raskrečena bbw

Debeljuce – Zašto ih Muškarci Obožavaju?

Zašto muškarci vole zaobljene žene? Većina muškaraca kada ih pitamo, nisu impresionirani onim mršavim modelima u časopisima koje žene vide kao savršene. Nije tajna da mnogi muškarci više vole žene sa nekoliko kilograma viška. Ali, postavljamo pitanje ponovo – zašto muškarci vole zaobljene žene? Evo šta su neke našpe pretpostavke:

nagužena buckaVeće Sise

Mnogo je muškaraca koji su opčinjeni povećim sisama, a kao što znate – debeljuce uglavnom imaju veće sise od mršavica. To je tako jednostavno. Ne smeta im nekoliko dodatnih centimetara oko sredine sve dok se igraju sa tim seksi loptama. Zabeležite ovde, dame, iskoristite sise u svoju korist! 😀

 

Veće Guze

U istoriji rokenrola nikada nije bilo pesme o ravnim malenim guzama. Nikad! Jedna naša čitateljka kaže: “Zadnjica mi je bila prilično slatka kad sam bila mršava, ali je vremenom rasla i zaokružila se kad sam nabacila nekoliko kilograma. Bila sam uverena da će to naterati muškarce da pređu na sledeću devojku, ali nisam bila u pravu. Zapravo, dobila sam više komplimenata na svoju veću zadnjicu nego na svoju sitnu guzicu. Iako mi ponekada nedostaje moj sitničavi zadnji deo, sviđaju mi se komplimenti.” Pametnome dosta 😉

 

Mekše su

Zaobljene žene su mekše, a muškarci vole da budu snažni i “opasni” mužjaci u vezi. Takođe, zadovoljnije je za momka da se sklupča i zavuče ispod nekoga mekog i okruglog, nego da se privije do kostiju i oštrih laktova. Zar ne momci?

 

Nema modrica na butinama

A sada jedan iz ženskog ugla: “Više volim krupnije muškarce, a glavni razlog za to je: mrzim da imam modrice po butinama nakon spavanja sa muškarcem. Mršavi momak ostavlja moje osetljivo telo u modricama i boli, ali mekše telo nije toliko teško na mojim butinama. Rečeno mi je da osećanje deluje u oba smera.”

 

One jedu!

Muškarci ne žele da budu jedini koji jedu kad izlaze, to im je čudno. Ako sedite sa njim grickajući salatu i završite sat vremena pre nego što on završi sa šniclom i krompirom, postaje prilično nervozan zbog toga. Muškarci vole bucke jer jedu s njima i uvek je prijatnije jesti s nekim nego da neko sedi i gleda kako jedete. Plus hrana može biti seksi! Fun fact – Gledao sam pre neki dan youtube video gde ova zaobljena dama nosi donje rublje dok kuva, a sada joj se plaća bogatstvo da bi kuvala u pantalonama! Prejebozovna je i ima milione pratilaca 😀 seksi debeljuca

 

Izgledaju mlađe

Muškarci takođe vole BBW jer, generalno, izgledaju mlađe. Tačno je da višak masti izglađuje te bore, dame! Rekoh baš nedavno jednoj poznanici da izgleda kao da ima trideset i dve. Ona ima četrdeset! Okrugli obrazi igraju veliku ulogu u tome da izgledaju mlađe.

 

To je znak plodnosti

Neki od glavnih razloga zbog kojih muškarci vole bucke su zapravo biološki i podsvesni. Muškarci široke kukove i velike grudi povezuju s plodnošću. Govorilo se da je žena sa oblinama dobra za rađanje deteta, a muškarci povezuju obline s tim pojmom. Čak i ako nisu spremni da imaju decu, činjenica da izgledate plodno tera ih da žele da se pare s vama.

 

Ne plaše se da postanu malo grublji

Imao sam prijateljicu koja mi je jednom rekla da joj je dečko priznao da se plaši da je ne povredi u seksu. Radije bi je stavio na policu poput male porcelanske lutke i ne dodirivao je. Bila je vrlo mršava. Žene sa oblinama nemaju takav problem, muškarci očigledno na debeljuce gledaju kao na žene koje umeju da podnesu grubost u seksu.

 

To je ona Klasična Lepota

Sve stare, klasične statue i slike imale su žene sa oblinama. Od drevne Grčke do renesanse, žene koje su imale velika celulitna bedra i bucmaste ruke smatrale su se lepima. Postoji nekoliko razloga za to. Osim ideje o „plodnosti“ (o kojoj smo već razgovarali), poznato je da su žene koje su krupne – dobro nahranjene. Hrana je znak zdravlja. Hrana je takođe znak bogatstva. Dokazano je da je u vreme ekonomske depresije ili represije muškarci više voleli krupne žene, jer u svom umu to povezivali sa zdravljem i bogatstvom.

 

anal debeljucaManje je „dečiji“ izgled

Znam da određene muškarce ne privlače mršave žene jer je to za njih znak nezrelosti. Mnogi muškarci povezuju obline sa figurom „majke“ i zrelijom ženom, pa im zabavljanje sa mršavom ženom ne odgovara. Takođe, neki momci se osećaju kao da je izlazak sa mršavom ženom previše sličan izlasku sa drugim muškarcem, ne sviđa im se taj osećaj. Iako naravno postoje neki muškarci koji više vole mršave žene, nekolicina ih odbija, ipak ima mnogo muškaraca koji više vole žene sa oblinama i viškom kilograma. Italijani i Grci su odlični primeri momaka koji vole da su im žene krupnije.

 

Poenta je u tome, bez obzira na vašu težinu ili veličinu, uvek postoji neko ko to smatra privlačnim. Dakle, umesto da brinete o potrebi da smršate (ili da se ugojite), cenite svoje telo takvo kakvo jeste. Ako ste žena sa nekoliko kilograma viška, nemojte skrivati figuru, izađite i uživajte! Uostalom, zar ne želite da pokažete te seksi obline? 😉

 

KRAJ!

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!