vaginalna penetracija

Da Li Ste Znali? 7. Deo

Glavobolja vas zapravo može učiniti raspoloženijima

Suprotno popularnom klišeu „Nema seksa večeras, me boli glava“, jedno istraživanje je pokazalo da ne izbegavaju svi seks tokom glavoblje. Zapravo, oboleli od migrene prijavili su veći nivo seksualne želje prema istraživanjima. Zašto? Istraživanje sugeriše da na seksualnu želju i migrensku glavobolju može uticati ista hemijska reakcija u mozgu.

 

Klitoris je mnogo veći nego što mislite lep klitoris

Pored dela klitorisa koji vidite, ispod kože se nalazi i mnogo veći deo – koji se naziva vaginalni kompleks klitoralne. Kada se žena uzbudi, vaginalni kanal se takođe produžava kako se materica povlači prema gore u telo, a ugao se često menja. Ne samo da je ovo fascinantno, već je i jedan od razloga što čekanje potpunog uzbuđenja znači ugodniji seks; seks je najbolji kada je vaše telo spremno.

 

Želite orgazam? Ostavite čarape na sebi

Zaboravite donje rublje, ako želite da povećate šanse za orgazam, držite čarape tokom seksa, kaže istraživanje koje je obavilo Univerzitet u Groningenu, Holandija. Niko ne zna tačno zašto ovo deluje, ali jedna teorija glasi – da biste postigli orgazam, morate biti potpuno opušteni i bez anksioznosti, a hladna stopala mogu ometati sposobnost da zaista uđete u seks, posebno za žene.

 

Veliki penis se neće „ispružiti“ ili “pokvariti” vaginu

Čudno popularan mit koji danas kruži Internetom je da previše seksualnog odnosa ili seks sa velikim partnerom ili igračkom može da istegne žensku vaginu i / ili usmine, što rezultira ružnim izgledom same vagine i usmina. Smešno, kaže jedan stručnjak: “Vaginalni kanal je mišić i ne isteže se niti se proširuje trajno pod uticajem velikog penisa ili igračke“, objašnjava on. „Vagina je neverovatno elastična i brzo se vraća u prvobitno stanje.“ Takođe, oblik i veličina stidnih usana jedinstveni su za svaku ženu i nisu indikativni za njen seksualni status ili istoriju.

divna vagina 

G-tačka postoji. Osim što ne postoji

G-tačka je pogrešan naziv, jer ono što smatramo„ tačkom “nije “diskretni anatomski entitet.” Umesto toga, to je područje sunđerasto za uretru koje je veoma osetljivo za mnoge ljude. Ali tela i uzbuđenja su složeni i ne postoji sigurna tehnika, pa čak ni erogena zona, koja deluje na sve. Dakle, u osnovi možete imati mesto koje ste identifikovali kao G tačku – ali to nije “mesto” i neće raditi isto za svaku ženu.

 

Govorimo o seksu više, ali imamo ga manje

Seks se u medijima spominje više nego ikad ranije, ali to se me preliva u naše spavaće sobe. Amerikanci u vezama izvestili su da imaju seks 16 puta manje na godišnjem nivou od 2010. do 2014. u poređenju sa 2000. do 2004., prema studiji iz 2017. godine. Pogoršava se: Ljudi iz grupe od 2000. do 2004. već su imali seks oko devet puta manje godišnje u 2010. do 2014. u poređenju sa 1995. do 1999. U prethodnom istraživanju otkrili su da je sex kod odraslih starijih od 30 godina opala između 2000. godine i 2014.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!