braća jebu debelu kuju

Bucka se izgubila u šumi

Upoznavanje Srbija

Nekada davno postojala je mala plava devojka po imenu Nina. Ali ona nije bila tako mala, u stvari bila je velika, punačka sa bujnim grudima i ogromnom guzom. Jednog petka uveče Nina i neki njeni prijatelji napili su se pored jezera i usred noći uskočili u vodu. Kako je noć odmicala, svi Ninini prijatelji počeli su da se glupiraju u kućici a kao i obično Nina je jedina ostala napolju i krenula u šetnju šumom.

Usled tumaranja po šumici Nina se izgubila i uplašila se. Šetajući ugledala je veliku, ljupku kolibu ispred sebe. Pošto je bila i pomalo pijana, Nina je planirala da uđe unutra i ostane tamo do jutra, a onda ujutru da nađe svoje prijatelje koji će je sigurno tražiti. Nina je odlutala u veliku sobu i pronašla ormarić za piće. Prvo je izvukla flašu tekile i popila veliki gutljaj: „Ufff, previše je jaka.“

Zatim je uzela i flašu piva i ispila je: „Meeeeh, previše slabo.“ Zatim je pronašla domaći sok i počela da je pije. „Mmmmm, ovo ukusno.“ Nina je pijana lutala po kolibi dok nije našla kupatilo sa tušem i odlučila da se istušira. Skinula je odeću i nasapunjala celo telo sapunom. Uživala je u toploj vodi i mirisu sapunice. debela se kupa

Nina je konačno izašla i gola lutala po kolibi dok nije našla veliku spavaću sobu sa 3 kreveta. Prvi krevet je bio mali i Nina nije mogla da se udobno smesti. „Ovaj krevet je previše malen.“ Drugi krevet je bio zaista visoko i Nini je bilo teško da se popne na njega. „Ovaj krevet je previsok.“ Konačno je Nina probala treći krevet, bio je prosečne visine i veličine i mekši sa teškim drvenim okvirom. „Ovaj krevet je jednostavno savršen.“ uzdahnula je, smestila se i zaspala na vrhu pokrivača.

**

Rano sledećeg jutra vlasnici kolibe, tri brata, dovezli su se do kolibe da uživaju tokom dugog vikenda. Bili su šokirani kada su videli da im je staklo na ulaznim vratima polomljeno i vrata otvorena, pa su ušli i videli da su razna pića načeta i da je na podu u kupatilu bila vlažna odeća.

Došli su na sprat i bili iznenađeni kada su na jednom od svojih kreveta našli punačku golu devojku. Pogledali su se i krenuli dole da je ne bi probudili. Stojeći na dnu stepenica počeli su da šapuću šta da rade sa njom. Mogli su da pozovu policiju i prijave je za provalu. Mogli su da je probude i nateraju da očisti kolibu pre nego što je izbace. Ili bi je mogli uplašiti da bi naučila lekciju.

Najmlađi brat objasnio je svoj plan starijoj braći – zvučalo je zabavno vezati je za krevet i pretiti joj kada se probudi, a onda kada bi bila sva uplašena, pustiti je da pobegne. Pronašli su neki konopac i šunjali se uz stepenice. Privezali su mamurnu Ninu za krevet i čekali da se probudi. Posle sat vremena umorili su se od čekanja pa je najmlađi pokušao da je probudi, bez uspeha.

Konačno je najstariji i najveći od braće zaključio je da mu postaje dosadno ali i da je napaljen gledajući njene ogromne grudi pa je doneo još kanapa i počeo ga vezivati oko tih mekih globusa. „Uvek sam želeo da vidim kako ovo izgleda u stvarnom životu.“ rekao je dok su njegova braća gledala.

Obmotao je konopac oko i između njenih grudi, stežući ih zajedno. Čak ni ovo nije probudilo Ninu, iako je počela da se migolji u snu. Najmlađi brat je ispružio ruku i uštinuo joj jednu bradavicu, ona se ponovo izvijala, ali se nije probudila. Srednji brat je stajao sa druge strane pa joj je istovremeno uštinuo drugu bradavicu. Nina se mrdnula i uzdahnula, ali se nije probudila.

Najstariji brat je tada kliznuo jednim prstom u nju. „O čoveče, ova kučka je uska i jebeno mokra. Mora da sanja lepe snove.“ rekao je svojoj braći koja su joj još uvek zadirkivala bradavice. Počeo je da zabija drugi prst u nju, a njegova braća su počela jako da joj uvijaju bradavice dok je izvijala leđa. Čim je palcem okrznuo njen klitoris ona je počela da stenje i da se trese uz orgazam koji ju je konačno probudio.

Nina je podigla glavu, ošamućena, i videla tri krupna zgodna muškarca kako stoje oko kreveta za koji je iznenada shvatila da je bila vezana. Grudi su joj bile čudne i gledajući dole videla je da su natečene i umotane u kanap. Gledajući bliže muškarce, Nina je shvatila da svaki od njih na sebi ima šorc sa vidljivom erekcijom ispod. Oblizala je usne i pitala: „šta se dođavola dešava ovde?“

„Budi mirna! Provalila si u našu kabinu i sad ćemo te kazniti!“ rekao je i ponovo počeo da zabija prste u nju.

Umesto da bude uplašena, kao što su mislili da će biti, Nina je počela da se migolji i glasno stenje. Braća su se pogledala u čudu. „Ova kurvetina mora da bude izjebana!“ reče najstariji, najveći i najjači od braće. Njegova braća su pristala i svi su spustili gaće i počeli da drkaju kite.

Nina je oblizivala usne gledajući divne kurčeve oko sebe. Najstariji brat je hodao oko Nine, štipajući je i šamarajući je po grudima i dupetu, a zatim je stao iza nje i krenuo da je šamara poo guzi. Nina je uzviknula kada je udarac pao, a ubrzo je usledilo još, svaki od njih je postajao sve jači i jači. Sve vreme joj je držao predavanja o tome da je samovoljno derište bez poštovanja prema tuđim stvarima. debela puši kurac

Nina je jaukala i zavijala, ali pošto su bili u kolibi napravljenoj od velikog čvrstog drveća i prilično daleko od bilo koga, braća su znala da je niko neće čuti. „Kučko, hoćeš li da prestanem?“ zahtevao je najstariji brat.

„Ne. Kazni me!“ zavapila je Nina, „Molim te, iskoristi me, uradi mi bilo šta, bilo šta, molim te.“

Srednji brat je istupio i rekao: „Ja sam na redu.“ odvezao je Ninu i gurnuo je preko ivice visokog kreveta. Mogao je da oseti kako toplota izlazi iz njenog dupeta pa je grubo gurnuo kurac u njenu pičku koja je gorela. Nina je počela da se trese i podrhtava dok je srednji brat umakao kurčinu u nju. Konačno je izvukao kitu, okrenuo je i gurnuo je na kolena. „Sve ćeš da progutaš jel jasno debela kurvo!?“

Nina je pohlepno lizala, a zatim sisala njihove pomešane sokove sve dok nije počeo da svršava. Nabio joj je glavu na kitu i nije je puštao sve dok nije sve pohlepno progutala. „Te sise izgledaju neverovatno.“ Mlađi brat je rekao. Nina je izvila leđa i glasno zastenjala kada ju je uhvatio za kosu i bacio na pod. „Sviđa ti se to, zar ne?“ upitao je dok je udarao bradavice iznova i iznova dok nisu zasjale crveno, a zatim joj se popeo na stomak i gurnuo kurac između njenih natečenih vrućih grudi. braća jebu debelu kuju

Dok ju je jebao u sise srednji je došao i počeo da je jebe u pičku dok je raširena ležala na leđima. „Progutaj.“ zahtevao je mlađi uletevši duboko u njena usta. Nina je sada primala kurac u pičku i u usta, nešto o čemu je maštala oduvek. Nisu je štedeli, naprotiv, koristili su je kao seks igračku a na kraju su je obojica okupali spermom po licu i ustima.

Kako je dan odmicao, braća su se jebala satima, šamarala po raznim delovima bujnog tela dok je ona stenjala, molila i vrištala za još. Konačno su braća bila iscrpljena, ali Nina je želela još pa su je vezali za krevet kako ih ne bi pojebala jer su želeli da odspavaju. Sledećeg jutra su se probudili i zatekli da je Nina još uvek vezana za krevet i bili su šokirani kada su joj ponudili da je puste, a ona je umesto toga pala na kolena i molila ih da joj dozvole da ih opsluži. Od tog dana Nina je živela sa tri brata kao njihova stalna robinja.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 3.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!