tata je jebe u šupak

Ćerka mi se Prepustila

Upoznavanje Srbija

Prvi put kada mi se digao dok sam je gledao, shvatio sam da sam bio sam predugo sam u životu, pa sam odlučio da ponovo počnem da izlazim nakon što je završila srednju školu. Dok je bila mlađa zapravo nisam ni izlazio a kamoli se sa nekom zabavljao. Bio sam joj potreban kod kuće pošto je njena majka otišla kada je ona bila mala i nije bilo fer da dovedemo ženu u našu vezu u tom trenutku.

U svakom slučaju, odmah nakon što je diplomirala rekla mi je da će upisati fakultet. To je delovalo kao sjajna ideja, međutim, nakon svega par meseci pokušaja da živim bez moje ćerke, postalo je jasno da imam dve opcije: 1) da je nateram da se vrati kući 2) da se preselim tamo gde je ona studirala i živela. Naravno da nisam hteo da joj prekidam školovanje pa sam spakovao svoje stvari i preselio se u glavni grad, svega par ulica od nje.

**

Jednog dana, ubrzo nakon njenog 20og rođendana, išao sam da proverim sigurnosni sistem koji je želela da instalira. Da, bio sam veoma zaštitnički nastrojen i nisam želeo da bude sama u stanu sa nekim radnicima. Međutim ono što se desilo promenilo je naše živote. Imao sam naravno ključ i ušao sam u stan a ona je izletela iz svog kupatila samo u svojim crnim čipkastim tangama.

Oči su mi bile prikovane za njene prelepe živahne grudi, nisu bile preterano velike ili premale već taman. Usta su mi se osušila, njeno celo telo je bilo savršeno, bila je niska, njena duga crna kosa joj se spuštala niz ramena, guza joj je bila čvrsta i savršena, a stomak ravan i preplanuo. Moj kurac je postao neprijatno tvrd dok sam je gledao.

„Ohhh… tata!“ rekla je glasno ali nije ni pokušavala da se prikrije „Nisam znala da dolaziš danas!“

Očekivao sam totalno drugačije ponašanje. Prišla je do mene i umotala me svojim slatkim mirisom dok me je grlila. Moje ruke kao da su pod tuđom kontrolom klizile uz njena leđa osećajući kako mi njena meka koža podgreva krv kroz vene i nisam mogao da se zaustavim, morao sam da je okusim. Spustio sam glavu i lagano je poljubio u usne.

Mislio sam da će to biti dovoljno da se smirim, ali osećaj njenih grudi pritisnutih uz mene i njena satenska koža pod mojim rukama… znao sam da sam izgubljen dok je pokušavala da se povuče. Pogledao sam je dole i znao sam da nema povratka nazad.

„Tata, možeš me pustiti sada.“ rekla je tiho.

Moje ruke su je stegle: „Ne, mislim da ne mogu dušo. Šta bi bilo da sam ja neki radnik za održavanje ili momak za sigurnosni sistem? Uzeli bi te a ti ne bi mogla da se izboriš sa njima.“ rekao sam i bacio je na krevet. Njene prelepe oči bile su pune straha ali i požude dok je gledala u mene.

„Ovu lekciju si odavno trebalo da naučiš.“ Uhvativši je za noge, prevrnuo sam je na stomak i držao je rukom. Brzo olabavivši kaiš, razdvojio sam joj noge, a zatim joj vezao ruke iznad glave. Čuo sam njeno disanje koje je postalo glasno i ubrzano. Gledajući dole u njeno prelepo telo primetio sam da blago drhti. Polako sam vukao prste preko njene kože a potom sam je udario po njenom lepom dupetu. „Budi mirna.“ rekao sam joj dok sam skidao košulju.

Moj kurac je postao čvršći od čelika što je izazivalo divljenje u njenim prelepim zacakljenim očima. Nagnuvši se pored njenog uha, upitao sam je „Jesi li još uvek nevina?“ glas mi je bio grub od želje i ljutnje. Kada je odmahnula glavom ne, ponovo sam je ošamario po njenom golom dupetu. Krećući se iza nje, mogao sam da osetim pulsiranje svog kurca pre nego sam ga postavio na njenu guzu. nabio ćerki kurac u usta

Prošlo je toliko vremena otkako sam bio sa ženom… Lagano trljajući kurac među njenim guzovima, zatvorio sam oči i pustio da me preuzmu osećanja. Odvezavši joj ruke, podigao sam je na kolena i pomerio se ispred nje. To je bilo to, ili će da m,i se prepusti ili će da pobegne. Nasmejao sam se kada sam shvatio da se ne pomera.

Pritisnuvši moj pulsirajući kurac uz njena usta, otvorila ih je kao da je najgladnija devojka na svetu. Nabio sam ga do kraja u njeno grlo! Mogao sam da osetim kako se muči, ali jače sam gurao držeći joj glavu u rukama, jebao sam je u usta što sam jače mogao, čineći da mi jaja udaraju po njenoj bradi pri svakom udaru.

Usta su joj bila toliko vrela i mokra da sam mislio da ću joj prvim udarcem usuti spermu u grlo. Ne želeći još da svršim, krenuo sam u laganiji tempo jebanja njenih usta kao da je pička. Tako sam je divno tucao da kada sam se udaljio video sam jasno razočarenje na njenom licu. Očigledno joj se svideo ukus tatinog kurca. tata je jebe s guza

Otišao sam iza nje i stavio ruku na njene mokre gaćice. Pokidao sam ih i gurnuo joj gaćice u usta. Cvilila je što je samo podstaklo moju želju da je kaznim, zabijajući tri prsta duboko u njenu picu osećajući kako mi steže prste dok otpušta slatke sokove preko mojih prstiju. Jebao sam je prstima i slušao njeno cviljenje od zadovoljstva.

Tada sam izvukao i brzo zabio svoj pulsirajući kurac što sam dublje mogao u njenu slatku pičkicu. Nikada ništa nije bilo tako dobro kao osećaj ćerkine pičke oko moje kurčine. Zabijajući se sve jače i jače, spustio sam pogled i ugledao njen mali šupak. Sišući prst i navlaživši ga, polako sam ga gurao u njen uski devičanski kanal.

„Sviđa ti se to kurvice moja?“

Kurcem sam joj jebao pičku a prstom uski analni ulaz. Nasmejao sam se i uskladio pokrete prsta sa kurcem. Zabijao sam se sve dublje i jače dok nisam bio siguran da je njen mali nabor spreman za moje meso. Kada sam izvukao kurac iz njene mokre pičke, zacvilila je i pritisnula se uz mene: „Jebi me u guzu tata….“

Prvo sam je lupio po dupetu zbog tako prljave želje a onda sam počeo da masiram njen zjapeći anus svojim mokrim glavićem. „Uhhhh… Ti stvarno želiš da te tata jebe u čmar a kučko??“ Pritisnuo sam napred zabijajući kurac tako snažno i brzo u njena uska zadnja vrata, da je u trenutku izgubila dah.

Napetost je jebeno rasla. Ona je trljala svoj klitoris dok sam je analno zlostavljao. Znao sam da neću dugo moći da izdržim. Čvršće stežući njene kukove, počeo sam da zabijam kurac još jače ako je to uopšte i bilo moguće. Tucao sam je svom silinom, svom snagom… kao da je iskusna matorka i kurvetina a ne moja 20-šnja ćerka studentkinja… ulazio sam što sam mogao dublje u njeno usko dupe. tata je jebe u šupak

Bio sam spreman da svršim dok sam se zabijao kao čekićem u njen šupak. Uhvatio sam je za kosu i povukao joj glavu unazad kako bi mogla da mi vidi lice dok sam punio spermom njeno dupe. Činilo se da se sperma izliva iz mene u litrama sve dok više nisam mogao da se pomeram. Srušivši se na nju, osetio sam drhtavicu dok je tiho jecala ispod mene. Otkotrljajući se sa nje, prišao sam i počeo da je ljubim u usta. Ubrzo je zaspala u mojim rukama.

Nešto se u njoj promenilo od tog dana. Na svaku moju naredbu ili predlog odgovarala je sa „Da tata.“ Posle te noći, nikada više nismo proveli noć sami i nisam morao da brinem da li će moja draga ćerka biti povređena od strane bezosećajnih muškaraca.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 74 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!