10 najvecih zabluda i njihovih razjašnjenja

Evo 10 najvecih zabluda i njihovih razjašnjenja:

1. Možda s vizuelne tacke gledišta, ali inace?!? Upravo ono od cega muškarci imaju panican strah – rec je o impotenciji – cešce pogada one prema kojima je priroda, bar kada je u pitanju velicina, bila izdašnija jer je potrebno da u sunderasto tkivo prodre više krvi. To je proces koji s godinama postaje sve dugotrajniji. Zbog toga je ipak bolji penis prosecne velicine, koji nece zakazati u odlucujucem trenutku (prema istraživanju sprovedenom u nemackom gradu Esenu, on je 14,48 cm dug i obim mu iznosi 3,95 cm). Osim toga, za vreme ljubavne igre deblji je bolji nego duži, zbog toga što se kod žene tacke zadovoljstva nalaze u prednjem delu vagine. Dugacak penis cak može da izazove bol, kada u zanosu strasti pocne da udara u grlic materice. Medutim, ovaj problem može da se reši odgovarajucom pozom: tako on može razmaknutih butina da kleci na krevetu, dok mu ona sa široko raširenim nogama sedi u krilu. Tako žena može da kontroliše koliko duboko ce penis da prodre. Ako se radi o manjem primerku, to nije nikakav razlog da žena šutne partnera iz kreveta. Ovde su pre svega bitni položaji u kojima on može svoju karlicu da priljubi uz nju, na primer, ako mu žena stavi noge na ramena.

2. Koliko je priroda obdarila jednog muškarca, ne može se zakljuciti ni na osnovu njegove nacionalnosti, niti visine, niti težine, a kamoli velicine nosa. Ni do današnjeg dana nije dokazano da Azijci imaju mali penis, a da crnci ne znaju gde da ga smeste. Pošto je firma „Condomi“ iz Kelna svoje prezervative izradene po evropskim standardima „EN 600“ (dužina 17 cm, promer od 44 do 56 mm) u velikim kolicinama izvezla u Afriku, može se poci od pretpostavke da su i tamo muškarci normalno obdareni. Medutim, cinjenica je da mali penisi mogu veoma da imponuju: kod malog penisa postoji veca osetljivost živaca. Sunderasto tkivo više se skuplja i sadrži manje krvi, ali se to nadoknaduje kada dode do erekcije. Nasuprot tome, kod velikog penisa su živci manje osetljivi i u sunderastom tkivu se vec nalazi izvesna kolicina krvi, tako da prilikom erekcije ne može da primi nove kolicine, pa se dešava da i u najponosnijem stavu bude manji od nekog skromnijeg primerka.

3. Pošto ne postoji kožica, izuzetno osetljiva donja strana glavica vremenom postaje manje osetljiva zbog neprestanog trenja o odecu. Medutim, naucno nije dokazano da li zbog toga penis mora duže da se stimuliše i da li je izdržljiviji u seksualnom odnosu. Naucnici s univerziteta u Lujzijani koji su ispitivali muškarce pre i posle obrezivanja nisu uocili bitnu razliku kada je rec o seksualnoj aktivnosti, erekciji i osetljivosti. Za žene je manje-više svejedno da li ima ili nema kožicu, jedino što neke smatraju da obrezani penis izgleda lepše.

4. Cak i onda kada se caršav u ranu zoru pretvori u omanji šator, to ne znaci da je muškarac opsednut seksom. Njegov jutarnji ponos predstavlja samo dokaz da je on još u dubokom snu propracenom erekcijom, koja može da traje i do 40 minuta. Muškarac ima od cetiri do šest puta nocu takve erekcije, ali to ne znaci da svaki put ima erotske snove. Ali, kada vec tako lepo stoji, primenite svoje zavodnicko umece.

5. Iako bi trebalo da razmišlja o kretanjima na berzi, njegovo najbolje parce mu ne da mira. Cinjenica je da erekcija pocinje u glavi i da u svesnom stanju nikada nije slucajna. Njoj uvek prethodi stimulacija. To može da bude direktno, nadraživanjem penisa dodirom ili indirektno, maštanjem. Kako stoji u studiji proizvodaca prezervativa „Durex“, muškarac u proseku razmišlja 11 puta dnevno o seksu. Bilo bi dobro da ga žena cešce nazove da bi svoje misli usmerio ka njoj.

6. Ako vi ne vidite tragove, ne mora da znaci da on nije doživeo orgazam. Muškarac doživljava vrhunac uglavnom delic sekunde pre ejakulacije. Ali te dve stvari ne podrazumevaju jedna drugu: tako muškarac može da ejakulira a da pri tom ne doživi orgazam, na primer, kada ga nešto omete ili kada sa novom partnerkom još ne može potpuno da se opusti. Ukoliko je više puta doživeo orgazam, rezerve ejakulata se smanjuju. Kod retrogradne ejakulacije žena može da reši problem tako što ce prstom da pritisne perineum (mesto izmedu testisa i anusa), cime spermatozoide preusmerava u bešiku. To je, doduše, veoma zanimljiv nacin kontracepcije, ali, nažalost, njemu uskracuje višestruki orgazam.

7. Kamo lepe srece? Nažalost, i njemu i njoj muška priroda može da pomrsi konce time što je on dostigao „tacku sa koje nema povratka“. Ako ga žena neprestano stimuliše, muškarac ce neminovno posle od dva do cetiri minuta da doživi vrhunac. U trenutku najintenzivnijih osecanja, kada spermatozoidi krenu svojim putem, muškarac više ne može da zaustavi ejakulaciju. Ma koliko razmišljao o placanju poreza ili drugim banalnostima, stvari idu svojim tokom. Ukoliko se cešce dešava da muškarac prebrzo doživi orgazam, pomaže kontrolisanje ejakulacije. Ako žena još nije blizu vrhunca, trebalo bi da cešce prekida svoju ljubavnu igru. Kod metode „kreni-stani“ žena povremeno prekida svoje pokrete da bi muškarcu pružila priliku da se pribere. Sa svakim novim pocetkom ona ce biti bliža orgazmu. Tehnika „gnjecenja“ sastoji se u tome da žena palac 20 sekundi drži pritisnut ispod samog glavica da bi tako zaustavila ejakulaciju.

8. Da li je tacna izreka Bez starca nema udarca? Iako se tokom godine smanjuje nivo testosterona, kao i cvrstina uda za vreme erekcije, to ne znaci da žena mora da se plaši da nece biti zadovoljena. Istraživanja su pokazala da su i oni muškarci ciji organizam takoreci više ne proizvodi testosteron isto toliko potentni kao i mladici sa „toljagom“. Dok kod mladih muškaraca ocas dode do erekcije, gospoda sa srebrnim zulufima moraju da se zadovolje manje cvrstom erekcijom, ali to ne znaci da su hendikepirani u vodenju ljubavi. Pošto je starijim muškarcima potrebno više vremena da bi doživeli orgazam, mnogo je izvesnije da ce usreciti ženu. Da li penis u svoj svojoj velicini štrci do neba, kao kod mladih muškaraca ili je više horizontalan, kao kod starijih, ne utice na zadovoljstvo ni muškarca ni žene. Pošto je i ukruceni penis savitljiv, može bez problema da se postavi u željenu poziciju. Da li to znaci da godine nisu važne? To nije baš sasvim tacno. Muškarci izmedu 20. i 30. godine ponovo su spremni za akciju samo nekoliko minuta posle orgazma, dok kod starijih muškaraca može da potraje i više sati ili cak dana pre nego što ponovo dode do erekcije.

9. Možda je to tacno kada se radi o glavnom glumcu tvrdog pornica, ali u stvarnosti svaki normalan muškarac pocne da se preznojava pri pomisli da ce njegov miljenik biti izložen maltretiranju kao džojstik. Doduše, penis može cvršce da se zgrabi, ali treba imati u vidu da je sam vrh prepun nervnih završetaka koji su ekstremno osetljivi. Prema tome, ako ga žena mazi rukom gore-dole, ne treba da se ponaša kao da je ukljucena u struju. Ukoliko se kožica suviše povuce nadole, mogla bi da se zacepi, što je veoma bolno. Kombinacija toplote, vlažnosti i pritiska prilikom vodenja ljubavi može da pomuti mozak svakom muškarcu. Ono što važi za unutra važi i za spolja. Ukoliko njegovo najbolje parce žena dodirne hladnim rukama, erekcija ce nestati isto tako brzo kao što je do nje i došlo. Da njen „rucni rad“ ne bi ispao diletantski, nije zgoreg da upotrebi neku kremu ili ulje. Koliko cvrsto žena sme da stisne penis, zavisi od stepena uzbudenosti jer se osetljivost na bol smanjuje što je muškarac u vecoj ekstazi.

10. Svakako da su glavne erogene zone kod muškarca uglavnom ispod pojasa, ali u toj krajnje vrucoj oblasti, pored glavica, postoje još dve veoma osetljive tacke: testisi i prostata. Testisi su veoma osetljivi na pritisak i zato se treba ophoditi prema njima sa velikom nežnošcu. Muškarci se veoma uzbude kada ih partnerka mazi, blago mesi ili oralno miluje. Iako G-tacka kod žena posle najnovijih istraživanja predstavlja samo mit, muškarci stvarno poseduju dugme za aktiviranje slasti koje pri dodiru deluje kao erotski turbo-motor. Ukoliko se prostata, koja se nalazi oko mokracnog kanala i koja je obavijena nervima „zaduženim“ za erekciju, stimuliše prstom preko anusa tako što se masira ili pritiska, muškarac može da doživi orgazam slican eksploziji.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!