seksi vođenje ljubavi

Biramo šta je bolje – Vođenje Ljubavi ili Jebanje?

Zato što se ponekad osećate kao da biste nežno vodili ljubav … A ponekad se osećate kao da vam treba žestoka jebačina! Seks je zapravo sličan izlasku na večeru: nekada vam treba dupli masan burger, a nekada ste za laganu salaticu.

 

1. Priprema Raspoloženja:

Vođenje ljubavi: Romantični seks je 90 posto zavođenje i 10 posto tucanje. Da biste postavili scenu, podignite flertovanje nekoliko dana ranije tako što ćete biti izuzetno nežni (puno ljubljenja, razmene slatkih tekstova) i zadirkivanje na senzualan, a ne seksualni način – zamolite ga da vam priredi masažu ili da vam prste zadrži na butini tokom romantičnog filma – dakle lagano bez žurbe. Te večeric, setite se da je osvetljenje sve; meki sjaj je i romantičan i fizički laskav. Rasporedite sveće po stanu ili prebacite prozirni šal preko lampe. žestoka jebačina

Jebanje: Reci mu da si raspoloženaza nevaljale stvari oblačeći se u vruću odeću koja je potpuno neskladna, od dopičnjaka, čizmica kurvanjskih do nedostatka brusa. Takođe, prekinite rutinu noseći novi parfem ili frizuru. Sve neuobičajeno izaziva uzbuđenje buđenjem njegovog prefrontalnog korteksa, istog mesta u mozgu koje svetli tokom seksualne igre.

 

2. Poljupci

Vođenje ljubavi: Sve je u ritmu, a ključno je ići na spoooorooooo. Kada ste napaljeni, pokreti se prirodno ubrzavaju; usporavanje stvari naglašava duhovnost seksa, plus omogućava vašim nervnim završetcima da reaguju na senzaciju na nove, uzbudljive načine. Započnite sa nežnim, slatkim kljuckanjem na usnama pre nego što pređete na duboko francusko ljubljenje.

Jebanje: Postanite grubi poput držanja potiljka partneru dok pritiskate usne na usne i pomalo zabadate nokte u njegovu kosu, nabijanje bokovima o njega dok ga žvalite i grizete mu donju usnu. Dakle DIVLJE ljubljenje, sa što više jezika!

 

3. Svlačenje

Vođenje ljubavi: Umesto da samo skinete svoju odeću, odvojite vreme da se svučete – otkopčajte svako dugme polako i zavodljivo, pažljivo mu otkopčajte pantalone, neka namerno on bude taj koji vam otkopčava grudnjak. Poljubite i pomazite upravo otkriveno mesto pre nego što pređete na sledeći deo odeće.

Jebanje: Kanalizujte neukroćenu vibraciju povlačenjem za kosu, hvatanjem za prepone ili nalaženjem da vas stisne za dupe dok jedni drugima kidate odeću! Kratko i jasno 😀

 

4. Rekviziti erotika vođenje ljubavi

Vođenje ljubavi: Da biste seks učinili super intimnim, usredsredite se na uveličavanje svake senzacije. Dobar način da to uradite je ograničavanjem jednog čula, što zauzvrat povećava druga. Pokušajte da se igrate povezom preko očiju, naizmenično tretirate osobu sa povezom preko očiju od dugog zamornog oralnog seksa, do masaže ili drugih iznenađenja – poput mlakog mlaza toplom vodom, a zatim polagano lizanje mokrih delova tela.

Jebanje: Opcije su praktično bezbrojne! Lisice: Osećaj hladnog metala daje vrhunac u SadoMazo jebačini. Zavežite partnera za krevet ili stolicu, zadirkujte ga kao ludog i recite mu da mora da moli pre nego što ga oslobodite. Bič: Neka vas (sa osećajem naravno) udara po zadnjici tokom seksa u psećem stilu. Video kamera: Osećaćete se kao da pravite amaterski porno film. I još mnogooo toga… pustite mašti na volju.

 

5. Razgovori u krevetu

Vođenje ljubavi: Šaputanje fraza koje ističu vašu vezu. Pokušajte: „Ti si jedini za mene“ ili „Nikad neću nikoga osim tebe“.

Jebanje: Prljavi razgovori u svim svojim asprktima, tipa: “Ima da te razvalim!”, “Kako me jebeno ložiš!”, “Biću samo tvoja drolja..!”

 

6. Detalji

Vođenje ljubavi: Mnogi ljubavni aspekti koje partneri rade tokom predigre (miluju se po licu, ljube se, drže se za ruke, itd.) padnu u drugi plan kad to krene akcija. Uključivanje tih slatkih poteza tokom samog seksa povećava intimnost.

Jebanje: Sve je u tome da otpustite inhibicije, zato se nemojte ustručavati dodirivati se žestoko (stiže i multi-orgazam!), budite prljavi, probajte nove stvari, budite glasni.. prepustite se!.

 

7. Poze

Vođenje ljubavi: Odlučite se za one koji maksimiziraju telesni kontakt, naglašavaju ljuljajuće pokrete, a ne naguravanje, i dopuštaju vam da se gledate u oči.

Jebanje: Poze koje omogućavaju pljeskanje, žestoko nabijanje (doggy), jahanje kite (cowgirl), razne poze za duboki anal, poza 69 itd…

 

8. Orgazam snažna karačina

Vođenje ljubavi: Učinite svoj vrhunac duševnijim tako što ćete uspostaviti kontakt očima dok svršavate i dišite polako i duboko.

Jebanje: Neuredno i prljavi čini sex JEBOZOVNIM, zato – neka svrši na vašim grudima; ili posegnite dole tokom orgazma, nabijte prste u picu, a zatim stavite prst u njegova usta.

 

9. Nakon Seksa

Vođenje ljubavi: Da bi se maksimalno povezali nakon seksa, ništa ne prija bolje od dobre stare kašike. Uđite u ovaj ugodan položaj, a zatim dah prilagodite njegovom.

Jebeno: Uhvati ga za lice i reci: “Bilo je tako jebeno dobro!” i unesite mu jezik duboko u usta dok vam se sokovi mešaju… njami.

 

A vi? Šta vi više preferirate – vođenje ljubavi ili jebanje? Pišite nam svoja iskustva u komentarima.

 

KRAJ

besplatan sms

1 thought on “Biramo šta je bolje – Vođenje Ljubavi ili Jebanje?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!