liže bradavicu

5 Mesta za Dodir na Muškarcu tokom Sexa

Neka vaš muškarac dahće za još i još i joooš! Njegova muškost nije jedina igračka koja može ugoditi vašem muškarcu. Poput ženskog tela, i muškarac ima specifične erogene zone koje ga napaljuju više nego ostali delovi tela. Sve što treba da uradite je da se ne stidite da istražite mesta na telu svog muškarca. Dajte mu do znanja da je njegovo telo za vas jednako dragoceno kao i vaše za njega. Učini magiju i napali ga do daske! poljupci u vrat

 

1. Vrat – je jedan vragolasti deo njegovog tela koji može ispustiti drhtaj ekstaze niz njegovu kičmu ako se njime pravilno rukuje. Ljudski vrat ima erotski jaku koncentraciju nervnih završetaka, a nežni ugriz ili lizanje ili samo poljupci mogu preokrenuti celu igru na mnogo viši nivo. A dame, dok ste tamo, ne zaboravite da obratite pažnju na njegovu Adamovu jabučicu. Počnite od osnovnih dodira, savladajte vrat kao profesionalka i nastavite do savršenstva.

 

2. Bradavice. Ako postoji tajna koju trebate otkriti, onda je tajna u tome da njegove bradavice imaju ključno dugme za uključivanje i to je jedno od onih područja koje ne želite da propustite. Bradavice su jedan od najosetljivijih delova njegovog tela i kada ih obasipate svojom ljubavlju, povratka više neće biti.

 

3. Ušike. Ne možete postati intimni bez grickanja ušiju. Vaš čovek to voli, a ovo će ga poljubac bradavicedržati da moli za još. Ušne školjke, unutrašnji i spoljni deo njegovih ušiju ciljevi su vaše misije koje treba da stimulišete sa najvećom predanošću i spremnošću. Nežni dah i suptilni jauci mogu u većoj meri začiniti stvari. Ali budite oprezni, vaš čovek želi da se uzbudi, a ne da se utapa u traljavim poljupcima ušiju. Budite čvrsti, ali nežni i usredsredite se na sitnice zbog kojih poludi.

 

4. Sporo, Nežno, Osećajno Milovanje Pastuva. Nepotrebno je reći da njegov penis igra ogromnu tj ubedljivo najveću ulogu u usmeravanju vaših intimnih činova vođenja ljubavi. Ono što ostaje podcenjeno je sporo milovanje ili četkanje prstima po njegovoj muškosti, posebno kada je sva glavna pažnja usmerena na oralni čin. Lagani dodir preko osovine ili samo benigni dodiri njegovog frenuluma učiniće da vaš čovek oslabi u kolenima. Nemojte ga grubo grubo izrađivati, već ga uzimajte polako i mirno i pustite da se tenzija nakuplja, da se orgazam odlaže… na kraju će eksplozija biti jača i obilnija.

maženje kurca

5. G-tačka. Skriveno (doslovno) tajno mesto koje vaš čovek ima je ono malo područje između anusa i testisa. Ova zona je super osetljiva zona oko koje se vaš čovek možda pomalo stidi, ali svakako je potrebno istražiti. Nažalost, često se ignoriše ovaj skriveni sanduk s blagom i pravi način stimulisanja sadrži zlatni ključ najljubavnijih iskustava koja možete ikada živeti sa svojim čovekom.

 

KRAJ

LinkIzvor: https://www.bonobology.com/5-places-man-wants-us-touch-making-love/

besplatan sms

1 thought on “5 Mesta za Dodir na Muškarcu tokom Sexa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!