gazda i gazdarica jebu bebisiterku

Bebisiterka i Perverzne Gazde

Upoznavanje Srbija

„Jedi slatkiša koliko hoćeš“, rekao mi je Milan i pokazao na činiju sa slatkišima na pultu. „Deca dobijaju samo po jedan pre spavanja, ali pazi da ih ne gutaju već posisaju, molim te.

„Da, naravno“, rekla sam mu.

„Deca takođe moraju da budu u krevetu do 22 sata“, rekla je Viki.

„Deset, jasno.“

„I molim te držite se podalje od naše spavaće sobe“, dodala je dok su izlazili na vrata.

„Ne brinite. Lep provod“ rekla sam dok su izlazili.

Okrenula sam pažnju na decu i gledali smo oko četiri epizode ​​njihove omiljene crtane serije. Dobili su po bombonu i zezali smo se još malo dok nije došlo vreme za spavanjac. Za nekoliko minuta su zaspali, a ja sam prelistavala beskrajne kanale na njihovom TV-u kada sam se setila šta je Viki rekla. „Klonite se naše spavaće sobe.“

Pitala sam se zašto je to napomenula. Šta to ima tako „zabranjeno“ u njihovoj spavaćoj sobi? Naravno da sam morala otkriti. Soba nije bila zaključana. Bilo je malo neuredno unutra, ali ne toliko užasno da bi opravdalo njenu želju da ne ulazim. Ali ubrzo sam primetila to nešto. To je bila neka vrsta seks ljuljaške. Bar je tako izgledalo.

Počela sam da preturam po Vikinim stvarima, gledajući njen nakit i isprobavajući ga, kao što to svaka tinejdžerka radi. Onda sam otišla do njenog ormara i počela da isprobavam njenu odeću. Bila je malo veclika za mene, ali mnogo njenih stvari je bilo seksipilnije nego što bih inače nosila i bilo je uzbudljivo isprobati.

Zatim sam ugledala tajanstvenu kutiju. Otvorila sam je i unutra je bilo pet vibratora. Uključila sam jedan i oživeo je. Imao je baterije što je značilo da ga je koristila. Prvo sam ponjušila da se uverim da nije prekriven nečim odvratnim pre nego što sam se zavalila u njihov krevet i počela da se igram njime.

U svojoj fantaziji sam se pretvarala da sam neka seksipilnija devojka, neko sa seksi garderobom poput Vikine. Zamišljala sam sve te silne momke koji bi hteli da me pojebu i koliko će me jako tucati. U stvarnosti, imala sam seks samo nekoliko puta sa Davidom, likom koji je živeo u mojoj ulici. bebisiterka drka pičku gazdaricinim vibratorom

Elem, mora da sam se stvarno uživela jer nisam čula otvaranje ulaznih vrata. Nisam ih čula da hodaju niz hodnik i otvaraju vrata.

“Dijanaa!” Viki je viknula ali ne toliko glasno da bi probudila decu. „Šta to dođavola radiš?“ Zvučala je zaista ljuto, mnogo ljuće nego što sam je ikada videla.

„O Bože!“ pokušala sam da sednem i ugasim vibrator, ali nisam uspevala.

„Rekla ti je da se kloniš naše sobe!“ Milan je vikao na mene. „Moraćemo da kažemo tvojoj majci za ovo. I nećeš biti plaćena za večeras!”

„O Bože! Molim vas! Nemojte reći mojoj majci! Ubiće me!“

Pogledala sam ga u oči i preklinjala ga, a vibrator je i dalje zujao ispod moje zadnjice. Činilo se da nisam mogla da isključim prokletu stvar i ona je pulsirala i pulsirala dok sam ga molila.

„Dobro“, rekla je Viki sa osmehom na licu. „Neću reći tvojoj majci šta si uradila ako joj ne kažeš za ovo što ćemo mi tebi uraditi.“

„Meni?“ Pitala sam u iskrenom strahu.

„Izlazi odavde“, rekla je Viki izvlačeći me iz kreveta i vodivši me u dnevnu sobu. Vibrator mi je još uvek bio u ruci dok me je gurala na kauč. „Ovo je mesto za dadilje. Kauč! A ne moja spavaća soba gde sam ti rekla da ne ideš! Da li razumeš?“

„Da!“ rekoh glasno.

Gledala sam kako se ona i Milan skidaju, a vibrator je i dalje radio. Hteli su da me jebu!? Kao i uvek kada sam uplašena ili u panici, refleksno sam se počela smejati. „Šta je tako smešno mlada damo?“ pitao me je Milan.

„Ništa“, rekla sam i pogledala u vibrator. „Ne mogu da isključim ovu stvar!“ Zgrabio ga je od mene, ugasio i bacio na zemlju. „Eto, rešeno! A sada popuši ovaj kurac Dijana. Prihvati svoju kaznu kao odrasla devojka.”

Pogledala sam Viki i ona mi se nasmešila. „Hajde, popuši mu kurac!“ Ona je naredila.

„Ali, ako to uradim… sigurno nećete reći mojoj majci?“ Pitala sam.

„Rekao sam ti da je pametna“, rekao je Milan uz smeh Viki.

Uhvatila me je za glavu i gurnula mi je na Milanov kurac. Nisam bila najbolja u sisanju kurca, ali sa Viki iza mene koja je gurala glavu na njega, nije mi išlo previše loše. Trenirala me je rukama, pomagala mi da dublje zavučem njegov kurac, ali me nije gurala toliko da bi se gušila. Jednom u životu sam se zaista osećala kao da radim nešto seksualno na ispravan način.

Zabavljala sam se i uživala. Gurala je moje telo napred-nazad tako da su mi se usta kretala gore-dole na njegovom kurcu i iako sam se osećala kao da me koriste, nekako mi se dopalo. Nikada nisam bila gola i jebala se sa drugom devojkom u sobi, a nešto u vezi sa tim da me Viki nabija na kurac njenog muža, delovallo je izuzetno napaljujuće. bebisiterka sisa kurac u trojci

Njih dvoje su bili jebeni perverznjaci! To je u osnovi bilo najbolje seksualno iskustvo koje sam ikada imala. Pohlepno sam sisala Milanov kurac. „Nastavi da sisaš kurac mala kurvo! Ovo dobijaš jer si ulazila u moju sobu i igrala se sa mojom igračkom!” Viki je vrištala na mene. „ A sad – Sedi mu na kurac! Vreme je da platiš za ono što si uradila.“ Povukla me je u Milanovo krilo i pomogla mi da stavim svoju picu na njegov penis pre nego što sam kliznula na njega. Milanov penis je definitivno bio veći od Davidovog!

Gotovo sam odmah svršila dok je Viki nastavila da mi pomaže da jebem njenog muža. „To je to, jaši ga ti mala kurvo.”

Držala me je za vrat i iako sam pokušavala da joj odgovorim, previše me je davila da bih mogla da izgovorim bilo kakvu reč. Sada sam svršavala jako na njegov kurac, a moji vriskovi su prigušeni njenim rukama koje su mi obavijale vrat i stiskale. Pogledala me je u oči i mogla sam da vidim da je ona sadistička žena koja uživa u tome da me tera da jebem njenog muža.

Uživala je koristeći me na ovaj način i kažnjavala me što sam ušla u njenu sobu. Ona mi je vraćala za to što sam koristila njen vibrator bez njene dozvole. „Želiš da budeš velika devojka i da isprobaš svu moju odeću? Ha? Pa, ovo rade velike devojke. One se jebu! Pokazuju svoju pičku i jebu se sa bilo kim!” vrisnula je. gazda i gazdarica jebu bebisiterku

Ponovo sam svršavala, mnogo više nego što sam ikada sa Davidom ili bilo kojim vibratorom ikada. Ovo je bio najbolji seks koji sam ikada imala, a nisam ga ni tražila. Da mi je neko rekao da ću jebati Viki i Milana do kraja noći, histerično bih se nasmejala. Ovo je bio potpuni šok i iznenađenje. Možda sam zato svršila tako jebeno snažno.

„Svršavam!” Milan je najavio i mogla sam osetiti kako njegov penis postaje sve tvrđi dok je prskao pravo u moju picu. Kada je završio odmah me je Viki bacila nazad na jastuke kauča. Raširila mi je noge i Milan je ustao držeći mi noge raširenim za nju dok je gurala glavu između mojih butina i počela da liže moju pičkicu.

On se nasmešio i namignuo mi pre nego što sam spustila pogled na Viki. Izgledala je tako srećno tamo dole jedući njegovu spermu iz mene. Ovi ljudi su bili potpuno sjebani ali me je to palilo. Ovo je bila mnogo bolja alternativa nego da me keva kazni oduzimanjem telefona, interneta i džeparca.

Da, ovo je bilo mnogo bolje od bilo čega drugog što se moglo dogoditi.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 20 Prosek: 4.4]

2 komentara na “Bebisiterka i Perverzne Gazde

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!