udarac dlanom po dupetu

Dadilja i Skrivena Kamera

Upoznavanje Srbija

Počelo je prilično normalno. Pošto radim od kuće, moji svi bitni papiri nalaze se u fioci mog radnog stola. Ometen i ponekada smotan, izgubio sam ključeve, pa sam odlučio da proverim sigurnosne kamere u kući, da vidim da li sam ih stavio negde na neko glupo mesto, što mi ne bi bio prvi put.

Stomak mi se prevrnuo kada sam pregledao snimak iz kuhinje prošlog petka. Na ekranu se pojavila naša bebisiterka Anđelka, sa čovekom kojeg nikada ranije nisam video. Izgledao je dobrih nekoliko godina stariji, možda kasne dvadesete/rane tridesete dok je ona imala samo 19 godina. Zašto je dovela ovog nepoznatog čoveka u našu kuću kada je trebalo da čuva moje dvoje dece?!

Razlog je postao evidentan prilično brzo, kada je muškarac nakon ljubljenja gurnuo Anđelku na pod, otkopčao pantalone i izvadio uspravnu kitu! Šokirano sam gledao kako moja veoma slatka bebisiterka liže a onda počinje da sisa kurac ovom čoveku. Nije bio tako nežan prema njoj, hvatao je zadnji deo njenog repa i gurao kukove u njeno lice da bi je naterao da ga uzme dublje! žestoko jebe bebisiterku u grlo

Posle nekoliko minuta bilo je jasno da je blizu, on je izvukao svoj kurac iz njenih lepih usta i počeo da je udara po licu s njim, puštajući da se odbija od njenih zarumenenih obraza. Zatim je tapkajući vrhom o njene usne dok je drkao svoju kurčinu, počeo da prska preko njenog lica, uglavnom u njena otvorena usta, ali i na njene usne i bradu.

Bio sam toliko šokiran…. ali shvatio sam da teško dišem i da mi je takođe kurac tvrd. Proverio sam koliko je sati, moja žena neće biti kući sa posla još nekoliko sati, i nastavljajući da gledam kako je Anđelka brisala spermu sa lica i sve je progutala, počeo sam da se brinem o svojoj rekciji. Momak je onda otišao sa Anđelkom u kupatilo.

Premotao sam snimak i ponovo gledao, i svršio sam žestoko do kraja drugog gledanja. Moram priznati da sam te nedelje gledao taj snimak nekoliko puta, osećajući se prilično posramljenim. Anđelka je bila naša dadilja poslednjih 6 meseci i bila je veoma ljupka devojka, ali nisam mogao a da ne budem i prilično ljut, to je bilo naše vreme, mi smo je fino plaćali, a da ne kažem što je bila zadužena za naša dva dečaka, oba mlađa od deset godina.

Definitivno ne bi trebalo da dovodi momke u moju kuću i da ima prljavi oralni seks sa njima! Šta ako se jedan od mojih dečaka probudio i naleteo na njih ! Osećao sam da moram da razgovaram sa njom.

Te subote je ponovo čuvala decu. Moja žena i ja smo imali odvojene događaje i pobrinuo sam se da se vratim pre svoje žene kako bih mogao da održim predavanje našoj dadilji. Stigao sam kući nakon što sam popio nekoliko piva i zatekao Anđelku na sofi kako gleda televiziju. Kurac mi se trznuo jer je izgledala tako nevino sedeći tamo, sklupčana sa svojom divnom kosom raspuštenom oko ramena, ali u mislima mi je sijala slika kurca koji je lupa po obrazima.

„Ohh, gospodine Slavko! Poranili ste. Nisam vas još očekivala.’

‘Što? Jel očekuješ nekog?’

Nasmejala se i odmahnula glavom ‘ne’, ali video sam da su joj obrazi postali ružičasti. Uputio sam joj strogi pogled i zamolio je da uđe u kuhinju. Seo sam, a ona je stajala pored mene i zbunjeno gledala na moj strog stav i ponašanje.

„Došao sam ranije kući jer sam hteo da razgovaram sa tobom, zaista ne odobravam tvoje ponašanje. To da dovodiš ljude koje ne poznajem u moju kuću i radiš prljave stvari sa njima! Šta da su moja deca naišla i videla?“

Boja joj je nestala sa lica jer je prebledela i počela je da muca poricanje. Sada sam bio ljut. ‘NEMOJ DA STOJIŠ TU PREDA MNOM I LAŽEŠ ME! Još nikome nisam rekao šta sam otkrio to na sigurnosnim kamerama (ona je tada gledala po kuhinji shvativši da je sve vreme snimana), ali ću morati da obavestim svoju ženu i tvoje roditelje.’

„Molim vas, gospodine Slavko, tako mi je žao, molim vas, nemojte nikome reći! Moji roditelji će biti tako ljuti a vaša žena će me mrzeti! Molim vas Molim vas!’ molila je kroz jecaje. ‘Izvinjavam se, moj dečko jeste došao, ali to je bilo samo jednom, nikad to više neću raditi, volim ovaj posao i vaše klince. Bože kako me je sramota.’ – Sada je plakala… njene prelepe zelene oči su se punile suzama i bilo mi je žao.

Obično je bila veoma dobra, fina devojka, ali nisam osećao da sme da prođe bez posledica. ‘Dobro, neću nikome reći, ali moram se uveriti u tvoje reči. Moraš biti kažnjena na neki način, da bi shvatila posledice i da bi preuzela odgovornost.’

‘Naravno, šta god! O hvala vam puno gospodine Slavko.’

‘Pa šta predlažeš?’ Pitao sam.

‘Ne znam… kako bi kaznili svoje dečake da su nevaljali?’

‘Pa zavisi… ovakvo delo zahteva jače mere… dobili bi batine po guzi.’

Nastao je muk narednih minut dva. Bilo bi potpuno neprikladno, ali pomisao mi je stvarala leptiriće u stomaku. Anđelka me je posramljeno pogledala i šapatom rekla: „U redu. Moram da budem kažnjena… ono što sam uradila bilo je užasno. Prihvatam kaznu.’

‘Stvarno je bilo užasno…“ rekao sam joj, „…staviću snimak da znaš zašto te kažnjavam.’

Pustio sam snimak na TV-u koji je bio na kuhinjskom stolu i zamolio Anđelku da skine gaćice i nagne se preko stola. Dok je snimak kretao, Anđelka je izgledala užasnuto, ali je uradila kako sam joj tražio, ne buneći se ni za to što sam tražio da spusti gaćice. Nisam mogao da verujem da se ovo dešava, ali sada nisam mogao da zaustavim. Nisam hteo. udarac dlanom po dupetu

Došao sam iza nje, podigao joj suknju i prvi put ugledao njeno kremasto okruglo dupence, bilo je savršeno. Moj kurac je odmah postao tvrd. Položio sam svoju veliku ruku na jedan od njenih mlečnih guzova i Anđelka je zadrhtala. Podigao sam ruku i brzo je spustio, u vazduhu se začuo prasak, veliki crveni otisak dlana se pojavio na njenoj pozadi.

Ona je zajecala a ja sam onda krenuo po drugi guz, pljas, njeno lepi donji deo se zaljuljao. Tada sam počeo da ubrzavam tempo, pokrivajući joj zadnjicu oštrim udarcima i govoreći joj kakva je nestašna, nemoralna devojka bila. Zaustavio sam se na trenutak, njena guza je sada bila veličanstveno crvena.

‘Anđelka, zašto mu dozvoljavaš da ti to radi? Ako je on tvoj dečko, trebalo bi da se prema tebi odnosi sa više poštovanja.’ – rekao sam joj to kada se na snimku pojavio deo gde je dečko tuče kitom po licu.

„Žao mi je gospodine Slavko…“, jecala je savladana bolom i sramotom.

‘Ne voliš da te tako tretiraju, zar ne?’ upitao sam. Bez odgovora, pljesnuo sam je opet po guzi. Smack. Ispustila je tiho stenjanje i zastao sam iznenađen. ‘Ne voliš, zar ne?’ Nije odgovorila, ali joj je lice pocrvenelo. ‘Odgovori mi droljice, ne voliš da se prema tebi tako postupa?’ Pljas.

‘Aaahhh… VOLIM!’, a zatim sakrila lice rukama.

Celo telo mi se ukočilo. Nisam očekivao taj odgovor. ‘Voliš da te tretiraju kao kurvu? Odgovori mi!’

„Da gospodine Slavko.“

Jebote… bio sam tako uzbuđen da mi je kurac nabrekao kao nikada. Pogledao sam dole u njene prelepe vitke noge stisnute zajedno i mogao sam samo da vidim kako proviruje njena natečena, mokra pičkica koja je curila. Nisam mogao sebi pomoći, prišao sam rukom do nje i nežno okrznuo prstima njene upaljene usmine.

‘Uuhhh’ zastenjala je i nastavio sam vrlo nježno milovati gore-dole sve dok mi prsti nisu bili prekriveni njenim sokovima, a ona je gurala bokove o moju ruku. Uvukao sam jedan prst unutra i pokupio malo tečnosti i počeo da trljam njen klitoris kružnim pokretima. Noge su joj se tresle a guza vibrirala.

Drugom rukom počeo sam polako da je milujem po guzi. „O bože… gospodine Slavko.“

‘Voliš da te muškarci tretiraju kao malu drolju, zar ne?’ Lagano počinjem ponovo da udaram po guzi dok još uvek kružim po njenom lepljivom klitorisu.

‘Da… volim… radite sa mnom šta hoćete.’

Gurnuo sam dva prsta u nju i počeo žestoko njima da je jebem Svršila je sa vriskom koji se čuo kroz celu kuću. Njen orgazam prodire kroz njeno telo. Izvukao sam prste i brzo otišao do pantalona, raskopčao ih i izvukao svoj debeli penis koji je uveliko pulsirao. Anđelka se tresla dahtajući i dalje pognuta nad stolom, ali sam joj provukao prste kroz kosu i povukao je gore, gurnuo je na kolena na nekoliko centimetara od mog tvrdog penisa. jebe bebisiterku u usta

Izgledala je pomalo uznemireno, ali je brzo zatvorila usne oko mog kurca. Njen mokri klizavi jezik plesao je preko mog osetljivog glavića. Nisam mogao a da ne gurnem kukove, ali ona je bila briljantna i uzela je sve bez problema.

‘Šta bi tvoj dečko rekao da zna da sisaš drugi muški kurac?’

Anđelka se nasmešila. ‘Ne bi imao ništa protiv. Često voli da me nudi svojim prijateljima, a zatim da gleda.’

Isuse! imala je najlepše najlepše lice ikada, ali je bila takva droljetina! Koga sam ja zaposlio da brine o mojoj deci! Uhvatio sam je za potiljak i zabio kurac u njeno grlo, koristeći njena usta kao da su pička. Nikada pre toga nisam uradio ništa slično. Izvukao sam se i hvatajući moj kurac počeo je udarati njime po licu. Ali bio sam grublji od njenog dečka na snimku.

‘Kurvo jedna… droljo… ti mala kurvo’ govorio sam joj dok sam je šamarao kurcem.

„Da da daaa, gospodine Slavko“, vrisnula je.

Nisam mogao više da izdržim. Mislio sam da je kažnjavam a zapravo sam joj davao najveće zadovoljstvo koje je mogla da oseti. Svršavao sam joj svuda po licu očima usnama i po kosi. Mlaz za mlazom, iscedio sam svoja napaljena jaja na lice ove droljaste bebisiterke. Zajapurena mi se nasmešila i obliznula usne.

„Hvala gospodine Slavko.“

Sada sam imao dva snimka moje droljaste male dadilje u akciji. Moraće češće da dolazi.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!