muževi od drugarica je jebu

Delila sam Svog Zgodnog Muža 5. Deo

Upoznavanje Srbija

Nedelju dana kasnije nazvala me Ava. Dragan je obavljao poslove i nije bio kod kuće. Morala je da razgovara sa mnom, pa sam odmah izašla iz kuće i otišla do nje. Zvučala je nekako zabrinuto, pa sam izašla iz kuće na brzinu i dalje noseći bikini.

Kad sam stigla, dnevna soba je bila mračna i ulazna vrata su bila otvorena. Ušala sam i videla Avu kako čeka. Odjednom su me ruke zgrabile sa leđa. Brzo mi je omotan povez preko očiju i čula sam kako se ulazna vrata zatvaraju.

Glas mi je šapnuo na uho: „Sada si ti na redu.“

Prepoznala sam taj glas. Bio je to Avin muž. Nisam znala ko je još bio tamo, ali bilo je upleteno više ruku. Čula sam glasove žena koje su povikivale. Ja nisam jer sam sumnjala da su određeni suprug, ili dva, saznali da sam im namestila supruge mome mužu.

Činjenica da Ava nije podizala buku, ubedila me je da neću biti povređena. Volela me je i nikada ne bi dopustila da se to dogodi. Ruke su mi bile podignute i osetila sam meke lisice oko zglobova.

Nekoliko trenutaka kasnije osetila sam da su mi lisice stavljene i na zglobove nogu. Lanci koji su ih povezivali sa zveckali su dok sam pokušavala da pomerim ruke. Mogla sam čuti šuštanje i ništa drugo.

Osetila sam hladan metal koji mi je trčao po ramenu, a zatim i „Snip“ dok mi je traka na grudnjaku bila presečena. Nekoliko trenutaka kasnije osetila sam hladan metal makaza na drugom ramenu praćen još jednim isecanjem. Osetila sam kako isti metal klizi između mojih grudi, nakon čega je usledio još jedan potez makazama: „Hej, kopča je od pozadi, glupane!“

Nije bilo odgovora, ali osetila sam makaze dok su mi sekli bikini, prvo sa jedne, a zatim sa druge strane. Donji deo bikinija mi je otpao, a ja sam stajala gola, vezana lisicama za ruke i noge. Nakon škljocanja makaza, nisam mogla ništa čuti ništa do oštrog udarca po dupetu.

Prošlo je nekoliko sekundi pre nego što sam osetila peckajući šamar po levoj sisi. Zatim mi je na bradavicu naneto pero zbog čega je postala uspravna i škakljiva. Jebote, bila sam jebeno mokra!

Osetila sam kako me nečije ruke miluju po grudima, dok je drugi par ruku počeo da mi klizi uz noge do prepona. Treći set prošao mi je niz leđa i udario me u dupe. Osetila sam prst u svom šupku i pokušala da stegnem dupe.

U pokušaju me sprečio još jedan par ruku koji mi je razdvojio guzove. Da li su svi muževi mojih prijateljica bili ovde? Osetila sam usta na bradavici i jezik koji je okružuje. U isto vreme dve ruke su mi došle do prepona i počele da se igraju klitorisom i miluju me po rascepu.

Prst mi je ušao u macu i čula sam Anitinog: „Već je mokra!“

Izmigoljila sam se kad je prst počeo kliziti unutra i van iz moje pice. U međuvremenu su bile zauzete i ruke na dupetu. Nešto masno se razlilo po mom šupku i prst je počeo prodirati u čmar. Za mene je to bilo jedinstveno iskustvo. Draganov veliki kurac ima puno prednosti, ali jebanje guze nije jedna od njih. On je jednostavno prevelik za to. Nije da nismo pokušali nekoliko puta.

U teoriji nisam bila protiv toga, ali sam i dalje bila analna devica. Očigledno su muževi imali planove da to isprave. Dok je prst istraživao moju guzu, onoj u mojoj maci pridružila su se usta na klitorisu. Kombinacija prednjih i stražnjih prstiju, zajedno sa ustima na mojoj klići, me jako uzbudila.

Odjednom su ruke i usta otišli, a ja sam stajala drhteći od potrebe. Nekoliko trenutaka je prošlo pre nego što sam osetila kako mi tvrda kita klizi između nogu, miluje klitoris i klizi po prorezu. Nekoliko momenata kasnije, glava kurca je ušla u mene i uvukla se brzo i prilično duboko. dupla penetracija od komšija

Nekoliko trenutaka kasnije osetila sam vrh nečijeg kurca u anusu. Mora da ga je dobro podmazao jer je ulazio bez mnogo otpora. Ubrzo sam bila nabijena na dva kurca! Osećaj je bio neverovatan, pogotovo kada su počeli da ulaze i izlaze. Upali su u odgovarajuće ritmove dok su mi jebali rupe.

Izgubila sam osećaj u ostatku tela. Svi nervni završeci su mi se preselili u macu i u dupe i svaki od njih je vikao od radosti. Razvaljivali su me ubrzavajući tempo. Moj orgazam je bio brz i progutao me je poput hiljadu volti. Bila sam skoro van svesti do trenutka kada sam osetila prve mlazove vruće sperme u dupetu i pičkici. Osetila sam kako dva kurca klize iz mog tela. Stajala sam tamo sa spermom koja je kapala iz obe rupe i želela sam više.

Nikada me nisu tako jebali i to mi se dopalo. Ruke i zglobovi su mi bili oslobođeni i šetala sam nekoliko koraka pre nego što su mi se noge razdvojile i ramena gurnula nadole. Čučnula sam i sreo me je drugi kurac koji je brzo kliznuo mnogo dublje od prvog. Tada se pojavio kurac i u mom razrađenom čmaru. Nije ni tu bio kraj – Osetila sam kako mi nečiji penis trlja usne i srećno sam otvorila usta da ga primim. muževi od drugarica je jebu

Čiji god da je bio, počeo me jebati u usta brzo i besno. Na sreću, bio je prosečne veličine, pa nisam previše imala problema. Ubrzo su sva trojica zabijali svoje kurčeve u mene. Bila sam izgubljena u senzacijama i osećaju da ovi ljudi tako dominiraju na meni.

Počela sam da doživljavam orgazam i nisam mogla da prestanem. Nastavili su me jebati jako i brzo sve dok nisam osetila kurac u mojoj guzici kako prska spermu u mene. Ubrzo je usledio onaj u mojoj pički, koji me je ponovo napunio. Osetila sam da penis napušta dupe i da me par ruku hvata za glavu.

Kurac u mojim ustima možda nije bio veliki, ali upucao mi je dosta sperme u grlo. Skoro sam se ispljuvala koliko sam morla da progutam. Tek što se sipraznio penis u ustima, prevrnula sam se na leđa. Osetila sam da se neko kreće između mojih nogu i pritisak kurac u moju macu. Znala sam ko je to čim je počeo da prodire u mene.

Maska mi je skinuta sa lica i pogledala sam u oči svog muža. Nacerio se na mene dok je zaranjao duboko u moju macu. Bilo je neverovatno, a orgazam koji je usledio takođe je bio neverovatan. Dragan me napumpao spermom i polako izvukao svoj penis iz mene.

Legla sam na pod iscrpljena, nesposobna da se pomerim. Moje telo je brujalo od intenzivnih orgazama koje sam doživela. Nisam razmišljala o tome šta sve ovo znači. Dugo nisam uopšte razmišljala. <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <>

Kad sam konačno došla sebi, pregledala sam sobu. Sve moje prijateljice i njihovi muževi su me gledali.

Moj muž mi se nasmešio, „upozorio sam te dušo.“

„Da, jesi. Jesi li ljut na mene?“

„Ne. Gledati kako dobijaš sve te silne kurčeve bilo je pakleno vruće. Nikada nisam mislio da ću uživati gledajući te u ovakvom grupnjaku, ali moram reći da me to zaista uzbudilo.”

Zastao je na trenutak, pa nastavio: „Pa, sada znaš šta se dešava kad nagovaraš svoje prijateljice da me jebu. Šta imaš da kažeš?“

Nasmejala sam se tako ulepljena i napunjena spermom – „Hej devojke! Želite li sutra da dođete kod mene?“

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

6 komentara na “Delila sam Svog Zgodnog Muža 5. Deo

  1. Eeee, pa neće on to. Dečko bi da tuca sa strane, a žena da drži ruku na pički i čuva je samo za njega. Pa ne ide to tako rodjače, trebalo bi i tvoja da omasti tudji kurac…

    1. Slazem se sa Bader-om, svako ima ima pravo da dobije svoje parce picke/kite… ne valja bit sebican. uostaliom prica i zavrsava na takav nacin 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

licni oglasi

Don`t copy text!