devojka u seksi donjem vešu

Cimer mi Preoteo Devojku 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Nakon što sam završio fakultet, preselio sam se u novi stan i nedugo zatim upoznao svoju devojku Beki. Nisam baš privlačan momak, pa sam imao neverovatnu sreću što sam je uspeo dobiti. U to vreme, Beki je imala dvadeset pet i brutalnog izgleda. Imala je simpatičan nosić, ubilački osmeh i dugu, tamnu smeđu kosu, koju je obično stavljala u rep.

Osobni oglasi

Mnogo je vežbala i to se ogledavalo na njenom telu. Imala je malu, čvrstu zadnjicu i vitak, definisan trup. Njene grudi bile su velika trojka, pune i okrugle, čvrste i prekrivene jarko ružičastim bradavicama. Prvi put kad sam je video golu, skoro sam svršio samo na taj prizor. devojka u seksi donjem vešu

najlonke seksi carape stiklice

Elem, šest meseci zabavljanja, moj cimer se odselio i preko oglasa koji sam postavio pronašao sam novog cimera, Duška. Bio je neki bankar otprilike mojih godina i nakon nekoliko intervjua izgledao je kao prilično fin momak. Međutim, kad je prvi put sreo Beki, bio sam pomalo zabrinut.

Upravo je završio useljenje kad je ona prišla da se pozdravi, ali on je tada bio bez majice. Tada sam primetio koliko je bio “napucan.” I Beki je to jasno primetila. Kad su se rukovali, promucala je i pozdravila ga, neprestano ga gledajući gore-dole. I on je isto to radio. U vazduhu je bilo malo struje koju nisam mogao da ne primetim.

Te noći, Beki je ostala kod nas. Delovala je pomalo distancirano tokom seksa. Posle toga, dok smo se spremali za spavanje, pitala je: „Da li tvoj cimer ima devojku?“ Rekao sam da ne znam, iako sam bio prilično siguran da nema. „Zašto želiš da znaš?“ Pitao sam. „Oh, malo me je odmeravao kad smo se upoznali. Jesi li primetio?“ „Malo, da“, rekoh.

„Hmm, da li ti se svidelo? Mislim, da me drugi tako… odmerava?“ pitala je vragolasto. „Pretpostavljam? Nemam pojma…“ Nasmešila se i uskočila u krevet. „Laku noć!“ rekla je, i to je, čini se, bio kraj.

Tokom sledećih nekoliko nedelja, primetio sam da je Beki počela da nosi mnogo oskudniju odeću dok se motala po našem stanu, posebno kada je Duško bio u blizini. Čak i kad sam joj rekao da će te večeri cimer biti kod kuće, ona bi „samo zaboravila“ i ušla u dnevnu sobu noseći usku majicu i kratak šorčić.

Ponekad bi čak skrenula pažnju na to i rekla: „Ouuu, Duško, nisam znala da ćeš biti ovde!“ Prvih nekoliko puta Duško bi samo rekao da uopšte nije problem da je tako “slobodnije” obučena u njegovom prisustvu. Posle toga bi se nasmešio i našalio se kako bi mogla da nosi još manje.

Nadao sam se da će reći da je neprimereno, ali umesto toga samo se smeškao. Počeo sam se pomalo ljutiti, posebno kada bi Beki bila preterano provokativna. Ponekad bi se smejala naročito snažno, ili bi visoko skočila i brzo odšetala do kuhinje, zbog čega bi joj sise vrckale i poskakivale.

Duško ju je jednom čak i prozvao, kad mu se ponudila da mu donese pivo. „Samo ako potrčiš po njega“, rekao je i nacerio se. Ona se samo ponovo nasmejala, a onda se prošetala do kuhinje, gledajući ga dok je on nju posmatrao.

Drugi put smo gledali televiziju u dnevnoj sobi i Beki i Duško su počeli da razgovaraju o trbušnjacima, a Duško je rekao da može i hiljadu, a da bi to dokazao, povukao je košulju i pokazao zategnute trbušne mišiće. Beki je rekla, „To nije ništa“, i podigla sopstvenu majicu do dna grudi da pokaže vlastiti stisnuti stomak.

Imala je ogroman osmeh na licu dok je gledala Duška kako gleda u njeno telo. Sve dok je flertovanje bilo sa odećom, pretpostavljam da mi nije bio toliki problem. Osim toga, deo mene duboko u sebi smatrao je prilično seksi što moja devojka ima šta da pokažee. Imao sam sreće da je imam, zar ne?

Ali jedne noći, nakon što smo se vratili u moju sobu da legnemo, Beki je skinula majicu i bila je samo u grudnjaku i gaćicama. Ležao sam na krevetu i čitao, a ona je bila za mojim stolom za računarom, kada je Duško pokucao na vrata i pitao da li može pozajmiti olovku. Hteo sam da ustanem da odgovorim, ali Beki je brzo ustala i rekla: „Samo minut!“

devojka u seksi donjem vešuTada mi je šapnula: „dušo, želiš li da otvorim vrata u donjem vešu? Zar to ne bi bilo seksi?“ „Ovaj, pa …“ zamucao sam, ali ona je već koračala do vrata. Otvorila je i nasmešila se kad su Duškove oči uprle pravo u njeno telo. Njeno donje rublje nije bilo baš fensi, samo običan crni grudnjak i gaćice, ali prvi put je mogao da vidi kako sjajno izgleda celo njeno telo.

„Zdravo“, rekla je smešeći se i pružila mu olovku. – Evo ti olovka. Duško ju je uzeo ne odmičući pogled sa njenih grudi. „Hvala“, rekao je. Tada je počeo da se glasno smeška. „Verovatno bih trebalo da pozajmim još stvari.“ Beki se nasmejala i zaigrano ga gurnula u prsa, a zatim zatvorila vrata. Njene oči imale su divlji pogled.

„Da li ti se sviđa to?“ šapnula mi je. „Da li ti se svidelo kako me gleda? Kladim se da si uživao!“ Skočila je na krevet i napala me pre nego što sam uspeo da odgovorim. Te noći imala je dva orgazma, koja nikada ranije nije uspela da dosegne sa mnom.

——-

Sledećih nekoliko noći Beki i Duško nastavili su flertovati u dnevnoj sobi. Duško je odustao od pretvaranja da većinu vremena ne bulji u nju, čak je počeo da nosi uske majice, a ponekad je bio i go od pojasa naviše. Beki bi mu se zagledala u grudi gotovo onoliko koliko je on zurio u njene.

Nisam ništa rekao jer sam se duboko zaljubio u Beki i nadao se da je ona samo uzbuđena i malo ga zadirkuje. Jednom sam to izneo, ali ona je to odbacila i rekla da ju je već video u donjem vešu, tako da više nije bilo ništa loše u tome što je bila u uskoj odeći. Pretpostavljam da je bila u pravu…

Beki je imala i druge ideje. Jedne noći, družili smo se u mojoj sobi. Oboje smo ležali na krevetu, Beki je nosila grudnjak i donji deo pidžame, kada je Duško ponovo pokucao na vrata. Beki je ustala i prišla vratima. Mislio sam da će mu ponovo odgovoriti u grudnjaku, ali bar je ovog puta imala donji deo.

Ali na putu do vrata, iznenada se okrenula prema meni, namignula, posegnula iza leđa, odvezala grudnjak i spustila ga na pod. Njene prelepe pune grudi su se oslobodile. Pre nego što sam uspeo bilo šta da kažem, okrenula se, prišla vratima i otvorila ih. Duškove oči su mu skoro ispale iz glave kad ju je ugledao.

„Hej“, rekla je široko se cereći. „Šta ima?“ „Samo … hm … želeo sam da vidim ima li David kalkulator koji bih mogao pozajmiti“, rekao je polako, otvoreno zureći u njene sise i ružičaste nadute bradavice. Zahihotala se i lagano pocrvenela od pažnje.

„Videću“, rekla je. Iskrivila je svoj torzo prema meni, pružajući mu neverovatan profil svojih grudi. „Davide, imaš li kalkulator za Duška?“ Bilo mi je veoma neugodno i osećao sam se ljubomorno. „Ne“, zamuckivao sam. „Mislim da je napolju u hodniku jedan.“ „Hvala“, rekao je Duško. Zavladala je neprijatna tišina dok je on stajao tamo, nastavljajući da bulji u Bekina prsa.

Sada je gledala dole u ogromnu izbočinu koja mu je izrasla u pantalonama. „U redu onda“, rekao je nakon nečega što je izgledalo kao sat vremena. „Vidimo se kasnije.“ Kada je ovo rekao, pogledao je pravo u njene oči i znalački se nasmešio. To mi se uopšte nije svidelo.

„Pooooz“, rekla je, vedro se osmehujući, i zatvorila vrata. „Slušaj“, započeo sam, ali pre nego što sam uspeo da završim, ona je skočila na mene. „Da li te je to uzbudilo?” dahtala je, praktično mi je pocepala pantalone.

„Da li te loži da vidiš svoju nestašnu devojku kako pokazuje svoje sise tvom cimeru?“ „Hmm, Khm… pretpostavljam …“, zamuckivao sam. devojka mu jaše kurac

Uprkos mojoj ljubomori, bio sam tvrd i nije gubila vreme nameštajući se na mom penisu. Već je bila sva mokra. Besno me je jebala nekoliko minuta pre nego što sam svršio u nju, a onda mi gurnula glavu u svoju pičku da je pojedem. Još uvek sam bio ljut, ali nisam želela da pričam o tome kad je bila toliko uzbuđena, pa sam je žestoko lizao do glasnog orgazma.

 

KRAJ 1. Dela

1 thought on “Cimer mi Preoteo Devojku 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljali oglasi

Don`t copy text!