svrsio sam joj po sisama

Cimerkina čupava pička

Upoznavanje Srbija

Sezona jebanja „bez muke“ se završila početkom jula kako su završili ispitni rokovi. Doduše ni jun nije baš bio obeležen češćim jebanjima, jer je devojka bila u jeku spremanja ispita i do jebanja joj i nije baš stalo. Ako bi ponekad i umočio kurac u pičku čitačicu bilo je to samo da ga sam ne drkam, jer je kurcu svugde bolje nego u gaćama. Kad bi bio toliko narajcan da budem u dilemi izdrkati ili ga umočiti u suvu i nezainteresovanu pičku uvek sam birao ono drugo držeći se narodne poslovice. Dok je moja draga pametnica učila, znao sam joj samo spustiti trenerku do pola butina, razmaknuti gaćice i ugurati kurac u suvu pičku. Nakon par minuta bi ga vadio iz pičke pod moranjem i drkao ga na trenerku ili, češće, u šaku da ne bi umazao trenerku. Kad smo položili sve ispite, razbežali smo se svojim kućama.

svrsio sam joj po sisamaSrećom, imao sam drugara u Crnoj Gori koji je tamo držao kafić, pa sam odmah drugi dan otputovao na more. Znao sam da u to vreme primorje vrvi od dobrih pička, ali sam, nekako, navikao da jebem svoju devojku. Nije bila samo u pitanju navika, nego i kvalitet jebanja. Kad se jebala, jebala se za medalju. Sve mi je dopuštala, jebanje u svim pozama, u guzu, svršavanje u usta i gutanje sperme, tako da je kurac bio zadovoljan po svim parametrima. Jedno popodne, dok smo pijuckali kafu na terasi, reče drugar da mu fali konobarica i zbog hitnosti bi primio i početnicu. Setih se devojke i predloži je. Već drugi dan je bila na putu, em će besplatno letovati, em će zaraditi, em ću ja opet bez muke jebati. Ovo treće je najviše odgovaralo meni. Drugar je smestio u sobu svoje kuće sa još jednom konobaricom na koju sam bacio oko, još pre nego sam znao da moja draga dolazi. Ustaljeni ritual, plaža pre podne, rad u kafiću popodne do sitnih sati, pa spavanjac od umora do novog odlaska na plažu.

Nikako da se pošteno pojebemo. Zato joj, jedno veče, predloži da sutradan odemo na jednu malu, pustu plažu gde sam računao da ću je pošteno izjebati. Dođoh po nju oko 9 sati, taman su se bile probudile. Međutim, cimera konobarica je insistirala da ide sa nama, jer joj je samoj dosadno, što je moja draga prihvatila. Ništa opet od jebačine.! Što je najgore, kako su se spremala za plažu preda mnom su oblačile kupaći. Cimerka je bila omanja, malo punija, sa ogromnim sisama, ali čvrste, pička dlakava lepo smeštena među butkicama. Bez ustručavanja su se presvlačile kao da ja nisam u sobi. Kurac mi je, od nejebice, odmah skočio i lepo se ocrtavao ispod šorca. Cimerka je to primetila i uputila mi blagi osmeh. Spremni, naoružani pićem, peškirima i kremama brzo smo stigli do zabačene plaže na kojoj nije bilo nikoga.

Devojke su se odmah skinule u toples, a meni je kurac i pre toga već bio dignut tako da je skidanje u kupaći još više isticao nabreklinu.“Jebete li se vi nekad, ili tvoj dragi uvek ima dignut kurac?, kroz smeh je cimerka pitala moju dragu. “ Ma, pusti ga, taj bi mogao jebati dan i noć!, reče moja draga i otrčaše u vodu. Nikako mi se kurac nije spuštao, pogotovo posle njihovih provokativnih upadica. Jedva sam se smirio i kurac doveo u stanje mirovanja kad su njih dve izlazile iz mora. “ Jel’ to napokon pao!?“, nastavlja sa provokacijama cimerka,a taman sam se htela uveriti s čim raspolažeš.“Hajde, Dragi, skidaj kupaći, da vidi cimerka kurčinu!“ Još ne izgovorivši zadnju reč, devojka mi skinu kupaći, a mlohav kurac ugleda svetlost sunca.“Pa i nije neki!“, reče, pomalo razočarano cimerka, ali je prizor ipak palio. „Čekaj dok ga dignemo, hajde pomogni i ti malo!“

Devojka je skinula donji deo kupaćeg i od cimerke tražila isto. Ispred mene su sevnule dve čupave pičke, crna i plava, cimerkina ušuškana među punije butkice, a plava od moje drage se nudila sa istaknutim usminama koje ni dlake nisu mogle sakriti. Mojih 23 cm je krenulo da raste, a cimerka je njegov rast ispraćala sa širenjem usta.“Jebote, baš je dobra kurčina!“, reče cimerka sa rukom koja je nestala u međunožju. „Devojke, sad ga morate i spustiti!“, rekoh, i s dignutim kurcem dođoh do svoje drage. „Gde si ti, moj kuronjo!“, reče, poljubi ga u glavić i uze u šaku, pa krenu da ga drka. „Hoće li moj pitončić da jebe ove dve čupave pičkice? “ Tebe hoću sigurno, a u cimerkino ime ne možeš da pričaš! „“ Vau, ja toliki kurac nikad nisam imala u pički i ne verujem da bi mogao ući!“Da bi je razuverila, moja draga me gurnu na leđa, vešto me opkorači, rukama razmaknu usmine i dlačice i na ulaz u pičku prisloni glavić. Spuštala se polako, da bi cimerka mogla ispratiti svaki santimetar prodiranja i kad je kurac ceo nestao u pički, pobedonosno je zacvrkutala:tanana na, dignuvši ruke visoko u vazduh. Cimerkin osmeh sa širom otvorenim ustima je sve govorio. Moja draga je krenula ritmički da se nabija na kurac, a ja sam je obuhvatio oko leđa i izdizanjem karlice pratio njen ritam.

Cimerka nam je prišla iza leđa i oduševljeno gledala kako ceo kurac nestaje u pički. Rukom mi je mazila jaja. U jednom momentu je kurac iskliznuo iz pičke, cimera ga s oduševljenjem zgrabi u usta i krenu pušiti. Moja devojka je ostala u pozi natrćene guze, raširene pičke, čekajući da joj se cimera smiluje i vrati ga u vrelu pičku.Samo je odgurnula, opkoračila me svojim bucmastim bedrima, raširila pičku, stavila glavić na otvor i bojažljivo krenula da se spušta. Glavić je polako širio cimerkinu mesnatu pičku, osećao sam njenu uskoću, ali čim je prošao glavić pičkica je brzo progutala skoro ceo.“Jebote, ja sam se nabila na najveći i najdeblji kurac koji sam do sada videla!“Mirovala je na kurcu. Prvi sam krenuo da je bockam ispod, jer mirovanje mom narajcanom kurcu nikako nije odgovaralo. Sa prvim cimerkinim uzdasima sam znao da je početno zaprepaštenje nestalo i da se pičkica prilagodila veličini i debljini. Situacija jedino mojoj dragoj nije odgovarala. Samo što sam je bocnuo par puta kad je cimerka skinula s kurca.

Nestrpljivo je čekala da joj uzvrati istom merom, prišunjala se s leđa i, misleći da će je tako skinuti s kurca, stavila joj prst u guzu.“Joj, ne, neću moći ovoliki kurac staviti u guzu!“, reče cimerka, misleći da moja draga priprema teren za kurac. U sebi pomislih da to uopšte nije loša ideja i, kad je prst dobro razradio guzu, a cimerka svojim uzdasima davala do znanja da uživa, nežno je okrenuh na leđa. Podigoh joj i zazmaknuh noge da mi prilaz bude bolji. Očekujući kurac u pički, cimerka još više raširi noge. Glavićem sam razmazivao sokove po pički i guzi, cimerka je pomerala pičku prema kurcu, ali meni to nije bila namera.Prislonio sam glavić na otvor u guzu i nežno ga gurnuo. Cimerkino iznenađenje je bilo takvo da je guzu skroz stisla, a moj glavić je strpljivo čekao odobrenje. Kad sam video da će to potrajati, spustio sam glavu u njeno međunožje, ližući joj i pičku i guzu. Svidelo joj se, osetio sam to kad bi joj jezikom prelazio preko čmara, osećao sam da popušta. Moja devojka mi je drkala kurac i gnječila jaja, izgleda da se i njoj svidela ta ideja.

Pošto sam cimerkine noge držao obema rukama, a kurac mi bio na ulazu u guzu, moja draga ga uze u ruke i prisloni ga na analni otvor. Polako sam počeo da prodirem, gledao sam kako glavić širi guzu, a devojka mi je obema rukama gurala guzove napred. U jednom momentu sam osetio kako je glavić ušao u guzu, tanji deo kurca će sad lakše ući. I da je htela, cimerka se nije mogla pomeriti sa visoko dignutim i raširenim nogama. Kada je ceo ušao, sačekao sam da se guza potpuno opusti. Lupanje jaja po guzi je bio znak da smo krenuli u nabijanje kurca. Potpuno opuštena i skroz napaljena, cimerka je samo ponavljala da ne može verovati koliki joj je kurac u guzi. Izvukao sam ga iz guze tek kad su me počeli bockati kamenčići sa plaže, ali me je draga naterala da ga idem oprati u moru kako bi se ona mogla nastaviti jebati. Izlazeći iz mora pitao sam ih koju rupicu da im punim. Uzviknule su da su u plodnim danima i da mi ga mogu samo izdrkati.“Usta vam nisu u plodnim danima!“, rekoh kroz smeh približavajući kurac pički moje drage koja ga je spremno čekala ležeći na leđima. Nakon uske guze, kurac je u jednom trzaju nestao u pički. Navikla na moj kurac, pička ga je gutala s oduševljenjem.

Bližio sam se vrhuncu, moja namera da punim neku rupicu je i dalje bila jaka, pa upitah devojke čija ću usta puniti.“Joj, meni niko nikad nije svršio u usta! Jel’ može po sisama?“, bojažljivo upita plavuša. Devojka i ja se samo pogledamo znajući da je cimerka nova meta ogromne količine sperme koju sam često isporučivao devojci u usta. Prišao sam joj stojeći, stavio kurac u usta i krenuo da je jebem u usta. Devojka mi je povukla ruku između nogu, uhvatila kurac u korenu i počela da ga drka. Koliko god sam se trudio da cimerki ubacim više od glavića, ona je dopuštala samo toliko, jer nisam hteo da budem grub u oralnom nabijanju. Ubrzavao sam pokrete, osećajući nadolazak sperme. Cimerka je zatvorenih očiju pušila nekako u grču i čekala prvi mlaz. Od prvog mlaza se zagrcnula, sperma se odbila od njenog jezika i krenula da lije po sisama. Devojka ga je drkala i usmeravala na sise, a cimerka je, količinu koja je završila u ustima, ispljunula i oduševljeno gledala kako kurac šprica po grudima.“Duguješ mi orgazam!“, reče cimerka, pa se zavali na leđa i raširi čupavu pičku.Krajičkom oka sam primetio momka kako nas posmatra i drka. Glavom sam mu dao znak da nam se može pridružiti što je on učinio bez ustručavanja. Devojka se samo u momentu uplašila neznanca, ali kad je videla na rekli kurac, a orgazam joj je bio itekako potreban, odmah ga je strpala u usta i krenula da ga puši.

Moja glava i jezik su bili na čupavo cimerkinoj pički, jezikom sam razmakao usmine i dlačice i luđački krenuo da joj sisama kliću. Brzo je svršila, a meni se kurac opet digao. Devojka je već uveliko jahala momka, nabijala se na nabrekli kurac sva u transu. Cimerka je blaženo ležala na šljunku i o kurcu nije više razmišljala, tako da sam se prikrao devojci i momku iza leđa i posmatrao kako joj kurac lepo ulazi u čupavu pičku.“Hoćeš da ti ga stavim u guzu ili hoćeš još jedan u pičku!?“ Njeno mumlanje nisam razumeo,kurcem sam prišao iza njenih rupica, pa gde uđe.Samo se trgla.“Joj,ušao mi je u pičku!“, reče, ali nije prekidala nasađivanje, sada na dva kurca. Momak je bio u transu. Sigurno, onako mlad, nije nikad jebao da mu je kurac sa još jednim u pički. Toliko ga je to izluđivalo da sam uskoro po kurcu osetio njegovu spermu. Punio je pičku u kratkim trzajima, a ja nisam prestajao da se nabijam u pičku. U pički sam napravio šlag od sperme, ali nisam prestajao, hteo sam da je i ja napunim, da istovremeno doživimo orgazam. Jaja su mi bila ulepljena spermom kao i njene dlačice. Prvi mlaz me naterao da se zgrčim sa kurcem duboko u pički, zatim se ona skinula s kurca i drugi mlaz dočekala sa ustima rukama me grabeći za jaja. Sisala mi je kurac ne dozvoljavajući nijednoj kapi da se prospe,a orgazam joj je drmao pičku.“Jebači, bili ste odlični, pička mi bridi od vaših kurčeva. Nadam se da ćemo ovo ponoviti već noćas kad nam završi smena?“ „I ja se nadam, hoću i ja da se jebem sa dva kurca u pički, može i u guzu!“, reče cimerka,smejući se, nespretno navlačeći donji deo kupaćeg čije su sise i dalje bile umazane spermom.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 23 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!