Debele Žene za Upoznavanje

Debele Žene za Upoznavanje

Upoznavanje Srbija

Mnogo mi pomaže komunikacija sa muškarima i kroz ćaskanje sa njima ja učim i o sebi i o drugima i gradim svoje poljuljano samopouzdanje. Zdravo svima ja sam Tića i želim da podelim sa vama moje životno iskustvo. Ne brinite nije ništa posebno ni dugačko ali kroz pisanje vama ja se oslobađam i još više opuštam.

Dakle ja sam debeljuca. Višak kilograma je takođe učinio da se osećam stidljivo i povučeno ali kao što sam rekla sve više se oslobađam i sve više postajem svesna da su debeljuce zapravo veoma seksi za mnoge muškarce. Znala sam da postoje određeni koji imaju takve fetiše ali nisam znala da ih je toliko velik broj.

Moj problem je bio pre svega u tome što sam smatrala da nisam dovoljno lepa i zgodna. Uvek bi izbegavala velika okupljanja i žurke jer su sve moje drugarice bile mršave i zgodne i tipovi bi im prilazili. Išla sam ja i na dijete i na sve ali ne vredi – debela sam pa sam debela xD Debele Žene za Upoznavanje

Ali u poslednjih godinu dana čini se da sam mnogo ojačala mentalno. Na posao sam išla sa više hrabrosti i sa osmehom na licu. I sve je bolje u tom pogledu. Naravno i dalje sam ja stidljiva i skrivena ali verujte mi – kakva sam bila sada je mnogo bolje. Posebno je na to uticao jedan momak.

Ne bih da ga imenujem ali nedavno smo se skontali i on je počeo da priča neke stvari koje ja nisam verovala. Rekao je da isključivo voli i loži se na debele žene i da sam ja jedna od najseksi koje je ikada video. Otopila sam se na njegove reči posebno jer lik izgleda kao da može da ima svaku koju hoće. Zgodan lep sportista ono baš baš seksi.

Ne zamerite ali posle tih reči sam bila potpuno vlažna dole! Masturbirala sam odma čim sam došla kući i orgazam je bio WOW! Ali on nije bio jedini, i ovde sam upoznala mnogo njih koji su mi govorili isto ali na malo drugačiji način 😀 volim da se družim sa svima i sada sam mnogo jača u glavi – ako ti se sviđam super, ako ne nikom ništa.

Pre je bilo drugačije. Čak sam padala i u depru ako bi mi neko nešto rekao, a sada sa osmehom sve prihvatam jer znam da ima onih kojima se mnogo mnogo sviđam. Ako si ti baš takav pozovi me. Moj oglas je OVDE svima vama koji u meni vide nešto više od obične debele devojke. Pusa

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!