gay pusenje kurca

Ana i njen sin

Upoznavanje Srbija

Ana je prodavačica u jednoj našoj lokalnoj trgovini koja je već godinama rastavljena i živi sa sinom koji se zove Andrej. Povremeno bih Anu „trošio“ i uvijek je pazila da to njezin sin ne sazna jer nije željela sa njim raspravljati o svom intimnom životu. Andrej je već u pubertetu bio „pederčić“ po ponašanju, načinu smijanja i nekim pokretima. Jednom je dok smo ležali goli poslije seksa kod mene rekla da ju to malo zabrinjava i da se nada kako će se ipak zaljubiti u neku djevojku i biti „normalan“. Mislim da je shvatila da on potajno koristi njeno donje rublje i šminku a vidjela je i po ponašanju da „mali“ voli biti „malena“.
Shvaćao je on da Ana ima svoj intimni život jer je znala uvečer izaći na par sati i njemu bi rekla da ide kod neke prijateljice i slično. Jedan dan se vratio puno ranije iz škole nego je bilo po Aninom planu i taman smo završili sa divljim seksom i njezinim dosta glasnim svršavanjem kad se pojavio Andrej i ušao u kuću. Shvatio je sve i Ani je bilo neugodno ali što je tu je , jednom se i to moralo desiti da mu prizna kako se viđa samnom povremeno i kako i ona ima potrebe. Poslije kratkog razgovora sam otišao doma a njih dvoje su obavili razgovor. Ana mi je rekla da je on to prihvatio kao nešto sasvim normalno i da joj je rekao da mu je drago što je barem sa lijepim i zgodnim muškarcem a ne sa nekim „dedicom“ i da je sponzoruša.
Jedan dan sam krenuo iz obližnjeg kafića doma poslije jutarnje kave i čitanja novina kad sam susreo Alena koji mi se odmah javio i uz kratki pozdrav mi rekao da je krenuo i on doma ali da mu je mama otišla u svoje rodno mjesto kod bake jer je baka malo bolesna pa da je sam doma. Pogledao sam ga i rekao mu da nije više mali pa da se boji biti sam a on je odgovorio da se ne boji ali da bi volio imati društvo jer se mama vraća tek sutra jer su veze (autobusne) dosta loše kad nije sezona.
– Pozovi si nekog da ti pravi društvo. Imaš djevojku, prijatelja nekog?
– Curu nemam a frendovi su mi mal0o dosadni
– Ha ha ha pa neću ti valjda ja praviti društvo
– Hm bolje bih to volio nego nekog svoje generacije ali to je samo mašta
– Ne razumijem kakva mašta pitao sam ga i kroz razgovor smo došli do moje kuće
– To je jedna posebna priča
– jesi gladan, hoćeš do mene nešto pojesti?
– Nisam gladan, mama mi je ostavila pun hladnjak kao da je neće biti 10 dana doma, mogao bih na sok jedino, malo sam ožednio
– Ok, dođi. Kad je sjeo donio sam mu čašu hladnog soka i sjeo preko puta njega i rekao mu da bih volio čuti o toj mašti i što ta mlada i pametna glavica mašta
– To baš ne bih pričao, neugodno mi je.
– Nije fer, počeo si, zaustavio se i sad ništa od nastavka
-Smijat ćeš mi se ili ćeš me odmah izbaciti iz kuće.
– Zašto bih to uradio? Jedino da mi nešto ukradeš ili slično bih te izbacio a ostalo sve mogu saslušati i možda ti mogu pomoći
– Ja sam homoseksualac i volim muške
– OK , nađeš si dečka i što je tu problem?
– Problem je naći dečka u našem malom gradiću. Kako da znam tko je gey a tko nije. Nikome ne piše na čelu. Ovi mlađi iz moje generacije bi me ismijavali a radije bih bio sa nekim malo starijim. Mislim da me nešto i nauči. Nisam bio nikada sa nikim u krevetu i tu sam potpuno bez iskustva. Samo sam gledao gey porniće.
Nećeš valjda ovo reći mojoj mami što sam ti rekao.
– Ništa ne brini, nisam ja tužibaba i mislim da tebi ne bi trebao biti problem naći nekog jer si mlad, lijep i zgodan dečko.
-Misliš? Što je to na meni lijepo?
– Lice, tijelo, pogotovo guza ti je fenomenalna i tko to bude imao uživat će.
– Stvarno tako misliš? Je li guza tako dobra ili me samo tješiš.
– Guza ti je vrhunska i da sam mlađi volio bih ju trošiti. Punio bih ju non stop.
– Jebeš godine, ti se meni sviđaš, bi li mi bio prvi muškarac i malo me naučio jer maštam o tebi od kad sam te vidio onaj dan. Stojao sam ja pred vratima i čulo se kako mama stenje i uzdiše i kako je na kraju vrisnula i rekla ti da si bio za deset.
– Ne znam, mislim da sam malo prestar za tebe. Koliko ti imaš godina?
– Punoljetan sam od nedavno, ne moraš se bojati za to.
– Ne znam, nije mi nikad palo na pamet i to se dešava spontano. Daj mi vremena da razmislim.
Ustao se i krenuo prema vratima , okrenuo se i rekao mi uz osmjeh od uha do uha
– Ako se predomisliš javi mi i doći ću. Idem sad doma jer će „stara“ zvati na fiksni broj da se uvjeri da sam stigao na vrijeme. Moj broj mobitela ti je 09x …. …. Zapiši si.
– OK, upisat ću.
Odmjerio sam ga i bio je poželjan za nategnuti ali neka kočnica se aktivirala u mojoj glavi i nisam ga htio pipnuti jer bih ga odmah stisnuo uz zid i onda više ne bi bilo povratka. Ipak sam upisao broj i kad je otišao razmišljao sam . Još kad je odlazio uska trenirka na njemu je lijepo istaknula ispupčenu guzu koja je baš prkosila kurcu. Cijelo poslije podne mi se vrtio po glavi i nisam bio siguran što da radim. Čim bi mi se pojavila slika njegove guzice u uskoj trenirci kurac se budio i ukručivao se. Otišao sam u kupaonu i izdrkao ga a misli su išle prema Andreju. Predvečer sam mu poslao poruku
– “ evo poruke samo da ti ostane moj broj ako ćeš ga memorirati“
Odmah sam dobio poruku otprilike da misli na mene i da me želi i da li ja barem malo mislim na njega. Znao sam da ako mu odgovorim slijedi poziv i dalje više nema nazad. Kurac u gaćama je podivljao i ukrutio se potpuno. Napisao sam mu poruku „dođi“. Opet je poruka stigla gotovo odmah , polazim za minutu. za nekoliko minuta je bio pred mojim vratima i došao je u uskoj trenirci majici i tenisicama i kad je ušao malo se zacrvenio . Pokazao sam mu gdje će sjesti i donio mu sok i sjeo pored njega. Promatrao me širom otvorenih očiju. Sjetio sam se da su ulazna vrata širom otvorena i otišao sam ih zaključati da ne bi slučajno netko iznenada ušao od susjeda. Sjeo sam pored njega i prebacio ruku na naslon iza njega i pitao ga
– jesi ti potuno siguran da to želiš
– milijun posto a vidim da ni ti nisi baš ravnodušan
rekao je pogledavši u moj kurac koji je dobro napinjao bokserice i šorc preko njih. Približio sam mu usne i rekao da samo prati što radim i pokušava uzvraćati kako misli da je najbolje. Polako sam prislonio usne na njegove i lagano sam mu usisavao donju pa gornju usnu i kad sam osjetio da se malo opustio am pokušao jezikom ući u njegova usta. Rastvorio ih je i kad je osjetio da kružim jezikom oko njegovog je uzvratio isto i poslije toga više nije bilo ukočenosti ni nelagode. Milovao sam mu malo grudi pa prešao na guzicu a njegovu ruku sam stavio da osjeti kurac ispod gaća i šorca. Nježno ga je trljao i prekinuo sam poljubac i pitao ga želi li da se skinemo a on je odmah počeo sa skidanjem i rekao – „naravno“. Kad smo ostali potpuno goli nije skidao pogled sa mog kurca. Sjeo sam pored njega i rekao mu da se zabavi kako god želi a da ću ja kasnije doći na red za zabavu. Prislonio je opet usne na moje i nastavili smo sa poljupcem a on mi je uhvatio kurac rukom i lagano ga drkao.
– Želiš li ga probati usnama malo
– Želim ali nisam nikada. Reci ako ne bude dobro.
Nagnuo se i najprije mi je držao kurac u ruci a jezikom je lizao vrh pa je počeo kružiti oko njega i na kraju ga je počeo sisati otprilike do polovice. Sve je radio odlično i vjerojatno je pregledao milijun pornića pa je na taj način znao što treba. Nabijao je usne i pušio ga za prvi puta više nego dobro. Mali je talent za pušenje izgleda. Nakon nekoliko minuta sam osjetio da mi se približava orgazam i rekao sam mu da ću uskoro svršiti i da sam odluči želi li da mu svršim u usta ili ću svršiti u maramicu koju sam pripremio prije na stolu. Pogledao me i promrmljao da će mi gaa izdrkati u svoja usta i da želi to probati. Uskoro je imao samo vrh u ustima i rukom ga drkao. Kad je sperma krenula mirovao je usnama držeći samo glavić u ustima i rukom mi ga je cijedio. Ubrzo je prestao i rekao da on misli da je sve iscjedio i pitao što bi sada trebao raditi.
– uživati samo i ništa više, opusti se maksimalno i prepusti se meni da te dobro pripremim jer što bude bolja priprema to je veća šansa da te ne boli.
Namjesti sam ga na leđa da legne, podigao mu noge u zrak , raširio ih i pogledao u rupicu koja je bila bez dlaka i izbrijana kao i ostatak njegovog tijela. Vjerojatno se friško izbrijao danas poslije podne. Imao je malo manji kurac, maksimalno 15 cm i dosta tanak. Toliki je bio u erekciji. Približio sam jezik ulazu i kružio malo okolo a on se malo ukočio što je i normalno. Savjetovao sam mu da se opusti ako može i ako slučajno poželi da prestanem da slobodno to kaže bilo kada. Kimnuo je glavom i zažmirio a ja sam mu polako jezikom prelazio preko rupice i namakao ju pljuvačkom . gay pusenje kurcaOpuštao se i polako se rupica otvalala pod ubodima jezika. Čim se malo rastvorila dobro sam ju punio slinom i ubadaoi dalje jezikom a on je bio sve opušteniji i čulo se samo uzdisanje i zvuci uživanja „mmmm, mmmmm“ Polako sam mu ušao prstom u guzu i kružio po njoj . Naizmjence sam ju ubadao prsto pa jezikom a onda sam ušao sa dva prsta i lagano ga jebao prstima , okretao ih i širio mu guzu jer mi je kurac dosta debel. Uživao je jer ova guza je izgleda stvorena za jebanje. Opustio se totaalno i kad sam vidio da je potpuno spreman navukao sam kondom i sa vrhom kurca sam mu masirao ulaz u guzu. Lijepo se otvarao i čekao prodor. Uvukao sam mu glavić i stao da se malo privikne. Milovao sam mu prsa i polako mu stavio noge da me obgrli sa njima oko kukova. kad je to uradio ušao sam još malo i počeo sa laganim i sporim pokretima. Ubrzo sam bio do pola u njemu i osjetio sam da je za sada to dovoljno. Nagnuo sam se i primaknuo je odmah usne na poljubac. Uvukao sam mu jezik u usta a on ga je sisao i kružio svojim jezikom okolo mog pa me žvalio usnama i bio je odličan u tome. Ovo je prirodna „pičkica“ koju je šteta ne jebati. Mali prima kurac prvi puta i super se ponaša. Ljubio sam ga i jebao polako pa sam kasnije malo ubrzao. Za desetak minuta sam počeo prodirati još malo dublje u njega i opet stao da se malo privikne. Tako sam ga razrađivao i nakon otprilike pola sata sam mu ga zavukao čitavog. Osjetio je to i samo se smješkao. Na pitanje da li ga boli samo je odmahivao glavom da ne i tražio i dalje moje usne da ga ljube. Jebao sam ga dugo i umjereno brzo a njegov je kurac bio potpuno mali i mekan jer je svršio dok sam ga jebao i stomak mu je bio ljepljiv od sperme. Kad je svršio kao da je postao još opušteniji i posvetio se totalno uživanju. Uživao sam i ja jer super je bilo jebati tu usku guzu i promatrati ga kako uživa. Pitao sam ga da li želi da promjenimo pozu i samo je rekao „može“. Izvadio sam kurac iz njega i okrenuo ga na koljena u dogy pozu. Ušao sam mu do pola odmah i polako ga guzio. Nisam htio žuriti jer u ovoj pozi samuskoro penetrirao u nega do kraja i čulo se kako jaja udaraju po njegovoj guzici i moje ruke su mu milovale guzove i kukove . Uzdisao je i stenjao. Na pitanje da li ga boli je rekao
– ma ne boli. uživam , super mi je
– Kad budem svršavao skinut ću kondom i samo ću ti malo ući u guzu i napunit ju spermom ako želiš osjetit i u guzici spermu.
– mmmm, super, želim sve probati
Jebao sam ga još malo i skinio kondom pa malo popljuvačio glavić i ušao u njega samo sa glavićem ali nije orgazam krenuo jer dok sam skidao kondom kao da se sperma vratila i polako sam ga natezao i jebao bez kondoma pa sam se malo zanio i gurnuo još dublje i na kraju mi se to toliko svidjelo da sam mu ga čitavog uvukao i jebao ga bez kondoma još najmanje 5 minuta. Kad mi je krenuo orgazam zabijao sam se jače u njega i punio ga. Poslije par minuta kad se kurac smanjio i omekšao izvukao sam ga van a sperma je krenula curiti iz njegove rupice. Legao sa a on je legao na bok pored mene, stavio svoju glavu meni na prsa i rekao da mu je bilo super i da ga skoro pa ništa nije bolilo.
– Baš sam sretan što si ti prvi koji me jebao i skinuo mi junfer. Jesi ti uživao?
– Čim sam svršio dva puta znači da jesam. Ti si rođena „pičkica“ i prirodni talent za primanje kurca, Sve si odlično shvatio i radio i zaista si odličan. Kad se malo odmorimo želim te još jednom nategnuti ako i ti želiš.
– Želim, kako ne bih želio kad je ovo vrhunski doživljaj primiti toliki kurac i uživati.
– Svako slijedeće jebanje ćeš još više uživati i mislim da će postati nezasitna kujica kojoj neće biti nikada dosta.
– Mmmm, ja mislim da sam već sad željan ponovno. Smijem li ti ga pušit.
.- Čekaj da se odem oprati, bio ti je u guzici, nije prljav ali zbog raznih bakterija i slično
Čim sam se vratio iz kupaone i legao uz njega odmah je krenuo na obradu i za minutu ga je ukrutio potpuno ali sam vidio da uživa dok ga prima u usta i pustio sam ga da se izdovolji. Često bi ga vadio i lizao, ljubio ga pa ga opet gutao i tek kad su ga usta počela boljeti je prestao i pitao u koju pozu da se namjesti. Na moje pitanje želi li ga bez kondoma je rekao da mu je bilo super i sa i bez i da ja odlučim . Legao sam na leđa i pokazao mu da se polako nabije odozgo. Naslinio ga je dobro da je bio mokar i gladak i započeo je lagano nabijanje i ubrzo je bilo više od pola dužine u njemu. Polako se gibao gore dolje i postepeno si ga uvlačio sve dublje dok nije nasjeo na čitavog. Kad se nabio do kraja sam ga uhvatio za kukove i pokretao ga malo u krug da miješa. Odmah je skužio i vrtio je guzicom punom kurca kao iskusna beštija. Promatrao sam ga i vidio da potpuno uživa. Kakva beštijica mlada, majko moja tko to može zadovoljiti. Prije sat vremena je tek izgubio nevinost a sad je jahao i nabijao se kao iskusna pička. Bio je po tom pitanju kao i njegova mama koja je isto nevjerojatno uživala dok se jebe i svršavala obilno i glasno. Mijenjali smo poslije poze i jebao sam ga sa strane, s guza, u misionarki, opet u kaubojki ali da mi okrene leđa i lijepo je bilo vidjeti kako moj veliki kurac nestaje u njegovoj mladoj i lijepoj guzici, a on uživa u tome. Rekao sam mu da ga neću upozoravati kad ću svršiti i da me zanima hoće li osjetit kad sam na vrhuncu. Samo je rekao OK i nastavio se nabadati. Nije oš uspio skužiti kad sam na kraju dok nije osjetio spermu kako ga puni. Kad je sišao poslije minutu dvije i legao pitao sam ga da mi opiše što je osjetio prije sperme. Rekao je da je osjetio kao da je malo deblji i tvrđi ali da nije bio siguran je li to tako ili mu se samo čini. Znači ipak je osjetio samo nije još znao jer jer je neiskusan. To ti je to , rekao sam mu i još mu objasnio neke detalje. Mazno se primakao i žvalio sam ga a on se toliko opustio kao da se jebemo već godinama. Stvarno je rođen da ga se jebe. Pričao mi je da je čitao puno na internetu ali da je ovo bilo bolje od najbolje priče i da me želi i u narednom periodu. Dogovorili smo se da to mora biti najstroža tajna a pogotovo za njegovu mamu i da nikada, baš nikad kad je ona u kući nikakve poruke i pozive na moj broj ne upućuje a kad nje nema da svaku poruku i povijest poziva odmah obriše jer ne bi bilo zgodno da ona shvati nešto. Bio je pametan dečko i znao je da tako mora biti a uz to postao je stvarno nezasitna beštija koju si mogao jebati satima bez prekida i on bi sve vrijeme uživao. Neka traje dok traje, samo da se ne sazna a drago mi je što sam ga ja razradio ili kako on kaže ulaufao.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 17 Prosek: 4.4]

1 komentar na “Ana i njen sin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!