sperma na stomaku

Da Li Ste Znali? 2. Deo

Nastavljamo sa fanscinantnim činjenicama o seksu za koje verovatno niste (ili jeste) znali:

 

Vaš moždani sistem može imati uticaj na broj seksualnih partnera koje ste imali ili ćete imati – Kada im se prikazuju seksualne slike, ljudi koji su pokazali više moždanih aktivnosti imaju tendenciju da imaju više seksualnih partnera od onih koji to nemaju. To pokazuje kako se seksualni nagoni mogu razlikovati kod svakog pojedinca.

 

Većina žena nije u stanju da dostigne vrhunac samo vaginalnim odnosom – Umesto toga, potrebna im je i stimulacija klitorisa da bi dostigli Veliki O. Samo 29% žena prijavilo je da je postiglo orgazam, što je prilično daleko za onih 75% muškaraca koji su to učinili. vaginalni orgazam

 

Suzdržavanje od bilo kakvih seksualnih aktivnosti tokom 3 nedelje može biti prava stvar za vrhunski orgazam – Naučno govoreći, ovoliko vremena je potrebno za porast nivoa testosterona i jačanje libida.

 

Žene čije su vagine direktno izložene spermi postaju manje podložne depresiji – U neposrednijem pristupu to znači seks bez upotrebe kondoma. Studije pokazuju da sperma ima hormone koji menjaju raspoloženje koje žensko telo apsorbuje kroz vaginu.

 

Istraživanje Univerziteta Oukland pokazalo je da je lizanje pice često služilo kao strategija zadržavanja kod muškaraca – To zapravo znači da ti muškarci prvenstveno “silaze dole” kako bi što duže izdržali pre nego svrše.

 

Normalno je da se telesna temperatura povećava tokom uzbuđenja – Ovo objašnjenje je za to kada vam lice i grudni deo pocrvene dok ste u žaru. Kako se protok krvi i srčana frekvencija povećavaju tokom seksa, ružičasto-crveni osip se razvija u tim delovima tela a ubrzo i nestanu.

 

Moguće je da osoba dostigne orgazam dok spava – Uprkos odsustvu fizičke stimulacije, ženski polni organi mogu doživeti protok krvi kroz senzualni/vlažni san. Može se povećati onoliko koliko bi mogao tokom stvarnog odnosa i ovaj pojačani protok mogao bi se približiti orgazmu. Stoga bi neke žene mogle dostići orgazam dok sanjaju erotske snove. A kao što sigurno znate – muškarci takođe svršavaju u snu, zato se i kaže – vlažan san. vlažan san

 

Položaj spavanja može izazvati seksualne snove – Očigledno je da vam spavanje na trbuhu i ruke povučene iznad glave mogu doneti više seksi snova. Opseg takođe uključuje romanse sa poznatim ličnostima.

 

Aroma vina deluje stimulativno na oba pola – Utvrđeno je da mnoga vina odaju mirise koji imitiraju ljudske feromone. Ove hemijske supstance generišu reakcije ponašanja ljudi.

 

Izraz „fetiš“ proizašao je iz portugalske reči „feitico“ što znači „šarm“ ili „čaranje“ – U zapadnoj kulturi među najpopularnijim fetišima su stopala i cipele (štikle).

 

Prema lekarima, žene imaju prednost u spavaćoj sobi kada su u pitanju orgazmičke jačine – Ovaj koncept je proizašao iz istraživanja da ženski orgazam u proseku traje 20 sekundi. Osim što imaju orgazme 3 puta duže od muškaraca (u proseku 6 sekundi), žene mogu imati i višestruke orgazme u G-tački. klića

 

Jedina svrha klitorisa je žensko zadovoljstvo – Klit nema uticaj na reprodukciju.

 

Klitoris je ženska verzija malog penisa – Osim što je po osetljivosti i funkciji sličan penisu, klitoris podseća i na vrh penisa. Takođe postaje veći i puni se krvlju kada se žena uzbudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!