devojka sexy bez gaćica

Cimer mi Preoteo Devojku 2. Deo

Sledećih nekoliko dana sve se delimično vratilo u normalu. Bio sam napola uplašen da će Beki povremeno ući u dnevnu sobu u toplesu, ali nije. Izgledalo je da je možda pokazivanje sisa bila jednokratna stvar.

Sledećeg vikenda Duško je otišao na zabavu i kasno se vratio kući sa devojkom. Bila je prilično slatka, ne tako slatka kao Beki, ali očito pijana i vrlo napaljena na Duška. Proveli su nekoliko minuta u čavrljanju s nama, a zatim otišli u Duškovu sobu.

Beki je izgledala pomalo ljubomorno i gotovo povređeno. Posle još nekoliko minuta gledanja televizije, rekla je da želi da ide u krevet. Bili smo u mojoj sobi kad je Duško pokucao na vrata i zatražio kondom. Bio sam u svom ormaru pa ga nisam mogla videti kroz vrata kad je Beki otvorila vrata i dala mu jedan svoj kurton.

“Za šta ćeš ga koristiti?” pitala je potpuno debilno, kao da se kondom koristi na nešto drugo osim sexa. Nisam mogao da vidim šta Duško radi, ali Bekine oči su se iznenada širom otvorile i usta su joj nehotično zinule. Zatim se brzo pribrala i zakikotala, te ga pogodila kondomom.

“Jaoj grozan si! Evo, zabavite se!” Zatvorila je vrata, ali je nastavila zuriti napred, razmišljajući.

“Šta je uradio?” Pitao sam. cimer joj pokazao kitu

“Ma ništa, izvukao je svoju stvar i mahao mi. Tako je nezreo”, rekla je.

Rekla je to sa blagim prezirom, ali bilo je očigledno da je to uticalo na nju. Sačekao sam sekundu, a zatim pitao. “Je li velik?”

Zastala je na kratko. „Oh, nisam obraćala toliko pažnje“, rekla je, ali bilo je očigledno da je zaista impresionirana. Te noći kad smo imali seks, ona je sve vreme bila zatvorenih očiju.

——

Jednog jutra, nedelju dana kasnije, probudio me je zvuk Duška u kupatilu. Tuširao se i spremao za rani sastanak. Pokušao sam da zatvorim oči da bih se naspavao, ali odjednom sam osetio kako Beki ustaje i skače iz kreveta. Na sebi je imala uobičajenu malu purpurnu majicu bez grudnjaka i ljubičaste gaćice.

Bila mi je okrenuta leđima i dok sam gledao, oklevala je minutu, a onda tiho prišla vratima. Kad je stigla do vrata, iznenada je spustila gaćice i izašla iz njih! Njena majica je bila samo do pupka, tako da sam imao jasan pogled na njeno čvrsto, preslatko guzence.

Pre nego što sam shvatio šta se dešava, otvorila je vrata i izvukla se, ostavljajući gaćice zgužvane na podu. Čuo sam kako se otvaraju vrata kupatila. Ušla je u kupatilo sa Duškom, na sebi je imala samo gornji deo!

Ležao sam savršeno mirno, plašeći se da išta učinim, ali pažljivo slušajući. Čuo sam kako Duško na brzinu dahće od iznenađenja, a zatim tišina. Nekoliko minuta čuo sam samo zvuk tekuće vode. Činilo se kao satima iako je ralno prošao tek minut-dva.

Je li zaista samo dopuštala Dušku da bulji u njenu golu pičku kao što mu je ranije dopuštala da joj vidi sise? Da li mu je dozvoljavala da radi više? Tada sam čuo Beki kako se hihoće. Još jedan minut tišine i vrata od kupatila su se otvorila pa zatvorila. Sekundu kasnije Beki je ušla nazad u sobu. Brzo se ušuljala u krevet, i dalje bez gaćica.

Počela je da me trese. “Dušo, jesi li budan?” Dah joj je odisao na mentu i svežinu. Nisam znao šta da kažem, pa sam se pretvarao da se samo budim. “Oh, Davide, ne bi verovao šta sam upravo učinila. Čuo sam Duška u kupatilu i imala sam sjajnu seksi ideju za tebe.”

“KHm… hmmm… Šta je to bilo?” Pitao sam. Nisam mogao da verujem. Mislio sam da se namerno skriva od mene, ali da li će se zapravo hvaliti onim što se dogodilo? devojka sexy bez gaćica

“Pa, ušuljala sam se u kupatilo dok se on tuširao. Ali pre nego što sam ušla, skinula sam gaćice! Bila sam bez gaćica, dušo! Tako sam se uvukla u kupatilo, ali tiho uz lavabo da me ne čuje. Zatim sam uključila vodu i počela da perem zube. Duško me je čuo, ispružio glavu i video me! Ali sakrila sam se, tako da je sve što je mogao videti bila moja jedna strana tela! Tako da sam mu se samo nasmešila i nastavila da perem zube dok je buljio! Bila je takva zafrkancija! ”

Spustila se dole i počela milovati moj kurac. Tek tada sam shvatio da sam tvrd kao stena. Bio sam tako zbunjen ali jebeno napaljen. Da li me je ovo zapravo uzbudilo? Počela je brže da me gladi i nastavila da govori. “Pa sam završila s pranjem zuba i ostavila četkicu. Po završetku okrenula sam se i suočila se s njim! Pokazala sam mu svoju pičkicu i sve ostalo! Oči su mu postale tako velike, dušo! Rekla sam samo dobro jutro, a on je samo zurio i zurio i nije rekao ništa! Tada sam se okrenula da izađem kroz vrata i pružila mu sjajan pogled na moju zadnjicu! Zar to nije nestašno i seksi? Tvoj cimer je video moje sise i sada moju zadnjicu, pa čak i moju picu! Da li ti se to sviđa? ”

Nisam mogao da izdržim! Zastenjao sam polu tiho i svršio u njenu ruku. Nastavila me milovati sve dok moj kurac nije omekšao i tada je obrisala ruku o moju majicu.

“Znala sam da ćeš reći da je to seksi. I jedva čekam da radim druge seksi stvari za tebe”

Moram priznati – bio sam veoma zabrinut šta to znači. ——– Shvatio sam već sledeće nedelje.

 

Kraj 2. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!