?

Teta je imala plan da mu ona digne kurac ali da nju jebe. Sve sam gledala moja mama jnije imala ništa ispod sukjne naguzila se ispred tetka dok ga je tete držala za kurac. Ništa nije bilo. Onda sam ja došla u kuhinju i tražila veliki sladoled da mu dignem kurac. Moja mama i teta su bile šoku. Tetak je rekao da kako mala debela balavica može njemu dignit kurac. Stala sam ispre njega skinula gaćice popela se na veliki stol okrenula mu guzove i raširila pičku. Rekla sam mami da mu drka dok je on buljio u mju pičkicu mama mu je drkala. Kurac mu se digao a teta je zajahala na njega. On je netremice buljio u mene naguženu. .
– Je li te natega?- upitao sam na rubu svršavanaj.
– Htio je ali su me mama i teta istog dana poslale kuči a volila bi da mi je nabio oni veliki kurac- jauknuo sam istresuči joj spermu u guzu. I ona je jaukala.
– Stvarno si me izjebao dobro si rekao- da će letit perje. Sve me boli i pička i guza. Kurac mi neće past na pamet godinu dana. Perje je letilo na sve strane.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 3.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!