napunjena pička njegove devojke

Cimer mi Preoteo Devojku 3. Deo

Upoznavanje Srbija

Beki i ja smo te večeri bili sa prijateljima. Bila je odevena vrlo slatko u crvenu majičicu sa bratelama i uske farmerke, sa kosom u repu. Popio sam malo više i bio sam jako pospan, ali Beki je tek počinjala da se zagreva. Kad smo otvorili vrata mog stana, videli smo da su Duško i nekoliko njegovih prijatelja bili u dnevnoj sobi, pili i igrali društvene igre.

Osobni oglasi

Duško nas je upoznao sa grupom, nekolicinom momaka i devojaka, koji su se činili kao jako fini ljudi. Duško nas je pitao da li se želimo pridružiti. Počeo sam da se izvinjavam za oboje, rekavši da samo želimo da legnemo u krevet, ali Beki me prekinula, rekavši, „Ma hajde, još je rano.“

najlonke seksi carape stiklice

Duško je predložio Beki da ostane ako nije umorna, a svi bi bili tihi i pustili me da spavam. Bio sam pomalo neodlučan, ali nisam mogao tek tako da naredim Beki da legne sa mnom, a ona je već uzimala pivo iz frižidera. Tako sam samo promrmljao “laku noć” i krenuo u krpe.

Sigurno sam bio pijaniji nego što sam mislio, jer sam zaspao čim sam legao u krevet. Nekoliko sati kasnije, probudio sam se nakon odvratnog košmara i shvatio da moram da povratim. Još uvek sam bio pijan i nisam bio siguran ni da li sam sve to samo sanjao. Međutim, kada sam malo došao sebi nakon pegle, začuo sam tiho stenjanje iz dnevne sobe. Načuljio sam uši. Zvučalo je kao Beki.

Tiho sam izašao iz kupatila i krenuo hodnikom do dnevne sobe. Odjednom sam se uplašio onoga što bih mogao videti. Nisam bio glup i znao sam da je Beki impresionirana Duškovim ogromnim penisom i da mu se pokazivala zbog njega, a ne zbog mene.

Šta ako mu se opet pokazivala? Šta ako je opet bila u toplesu ili opet bez gaćica? A zašto je stenjala? Milion pitanja mi se motalo po glavi ali ništa me nije moglo pripremiti za ono što sam video kad sam se nagnuo iza ugla. Beki je bila potpuno gola, odeća je bila razbacana po podu, stajala je nagnuta preko naslona kauča.

I Duško je bio go, stojeći iza nje. Mogao sam videti kako njegov ogromni penis ulazi duboko i izlazi iz Bekine pice, dok su joj grudi poskakivale i činile ceo prizor još pornjastije.

„O, da, o da! Tako, jače…“ Beki je napola šaputala, a napola stenjala. jebe mu devojku s guza

„Uffff… ahh, ahh…!“ Duškoove ruke su lutale po Bekinom telu.

Posegnuo je oko nje i grubo stisnuo jednu od Bekinih sisa, povukavši joj ružičastu bradavicu, a Beki je još više zastenjala. „O, Bože, da … tako si velik … tako si jebeno tvrd …“ dahtala je Beki.

Duško je samo nastavio da jeca i počeo jače da se zabija. Beki se tresla gore-dole, sise su joj divlje poskakivale, a guza joj se njihala tamo-vamo. “Oh! OH! Oh, Bože, tako se dobro osećam … tako dobro … jebi me Duško ..“

Bio sam paralizovan zbunjenošću i besom. Nisam znao šta da radim, pa sam samo stajao i gledao svog cimera kako jebe moju devojku. Posle nekoliko minuta, Beki je počela sve jače da stenje.

„Oh, da, DA! O, Bože, opet svršavam! Oh! O! DA!!“ Vrisnula je, što je tiše mogla, i počela da drhti.

Sigurno je već jednom svršila pre nego što sam počeo da ih gledam. Duško je bio neka vrsta mašine, robota koji je u Beki uletao tako brzo i snažno i duboko. Nikada nisam uspeo da dam Beki dva orgazma tokom tucanja.

Posle još nekoliko minuta, Duško je konačno počeo da stenje. „Oh, da … oh, da … prilazim blizu …“

Beki je okrenula glavu, pokušavajući da ga gleda preko ramena. „Svrši u mene! Jebeno me napuni!“ žestoko je šapnula.

Bio sam šokiran!!! Beki mi nikada pre nije dopustila da svršavam u nju. Nije bila ni na pilulama, bar ne da je meni rekla!

„Hoćeš da spermu u sebi?“

„Da, da! Pucaj u mene! Želim da osetim kako svršavaš u mene!“ Beki je glasno dahtala.

Imala je molećiv pogled u očima. Duško je ponovo zastenjao. „Pička ti je tako zategnuta, tako uska Beki … sise su ti tako sočne …“ Posegnuo je obema rukama i počeo gnječiti Bekine grudi.

Beki je zastenjala i pokušala da posegne iza da dodirne Duška, ali gotovo je izgubila ravnotežu i spustila ruke na naslon kauča da se učvrsti.

„Tako velik … tako debeo …“ zastenjala je.

Duško je vratio ruke do Bekinih bokova i lutao preko njenog ravnog stomaka. Posle nekoliko minuta, Duško je počeo glasno stenjati i počeo je da brže i snažnije udara.

„Evo Beki, evo! Ahhh… da, da!“ I uz to, glasno je zastenjao i konačno se počeo prazniti u pičku moje devojke.

Beki je vrisnula. „Ohh .. svrši u mene! Da, napuni me!“

Duško je neprestano prskao mlaz za mlazom u njenu pičku. Ponovno je zgrabio Bekine sise i povukao je uz sebe, pokušavajući gurnuti penis koliko god bi mogao ući duboko. Beki je po mom mišljenju tada imala treći orgazam.

napunjena pička njegove devojkeNapokon su se njihovi jauci i poklici stišali. Oboje su se srušili preko kauča, a Duško je pustio Bekine sise, ali je i dalje čvrsto držao uz sebe. Stajali su tako neko vreme, dok je Duškov penis i dalje bio smešten u Bekinu pičku, ali nisam više mogao gledati. Bilo mi je mučno u stomaku i potrčao sam u krevet, boreći se protiv suza.

Ubrzo nakon toga, čuo sam kako se otvaraju vrata kupatila, a onda je tuš počeo da teče. Posle još dvadeset minuta, vrata moje sobe polako su se otvorila. Beki se polako ušunjala, sveža iz tuša, noseći samo peškir. Gledao sam je kako polako izlazi iz peškira i uvlači se u posteljinu, a zatim se namešta uz mene u krevetu.

Želeo sam da prizna šta je radila, ali nisam hteo ja da priznam da sam špijunirao nju i Duška, pa sam se pretvarao da sam se tek probudio. „Hej, kasno je. Gde si bila?“ Pitao sam.

„Oh! Žao mi je što sam te probudio dušo. Jesi li čuo nešto?“

„Ne“, lagao sam. „Šta se dogodilo? Jesi li … sa Duškom si bila, pokazala mu se ili nešto slično?“ Mogao sam da vidim Beki kako se smeje.

„Oh, ti si mi malo napaljen a? Da bejbi… pokazala sam se opet za tebe“, šapnula je. Osetio sam miris alkohola u njenom dahu.

„Nakon što su svi otišli, bili smo samo ja, Duško… i njegov prijatelj Pavle. Svi smo bili pomalo pijani i Duško je Pavlu spomenuo da me video golu! A ja sam rekla ne, nije, video je samo deo mene. A Pavle se zainteresovao i želeo je da zna šta to znači, i tako je Duško objasnio da je video moje sise kad sam pre neku noć otvorila vrata, a zatim da je video moju pičkicu i zadnjicu kad sam bila u kupatilu bez gaćica dok se on tuširao. Pavle je bio sav radoznao i želeo je da zna zašto sam to učinila, a ja sam se samo nasmešila i rekla da nisam stidljiva i da ne mislim da se trebam stideti svoga tela.”

Slušao sam je u neverici! Ne samo da ju je Duško video, nego ju je očigledno i taj Pavle gledao golu… a možda i nešto više od pukog gledanja!?

“U početku nisam bila sigurna ali sam znala da bi se tebi to svidelo! Tada je Pavle predložio da ako sam toliko svesna i zadovoljna svojim telom, da se skinem za njih obojicu odmah! Možeš li da veruješ kako je nadmen taj Pavle? Nisam ga ni poznavala jebote! Samo sam se nasmejala i zakolutala očima, ali Duško se složio sa Pavlom i oni su neprestano navaljivali da se skinem! I u početku nisam bila sigurna, ali onda sam razmišljala o tebi i možda da bi ti želeo da to uradim.“

Svakako nisam želeo da ona to uradi, ali bio sam previše zaokupljen ovim delom noći da bih povisio glas. Takođe, Beki je posegnula i počela milovati moj penis kroz bokserice dok je pričala priču, a ja sam bio nemoćan da joj se oduprem.

„Pa sam razmislila o tome, ali zapravo nisam želeča da se potpuno razgolictim, pogotovo ispred Pavla. Ali Duško mu je govorio o tome kako sjajno izgledaju moje sise i koliko je čvrsta moja zadnjica, i stalno su se šalili da nije fer prema čovečanstvu ako ne dozvolim ljudima da ih vide. Bilo je zaista smešno i laskavo, pa sam im na kraju rekla da ću im dozvoliti da me vide u grudnjaku i gaćicama, ali to je bilo to. Mislila sam da je to pošten kompromis zar ne, dušo? “

Prećutao sam, ali ona je to očigledno protumačila kao moje prihvatanje i nastavila.

„Pa sam ustala i skinula gornji deo. Kad sam ga prebacila preko glave, čula sam kako Pavle i Duško uzdišu, a onda mi je Duško rekao da mu se zaista sviđa moj grudnjak. Spustila sam pogled i setila se da grudnjak koji sam nosila bio je zaista proziran! U osnovi su mogli da vide moje sise kroz grudnjak, posebno moje bradavice! Bilo mi je malo neugodno ali Pavle i Duško su aplaudirali, pa sam nastavila i spustila farmerke. Stvarno devojka u seksi providnom vešusu uske, i dok sam ih skidala, slučajno sam malo povukla gaćice sa sobom. Mislim da su ugledali moju picu. Povukla sam brzo gaćice nazad! Tako da sam ostatak noći provela samo u prozirnom grudnjaku i gaćicama. Pavle i Duško su sve vreme buljili u moje sise! Bila sam tako zločesta! Tvoja slatka zločesta devojčica“ – prišla je i poljubila me u nos.

Odjednom i iznenada, moja rumena gola neverna devojka se zaustavila. Čekao sam nastavak ali ništa se nije čulo, samo je uzdisala i mazila mi tvrdi kurac.

„Još nešto? Posle toga?“ Pitao sam je, očekivajući da mi sve prizna.

„Hmmm? Ne. Ništa posle…“, rekla je. „Tada je Pavle otišao, a Duško je otišao u krevet, a ja sam se istuširala i legla.” – Zatim se okrenula pre nego što sam uspeo da pogledam u njene kurvanjske lažljive oči.

„Laku noć dušo!“ rekla je.

Ležao sam tamo, ponovo se približavajući suzama i samo sam se pitao šta ću da radim. Najgore od svega je što sam i dalje bio čvrst…

 

KRAJ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napajene nevaljale devojke

Don`t copy text!