banana u mindži

Banana i Ostvarena Fantazija

Upoznavanje Srbija

Ustao sam kasno i mrzovoljno krenuo prema kuhinji. Trebala mi je čaša vode zbog sinoćnjeg bančenja. Marko je konačno počeo da me primećuje i muva na zabavi, ostala sam baš do kasno. Nije bio najzgodniji muškarac, ali je bio samouveren, uvek dobro obučen i dovoljno privlačan u svom sportskom BMV-u. Imao je priličnu reputaciju kod žena, kako dobru tako i lošu.

Otpila sam vodu iz čaše i bacila pogled na velike, žute banane u činiji na stolu. Juče sam uzela jednu, proučavala njen dugačak, blago zakrivljen oblik, dužinu i obim. Vratila sam se u svoju
sobu i usput primetila poruku na vratima drugaricine spavaće sobe. Bez naočara morala sam da se malo odmaknem da vidim slova – ‘Kod Danka spavam.’ Dakle imala sam stan za sebe.

Sela sam na ivicu svog kreveta i misli su mi odlutale na prethodno veče. Marko me je zamolio da plešem i gledala sam njegove kukove dok smo brzo plesali – vitki bokovi u prilično uskim pantalonama bili su dovoljni da moja mašta napravi sopstvenu verziju onoga što se nalazi ispod. Nije imao veliku izbočinu, nije izgledalo da ima mnogo, ali kada su mu pantalone spuštene, ko zna – pitala sam se.

Osećala sam da mi je toplo dok sam se sećala vrelih plesova koje smo delili. Nije bio plašljiv. Držao me je tako blizu dok su moje grudi pritiskale njegove grudi. To je bio divan deo, budući da sam samo nekoliko centimetara niža, moje ruke su stajale oko njegovog vrata, naša tela jedno uz drugo, njegove noge su se dodirivale o moju unutrašnju stranu butine u polu mraku sobe dok smo se jedva kretali sa glavom na njegovom ramenu. masturbira sama u krevetu

Mogla sam da osetim njegov miris čak i sada. Ponudio mi je da me odvede kući, ostavljajući moje drugarice na zabavi sa jednakim pogledima zavisti i užasa. Sa nestrpljenjem sam prihvatila, ali kada sam ga pozvala da uđe, rekao je da nije u redu da ostajem. Osećala sam kako se zagrevam i vlažim. Legla sam na leđa i spustila ruku u gaćice, drugu na grudi i masirala svoje osetljive erogene zone.

Izvijala sam se dok je moja potreba postajala sve jača. Iz tašne sam izvukla tri pakovanja kondoma i jedan otkinula. Otišao sam u kuhinju, odabrala najveću bananu i vratila se u spavaću sobu. Pomerao sam ruku gore-dole po zakrivljenom obliku zamišljajući Markovu sliku u svom umu. Polako sam uzdahnula i ponovo otvorila oči. Skinule sam gaćice i spustila ih na pod dok sam se zavalila na krevet na leđa.

Navukla sam kondom na bananu. Polako, slasno, Marko je skliznuo u mene sa osmehom dok me je njegov kurac ispunjavao. Pomerala sam bananu napred-nazad, svaki put malo dublje dok nisam primila sve. Minuti su prolazili, kako je moje zadovoljstvo raslo, zbog veličine sam se osećala tesno. Banana je dovoljno fleksibilna da imitira penis u erekciji velike veličine. Igrala sam se dovodeći sebe do ivice, pa ustuknuvši, pa opet do ivice, odmarajući se nekoliko sekundi, gledajući Markov osmeh u svojoj glavi. banana u mindži

Povećala sam brzinu održavajući klitoris i vaginu potpuno stimulisanim sa voćnim senzacijama. Svršila sam, a karlica mi se trzala, a onda mirno sam legla – osmeh na licu mi je bio širok dok mi se disanje vraćalo u normalu. Otvorila sam oči i posmatrala kako se banana pomera totalno umazana mojim sokovima. To je bila dobra banana! Ustala sam i ušla u kupatilo da se operem. Skinula sam kondom sa banane i ušla u kuhinju nakon što sam obukla bade mantil na golo telo.

Zazvonio mi je telefon. Odmah sam prepoznala Markov glas. Poznavali smo se godinama, ali nikada nismo izlazili. Slušala sam i klimala glavom u znak slaganja, ne shvatajući da nisam rekla ni reč. Kada me je pitao da li sam još uvek na vezi, odgovorila sam da ću ga videti za nekoliko minuta. Još uvek sam stajala u svom kupatilu kada je pokucao na vrata. Otvorila sam vrata i videla svoju fantaziju kako stoji ispred mene.

„Uđi. Izgledaš divno,“ uprkos činjenici da je bez mojih naočara bio malo van fokusa.

Zatvorila sam vrata i ponovo ih zaključala. Zatim se okrenula baš kada su njegove usne prislonile se na moje. Trenutno šokirana, samo sam stajala tamo jedva otvorenih usta. Onda sam, bez razmišljanja, pritisnula svoje usne na njegove i brzo sam bila uvučena u oblak zbog kojeg je ostatak sveta nestao dok su električne varnice lebdele u magli. Kada su nam se usne razdvojile, on mi se osmehnuo. poljubac

„Nisam mogao da zaspim sinoć misleći na tebe. Posle svih ovih godina gledanja, želje za tobom, nisam mogao više da odolim. Imaš najlepše oči na svetu.“ Osećala sam da mi kolena slabe. Bila sam blizu panike ne znajući šta da kažem. Borila sam se da nađem šta da kažem kada mi je pogled pao na činiju sa bananama na stolu.

„Hoćeš li bananu? Lepe su i sveže.“ Prekinuli smo zagrljaj dok je usmerio pogled ka činiji.

„Ne, hvala. Mislio sam da te posle izvedem na doručak.“

Pogledala sam ga ne razumevajući. „Posle? Kako to misliš posle?“

Podigao je najveću bananu i držao je u ruci: „Da li bi volela da primiš nešto ove veličine pre doručka?“ Zatim ju je vratio u činiju sa širokim osmehom koji je govorio o pohotnoj nameri. Njegove ruke su skliznule ispod mog ogrtača, dole od mog struka, na moje bokove, i puzale na moju guzu. Nežno je protrljao nekoliko puta i čvrsto stisnuo svaki guz i osećala sam se kao da su mi usmine napukle od vrelog iščekivanja.

Prošlo je četrdeset minuta tokom kojih je nešto drugo osim banane punilo moju vlažnu, vrelu vaginu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!