trojka sa mužem i drugaricom

Delila sam Svog Zgodnog Muža 4. Deo

Upoznavanje Srbija

Ava je peta prijateljica u našoj komšijskoj grupi i nas dvoje imamo poseban odnos. Ne krijemo to od drugih, samo to ne spominjemo. Ako saznaju, saznaće, ali mi to nećemo javno izneti. Ava me smatra neodoljivim, a ja isto to osećam prema njoj. Ja imam kestenjastu kosu, zelene oči, duge noge i sise fine veličine koje su čvrste i okrugle. Ava je slične visine kao ja, sa dugom smeđom kosom i braon očima. Vitka je i ima sise slične mojima – dakle divne.

Nas dve smo se uklapale zajedno kao ruka u rukavici. Ni jedna od nas dve nije bila sa ženom pre nego što smo se upoznale. Međutim, sada pokupšavamo da se nađemo tri ili četiri puta mesečno za malo lezbo akcije. Dragan je dobro svestan naše kvazi tajne veze i nema problema sa tim. On zna da postoji moja strana kojoj je potreban ženski dodir.

Odlučio sam da i Ava može probati kurac moga muža jer su ga već svakako imale sve moje druge prijateljice, a sa njom sam čak i bila najbliža. Bilo je to pošteno i znala sam da će uživati u tom iskustvu.

Zvala sam je na Draganov slobodan dan. Bila je pomalo iznenađena pozivom dok je Dragan bio kod kuće. Svakako nije kontala da je želim namestiti mužu. Pustila sam Avu unutra i tek što sam zatvorila ulazna vrata – povukla sam je u naručje. Svidelo joj se kada sam dominirala njome, i dopustila je da bude duboko uvučena u poljubac.

Duboko sam je poljubila kad su mi ruke počele lutati po njenom telu. Zagrevala sam je i postepeno je svlačila u dnevnoj sobi. Znala je da Dragan nije na poslu, ali je kontala da je negde otišao, u suprotnom bi sigurno bila mnogo nervoznija.

Kad sam je imala golu, brzo sam spustila ogrtač koji sam nosila i stala sam gola pred nju. Ponovo sam je privukla u naručje i duboko je poljubila. Kad smo prekinule poljubac, odvela sam je do kauča i položila je na njega. Počela sam da joj ljubim vrat, sve do njenih sisa.

Jezikom sam joj lickala bradavice gledajući je u oči: „Poješću ti ovu sočnu pičku, a potom će te Dragan pojebati. Šta misliš o tome?“

Moja ruka je otišla do njenih prepona dok sam joj govorila šta će se dogoditi, i igrala sam se sa njenim klitorisom dok sam čekala njen odgovor. Zastenjala je i ponovo sam je poljubila usnama mokrim od njenih sokova. lezbo liže komšinicinu pičku

Pogledala sam je u oči i nasmejala se: „Šta? Ništa za reći? Shvatiću to kao odobravanje.“

Njene ruke su me uhvatile za glavu i čvrsto me privukle u svoju picu sok sam pomahnitalo lizala. Lizala sam joj klitoris i prelazila jezikom gore -dole po njenom prorezu. Grčila se na kauču dok sam je brzo dovela do prvog od, nadam se, mnogih orgazama toga dana.

Dragan nije bio svestan mojih planova, pa je, kad je ušao u obu, bio zatečen. To ga nije sprečilo da me gleda kako jedem Avinu macu. Niti ga je sprečilo da izvuče svoj kurac i polako ga drka dok je gledao.

Kad smo ga Ava i ja primetile, njeni sokovi su bili na mom licu, a on je bio žestoko tvrd. Ava je fascinirano gledala u kurac moga muža dok je prilazio sve bliže kauču. Pala sam na kolena pored Avine glave i uvukala mužev kurac u usta. Pohlepno sam ga sisala dok je Ava gledala samo nekoliko centimetara pored.

Nakon što sam ga neko vreme sisala, izvukla sam penis iz usta i protrljala ga po Avinim usnama. Činilo se da su joj se usta otvorila bez razmišljanja sa njene strane, a jezik je iskočio da liže vrh. Za nekoliko sekundi usta su joj bila oko glavića i polako ga je uvukla.

Gledala sam je neko vreme kako vodi ljubav sa penisom moga muža. Mene je neverovatno uzbudila ova oralna scena – „Ti voliš taj veliki kurac, zar ne Ava? Hmm? Kladim se da si sanjala o ovako velikom penisu. Pa, sada ti se san ostvaruje. Dragi? Hoćeš li jebati Avu za mene? Trebam joj usta za nešto drugo sada.“

Bez reči Dragan je nežno izvukao penis iz Avinih usta. Kretao se između njenih nogu, a ona ga je gledala dok je trljao penis gore -dole po njenom prorezu. Jauk koji je ispustila kad mu je glava penisa ušla u nju rekao mi je sve što sam trebala znati. Definitivno joj se svideo moj muž!

Dragan je polako prodro u njenu usku malu picu. Želeo je da ima dovoljno vremena da se prilagodi njegovoj veličini. Uspeo je da zakopa tri četvrtine kite u nju i da ga tamo zadrži. Konačno, kada se navikla, znao je da je spremna i počeo je polako da se nabija u nju.

„O jebote, njegov penis je ogroman! Ufffffff! Već ću svršiti. O bože! O Bože!“

Još ništa nije videla. Tek je počeo! Dopustila sam mu da je jebe i pokazivala sam mu da ide još jače. Nisam mogla da čekam. Krenula sam nogom preko njene glave i spustila picu na njena usta: „Jedi moju pičku Avu. Jedi moju napaljenu mokru pičku.“ trojka sa mužem i drugaricom

Mislila sam da ću poludeti od uzbuđenja. Dragan je ubrzao korak i jezikom je sledila njegovo ubrzanje. Svršila sam na njeno lice kad je i sama svršila usled penetracije moga muža. Skoro sam pala sa kauča, bilo je tako intenzivno!

Dragan se brzo približavao orgazmu, a kad je došao do tačke bez povratka, izvukao je svoj kurac iz Avine pičke, a ja sam se maknula sa puta. Ava ga je željno vratila u usta i snažno ga sisala. Bio je to veliki orgazam za njega. Zaista joj je napunio usta i ona je progutala svaki delić sperme.

Nekoliko minuta kasnije uživali smo u olakšanju kada je Ava progovorila: „Da li to znači da će me Dragan jebati sa tobom svaki put kad budemo zajedno?“

Moj odgovor je bio trenutačan i iskren: „Nipošto. Naši privatni trenuci su mi veoma važni i ne želim to izgubiti. Međutim, Draganov kurac je dostupan ako je potrebno!“

Ava mi se nasmešila: „To mi se sviđa. Još uvek želim vreme za tebe i mene, ali moram da kažem da volim i taj Draganov kurac!“

KRAJ 4. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!