prsti u guzi muškarca

Da li ste Znali? 4. Deo

Prsti imaju vezu sa nivoom testosterona – Što je njegov prstenjak duži od kažiprsta, to je veći nivo testosterona.

 

Priapizam se javlja kada i nakon ejakulacije bolna erekcija i dalje traje – Koliko god bolno već bilo, može se završiti trajnim oštećenjem ako se odmah ne leči. produžena erekcija

 

Muškarci se mogu mučiti svrše to postignu sa partnerkom nakon previše samostalnih nastupa – Ovo stanje se naziva „idiosinkratski stil masturbacije.“ To se dešava kada se muškarci naviknu na izraziti pritisak i brzinu kojima upravljaju tokom ručne masturbacije. Zbog toga im na kraju pada teško da doszignu vrhunac sa partnerom bilo usmeno ili vaginalno. Iskustvo je tada manje zadovoljavajuće za obe strane.

 

Izvor stimulacije utiče na veličinu – Muškarci su prijavili veće erekcije nakon oralnog seksa. S druge strane, oni koji su dobijali samo ručni rad (popularnu drkicu) nisu postigli toliko.

 

Visok holesterol je jedan od uzroka erektilne disfunkcije – Takođe, erektilna disfunkcija može upozoriti na predstojeće kardiovaskularne bolesti.

 

Zloglasna G-tačka nije ekskluzivna za dame – Muškarci takođe imaju sličan deo tela u kome osećaju izuzetno zadovoljstvo nakon stimulacije. Može se naći ispod njegove bešike i poznatija je kao prostata. Međutim, može ga dostići samo umetanjem prsta u njegov anus i izvođenjem kružnih pokreta.

muška g tačka

Muškarci se mogu svrstati u kategoriju „growers“ (rastući) i „showers“ na osnovu njihovog odnosa – Growers-i imaju penise koji izgledaju veći tokom erekcije. Sa druge strane, showers-ima se penis u erekciji ne povećava mnogo.

 

Kašičica sperme sadrži približno 5 kalorija – Sadržaj sperme sadrži više od 30 mešanih supstanci, uključujući askorbinsku kiselinu, vitamin B12, holesterol, limunsku kiselinu, kreatin, fruktozu, glutation, inozitol, mlečnu kiselinu, azot, piruvicnu kiselinu, sorbitol, ureu, mokraćnu kiselinu i druge varijante soli. U proseku, jedna ejakulacija oslobađa 2-5 miliona spermatozoida.

 

Ni broj seksualnih činova ni veličina partnera ili igračke ne utiču na boju ili veličinu vagine i usmina žene – Uprkos široko rasprostranjenom internet mitu, vagina se ne rasteže niti ima „ružne zaklopke“ zbog navedenih uzroka. Vaginalni kanal je mišić, stoga je fleksibilan i ima sposobnost trenutnog povratka. Nijedan penis ili veličina igračke neće mu pružiti trajno istezanje. Na kraju, svaka žena ima jedinstvenu veličinu i oblik.

 

Oplodnja nije nužno trka među spermića prema jajašcetu – Iako većina ilustracija tako kaže, to nije u potpunosti tačno. Jaja su dizajnirana sa dovoljno sofisticiranim biološkim mehanizmom da se utvrdi kojeg će spermića pustiti. Shodno tome, postupak ne poštuje uvek prvog koji stigne do cilja.

 

Nagla promena položaja dok je penis još uvek u vagini može prouzrokovati frakturu spermatozoidi jure ka jajetupenisa – Sve je to zabava i igre dok povreda ne postane problem. Ovo stanje takođe može započeti agresivnim pumpanjem, ali je i dalje veoma moguće izbeći. Sigurnost je na prvom mestu.

 

Monogamija nije toliko česta među životinjama – Vernost vide kao smetnju svom reproduktivnom potencijalu. Ipak, vrste koje daju veći broj potomaka imaju tendenciju da ostanu verne. Na primer, ptice zahtevaju brigu oba roditelja kada je u pitanju uzgoj ptića. Stoga im je monogamija često primarna i bitna.

 

Medonosne pčele koje se bave seksom žele seksualno samoubistvo – Muške pčele ili ’trutovi’ bore se za krajnju šansu da oplode devičansku maticu. Međutim, njegova pobeda je bukvalno i njegov kraj. Nakon uspešnog parenja sa ženkom, mužjaku se otkine penis, a unutrašnjost mu se otkine iz stomaka, a zatim padne mrtav na zemlju.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!