pljeskanje sisica

Da li ste Znali 3. Deo

Klitoris ima 8.000 nervnih završetaka – Takođe se smatra nervnom snagom, s obzirom na to da ima dvostruko veću količinu od one koja se može naći u penisu.

 

Engleski jezik prepoznaje oko 1.000 eufemizama vulve – Nekoliko njih su coochie, cha-cha, muff, pootang, cunt itd.  vlažna mlada pičkica

 

Vagina je organ za samočišćenje – Iznenađujuće, to je sličnost genitalija i oka. To takođe znači da nije potrebno ničim čistiti prolaz.

 

Taj čudan zvuk koji čujete tokom seksa nije „prdež vagine“ – Zove se „queef“ i javlja se kada vagina ispušta zarobljeni vazduh. Pored seksa, queefing se može dogoditi i kada žena sedi prekrštenih nogu, vežba ili kada stavlja nešto u vaginu. Za razliku od pravog prdecža, ne emituje nikakav miris.

 

Atrofija klitora zadesi ženu koja dugo nema seks – Ovo zdravstveno stanje dolazi u obliku gubitka seksualnog osećaja. Klitoris se povlači u telo kada ne prima dovoljan protok krvi. S druge strane, muškarci takođe imaju atrofiju penisa, ali iz razloga povrede ili starenja.

 

Bradavica se odnosi samo na središnji deo dojke, dok se pigmentirano područje oko nje naziva areola – Bradavica ima direktnu vezu sa mlečnim žlezdama i tu se proizvodi mleko.

 

Ženske bradavice su se nekada koristile za dijagnozu zdravlja žena u stara vremena – Lekari i medicinske sestre uključuju određivanje boje bradavica kada je u pitanju ispitivanje zdravlja žene. pirsing je sexy

 

Utvrđeno je da pirsing bradavica stvara pozitivne emocije – Istraživanje iz 2008. godine pokazalo je da bi žene koje su imale pirsing na bradavicama voljno to ponovile, ali ne zbog nastranih stvari. Pored toga što im se sviđa njihov izgled, neki od njih su bol povezali sa seksualnim zadovoljstvom.

 

Seksualno uzbuđenje može proizaći iz stimulacije bradavica za oba pola – Mnogi kažu da ova zadovoljavajuća predigra pojačava njihovo senzualno uzbuđenje, malo je onih koji tvrde suprotno. U svakom slučaju, uvek bi bilo bolje prvo pitati svog partnera nego što krenete da mu se igrate sa “bradajom”.

 

„Nipplegasm“ je prava stvar za žene (orgazam izazvan stimulacijom bradavica) – Istraživanje je pokazalo da stimulacija bradavica takođe pobuđuje isti region mozga kao i uzbuđenje klitorisa, grlića materice i vagine.

 

Bradavice privlače i muškarce i žene – Kada je reč o gledanju žena, utvrđeno je da oba pola slede

pljeskanje sisica

isti obrazac oka. Oni odmah prelaze preko grudi i drugih seksualizovanih delova tela pre nego što pogledaju druga područja.

 

Menstrualni ciklus žene utiče na njen libido zbog hormonalnih fluktuacija – Neke žene govore o povećanom seksualnom nagonu tokom ovulacije, faza dve nedelje pre menstruacije. Ipak, drugi tvrde da se osećaju više napaljeni dok su u menstruaciji.

Žene su obično privlačnije tokom ovulacije – Iako žene toga možda nisu svesne, muškarce podsvesno privlače žene u fazi ovulacije. Takođe je moguće da egzotične plesačice tokom te nedelje u mesecu zarade gomilu više od ostalih. 😀

 

Nagrada za najviše orgazama pripala je lezbejkama – Iz studije o povezanosti između pojave orgazma i seksualne orijentacije otkriveno je da su homoseksualne žene dostigle vrhunac više od heteroseksualnih i biseksualnih žena.

 

Veličina zapravo nije toliko važna koliko se čini – Izuzetno veliki penisi su prenaglašeni više nego što je potrebno. Istraživanje je pokazalo da žene imaju tendenciju da varaju svoje „velike“ muževe jer su to povezivale sa „bolom i nelagodom“ tokom odnosa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!