guta spermu od drugaricinog muža

Delila sam Svog Zgodnog Muža 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Sledećeg popodneva Barbaru sam pozvala taman onda kada se Dragan budi. Desilo se da imamo bazen i to mi je dalo izgovor koji mi je bio potreban da postavim scenu. Rekla sam Barbari da ponese njen najseksi bikini.

Osobni oglasi

Nas dve smo sedele još uvek u kuhinji kada je Dragan na brzinu ušao u prostoriju. Oči su mu se podigle kad je ugledao Barbaru kako sedi za stolom. Njena stolica je bila okrenuta prema njemu pružajući mu odličan pogled na telo odeveno u bikini. Bikini nije bio previše konzervativan. Ono što je Barbara nosila ne bi bilo dozvoljeno na većini plaža, a kamoli na javnom bazenu. drugarica u seksi bikiniju

najlonke seksi carape stiklice

Bilo je to nekoliko centimetara bele gotovo prozirne tkanine … iz daljine je sigurno delovalo kao da je gola! Već sam prošla ceo svoj plan sa njom. Reći da je bila oduševljena bilo bi veliko potcenjivanje. Bukvalno je vrištala i ispustila telefon kada sam iznela ideju.

Dakle, kad je moj muž ušao u kuhinju, malo se isprsila da bi priredila predstavu. Unapred sam je upozorila da moramo usporiti. Barbara, ispostavilo se, ima svoju brzinu. Ne shvatajući da imamo društvo, Dragan je stigao u kuhinju u svojim boksericama. Uticaj koji je Barbara imala na njega postao je očigledan odmah kada mu je kurac proklizao kroz prorez u šortsu na putu do potpune erekcije.

Dragan je brzo seo u stolicu i pokušao je sakriti izbočinu ispod stola. Natočila sam mu šolju kafe, a on je jedva popio gutljaj kad je Barbara krenula u akciju. Kliznula je sa stolice na kolena i u tren oka se našla između Draganovih nogu. Njene ruke kliznule su mu uz noge i uhvatile njegov vrlo tvrdi kurac.

“Koji kurac!” – pomislila sam videvši Barbaru koja se uopšte nije pridržava dogovora da idemo polako kako je Dragan ne bi odbio. Ali, bilo je kasno za to… ona je već krenula na sve ili ništa.

Pogledala ga je u oči: „Sad ću staviti usta na tvoj prelepi kurac.“

To je upravo ono što je uradila. Uvukla je veći deo kurca u usta i snažno ga sisala. Kasnije mi je rekla da je mislila da će agresivan pristup biti sigurnija varijanta, kako ne bi imao prostora za dugo razmišljanje i eventualno odbijanje. Izgleda da je sve osmislila!

Ono što znam jeste da je moj muž ispustio jecaj koji mi je izazvao osmeh na licu. Ustala sam i nagnula se da ga poljubim. Želela sam da zna da sam odobrila i da me nije uznemirilo ono što se dešava. Povukla sam gornji deo majice prema dole i protrljala bradavice po njegovim usnama.

Počeo mi je sisati i gristi bradavice kad sam gurnula bikini dole i kliznula rukom između svojih nogu. Bila sam natopljena i počela sam da se igram sa klitorisom. Bila sam spremna za svršavanje, a jedva da smo i počeli!

Do tog trenutka Barbara ga je dovela u ozbiljno erektivno stanje. Ali nije se zaustavljala. Želela je spermu niz grlo, i htela je to odmah. Dragan ju je obema rukama uhvatio za glavu i držao je dok joj je eksplodirao niz grlo. Pohlepno ga je isisala, uzevši mu sve što je imao. guta spermu od drugaricinog muža

Nakon što je sve progutala, jezikom mu je prelazila gore -dole. Vrativši se na glavu njegovog penisa, polako ga je liznula dok ga je ruka drkala. Gledala sam i maknula se sa puta. Izašla je iz bikinija u sekundi i sela dupetom na moj kuhinjski sto, raširenih nogu prema mom mužu. Stavila mu je ruke oko vrata i snažno ga poljubila.

Činilo se da mu to svakako ne smeta i vratio joj je poljubac energično. Konačno, Barbara se povukla i pogledala u oči mog muža: „Želim da me jebeš sa tim tvojim divnim kurcem. Ali prvo, molim te, pojedi me.“

Naslonila se unazad, povukavši Draganovu glavu prema svojoj pičkici. Nije morala jako da se povlači. Dragan je sada bio posvećen i dao joj je pakleno lizanje. Nije da joj je bila potrebna predigra. Očigledno je bila natopljena pre nego što je uopšte počeo. Ipak, Dragan se nije nameravao zaustaviti sve dok je nije naterao da ustane.

Iz iskustva sam znala da je Dragan umeo savršeno da jede picu i nije prošlo mnogo vremena kada je i Barbara to i sama saznala. Njegova suptilna tehnika jezika dovela ju je do ivice i držao ju je tamo sve dok nije praktično frustrirano vrisnula. Zatim ju je doveo preko ivice, a ona je žestoko svršila, puneći mu usta svojim sočnim sekretom.

Do tog trenutka njena osetljivost je bila visoka i pokušala je da mu odgurne glavu. Dragan je ustao i protrljao svoj penis gore -dole po njenom prorezu. Barbara je izmakla kontroli, „Razvali me gospodine ili ću te jebeno silovati!“

Dragan, budući da je džentlmen, poslušao je njene reči i uvukao glavu svog penisa u njenu pičku. Zatim je uhvatio njene noge i gurnuo ih unazad. Barbara je gledala kako polako uvlači svoj masivni penis u nju. Do ovog trenutka skoro sam povredila klit od siline trljanja. Postala sam jebeno prepaljena dok sam gledala svog muža kako nabija svoj penis duboko u moju prijateljicu. tuca ženinu prijateljicu pred njom

To je bila daleko najvrelija stvar koju sam ikada videla. Dragan je zakopao svoj penis u moju prijateljicu i držao ga tamo dok je njena maca pulsirala oko njega. Postepeno se njena pica dovoljno opustila da ga prihvati.

Barbarina se glava ljuljala napred-nazad, a tiha stenjanja bežala su joj se iz usta. Sve je više ubrzavao tempo. Nije prošlo mnogo vremena dok nije imao dobar ritam. Mogla sam da vidim belu penu na penisu mog muža iz Barbarine pičke. Suze su joj potekle niz lice, a telo joj se grčilo dok je svršavala.

Dragan je nastavio pumpati svoj penis u nju, a ona je spustila glavu prema dole i snažno ga poljubila: „Želim tvoju spermu u svojim ustima Dragane. Svrši za mene… u mene… molim te. Dopusti mi da ti pojedem spermu.“ – očigledno je bila previše gladna sperme taj dan!

Dragan je istog trena izvukao svoj penis iz njene pičke. Barbara je sišla sa stola i pala na kolena taman na vreme da uzme njegov penis u usta. Dragan je bio skoro lud od želje kad joj je ispumpao teret niz grlo. Barbara je isisala svaku kap i progutala je.

Videla sam dovoljno: „Dušo, moraš da mi zabodeš taj kurca odmah!“

Nagnula sam se preko stola i pokazala mu guzu. U nekoliko trenutaka sam osetila kako njegov penis ulazi u mene, jebao me je brzo i snažno. Orgazam koji je usledio bio je jedan od najboljih koje sam ikada doživela. Morao me je držati ili bih bila dupetom na podu.

Bilo je jebeno sjajno!

Nedugo zatim svi smo sedeli za stolom pokušavajući da povratimo dah. Draganov penis je konačno bio mlitav. Barbara je imala sanjiv izraz lica. Trenutno je bila potpuno van sebe. Dala sam joj nekoliko minuta, ali izgleda da nije dolazila sebi: „Barbara. BARBARA!“

„Huh?“

„Jesi li sa nama jebote?“

„Uhm, a?“

„Barbara, znaš li gde si?“

„O da… u tvojoj kuhinji, sveže izjebana. Nikada u životu nisam bila tako dobro jebana!“

„Veoma sam srećna što ti se moj dragi dopao, ali prošlo je i moraš da ćutiš o ovome. Jel to jasno.“

„Ma jasno…“ – sanjivo je odgovorila.

Naravno, trebala sam znati da Barbara neće sačuvati našu tajnu!

KRAJ 2. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljali oglasi

Don`t copy text!